Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rk-koma

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jártunkban-keltünkben mostanában egyre több vállalatnál tapasztalhatjuk, hogy fókuszba kerül az irodai munka digitalizálása, a papír alapú működés felszámolása és informatikai rendszerekbe, elektronikus csatornákra terelése. Mert állítólag az nagyon modern, meg gyorsítja a folyamatokat, meg…..
A politikai napirendre került ügyek egy része erősen aszimmetrikus: ha egy országot katasztrófa sújt, nemzeti büszkeség tölt el, vagy olyan téma kerül a napirendre, amelyben a lakosság elsöprő többsége alapvetően azonos véleményen van, a politikai szereplők többsége…..
rk-koma 2012.12.04 08:07:50
@nookedli:
Olyan hogy, zsidóbűnözés, cigánybűnözés, négerbűnözés, albánbűnözés, magyarbűnözés. Olyan nincs. Emberek bűnöznek.
Vgay fizikai, vagy szellemi értelemben. Komám, te zet szellemi értelemben teszed. Ilyen gyűlölettel olyanok szoktak beszélni, akiket velemilyen súlyos személyes veszteség ért, súgy gondolják, hogy ennek valamilyen konkrét ellenség az oka. Ha nincs is ilyen, hát gyárt. S mindenki aki kicsit sikeresebb, azonnal gyanús a szemében.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy beszédemet egy bocsánatkéréssel kezdjem. Hatalmas erkölcsi és politikai hibát követtem el, amikor 2006-ban választási megegyezést írtam alá Vona Gábor pártjával és együttműködtem a Jobbikkal a hatalom megszerzéséért.…..
rk-koma 2012.12.04 07:52:21
@Attila Barna:
Kend mondja meg, hogy ki a hiteles és ki nem? S ha a politikai s egyéb nézetei nem egyeznek az önével, akkor az "ab ovo" nem hiteles?
Uram, szeretném, ha utánanézne a respectus, respect szócsalád jelentésének.
Olyan kommunikátorok, akik nem hajlandók a partnerük semmilyen tiszteletére elve csak veszekedni tudnak, de eszmét cserélni biztosan nem.
Sajátos megoldását javasolja az eurozóna válságának a Bloomberg cikke. Szerzője szerint akik az eladósodott Görögország, Portugália és ki tudja, még melyik déli állam kilépését, kizárását szorgalmazzák, azok egyszerűen fordítva ülnek a lovon. Görögország…..
 Gondolom, sokan ismerik azt az anekdotát, hogyan fogadták az USA vezetői a második világháborúban nekik küldött magyar hadüzenetet. Ha a történet hitele ugyan nagyon is kétséges, az azonban kétségtelen, hogy az USA vezetői nem rettentek meg félelmükben, s a hadüzenetet nem…..
 Dávid Ibolya, az MDF elnöke ideiglenesen fellélegezhet: listája megszavazva, a Bokros-Habsburg tandem reményei szerint repülőrajtot fog venni a készülődő választásokon, talán még az 5 %-ot is átlépik, s akkor az elnökasszony nagyobbat fog sóhajtani, mint a legutóbbi…..
rk-koma 2009.03.07 23:22:39
@S.N.E./Csak Így: Izlandra majd mindjárt államcsődileg is hasonlítani fogunk....
E pillanatban azt tudom, hogyan lehet geotermikus energiával fűteni/húteni, azt nem látom, hogyan lehetne vele áramot termelni. Akkor már gyorsabb egy Paks2 francia technológiával pécsi uránból...
rk-koma 2009.03.07 23:28:28
@osborne: Nem is gondolom, hogy ő lenne a megoldás! Csak a mítosz magját kerestem, meg keresnék egy tökös államférfiút, mint mondjuk MaTha, vagy AnMerkel... Ejnye, ejnye ez meg képzavar lett, még kiderül, hogy nem mazohista néptag vagyok aki BoLát keres, hanem feminista...
rk-koma 2009.03.07 23:36:13
@dzsucseharcos: Kedves DzsuHar, én már egy 2000 éves ontológiai vita során Logosz/Mítosz ügyben az előbbi oldalra álltam, ezért ne félts, nem fogok BoLa képével felszerelt házioltárt készíteni. Egyáltalán egyik poltikus képe sem fog függeni a falamon. Na jó, esetleg Széchenyi...