Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foltos Gatya

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz az első órákban megállapítani a "közhangulatot", de a kommentekből egyelőre úgy érződik, Hosszú Katinka újabb kiállását egyfajta nemzeti hőstettként, bátor kiállásként értékelik. Olyan vélemény is van, amely szerint a fekete ruhás nővérrel, Sándor Máriával…..
Az Otthontérkép szokásos sorozatában, ezen a héten is összegyűjtöttük nektek a legszebb és legjobb eladó és kiadó otthonokat. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információ pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán…..
Rajongok az olasz konyháért. Tésztát tésztával! Pizzát, pizzával :) Amíg kel a pizza tésztája, (amit egyébként kb. 5 perc alatt össze lehet dobni :) ) könnyedén lefutom a laza fél órás távomat. És még a pizzának is lesz helye :)     Hozzávalók: A…..
Foltos Gatya 2015.01.23 09:58:17
@rednek:

Így ahogy tetszik mondani!

(kukorica helyett,mehetne rá kenőmájas is és ha nincs otthon elég kecsöp, pótolhatjuk házi baracklekvárral)

Legközelebb majd a csabai kolbászos sushi receptjét kapjuk meg tőle

A magyar ember egyen magyar fost!
Foltos Gatya 2015.01.23 10:46:42
@N.di:

Lehet,hogy most megroppansz egy kicsit!-de cukor sem kell a tésztába,megkel az anélkül is

És,-duzzogni is lehet,de inkább az alapokat ismerd meg egy olasz étel elkészítéséhez,ha már felteszed ide,mint olaszt

Lángosnak egyébként biztosan fasza lenne
Foltos Gatya 2015.01.23 17:15:15
@N.di:
Látod,hogy mennyire duzzogsz,nem az amatőrségeddel van gond ,hidd el

Biztos fini lesz,mint a kukoricás kecsöpös "pinza",sokan várhatják már az új Lyapános receptedet

Komolyan mondom,mikor a hozzád hasonló szakértelemmel nem rendelkezők szerénytelen "főzési" blogjait olvasom,úgy érzem mintha időalagútba kerülnétek,vissza 1980. környéki magyar ízlésvilágba

Magyar Blogolós Háziasszonyok!

Csináljatok inkább házias finom kajákat, hiszen az jól megy nektek
a nemzetközi konyhát meg bízzátok azokra,akik ismerik,követik és nem akarják átmagyarosítani
Mitől függ, hogy jó-e, ha egy nő nagyon szereti a szexet? Vajon attól, hogy elég kívánatos-e ahhoz, hogy könnyen hozzájusson, és ne kelljen érte megalázkodnia? Vajon attól, hogy kire vonatkozik a kérdés: őrá magára, vagy a a partnerére? Esetleg partnereire? És persze attól,…..
Foltos Gatya 2014.12.11 11:04:28
@sas70:

Te mi a tökömről beszélsz,mi köze van a házassági megszokott dugásoknak,ahhoz amit írtam?
Foltos Gatya 2014.12.11 11:18:36
@sas70:
És házasságba torkollik?!
Tegnap este kedvem támadt kutyulni valamit vacsorára, viszont semmi ötletem nem volt, hogy mit lehetne csinálni. A munkahelyem mellett van egy étkezde, hogy lehet saját összeállítású tésztákat készíttetni, és nem fanyalog a séf, ha nagyon össze nem illő dolgokat válogatok össze…..
Szokásos: váratlanul beállít a baráti társaság, szokás szerint éhesen, vagy átugrik a kollégiumból az öcsém, aki mindig éhes, vagy véletlenül én magam vagyok éhes és ennék egy tésztát. Divat manapság különféle listákat felállítani, hogy az öt legszebb, a tíz…..
A baloldal széthúzása rázhatja fel az apatikus tömegeket Ünnepel a kormány politikai ellenzékének rajongótábora. Lám, nem volt hiába a zajongás! Végül kikényszerítettük eszement kedvenceinkből az összefogást! Nagyjából három hónappal a választások előtt csak…..
Foltos Gatya 2014.01.07 19:08:33
@Paul Summers:

Szövetketnek a gyűlölködők, Lenin-legények és bolsevik patkányok és megalapították a fideszt
Azért az nonszensz, hogy az év első rendelésén máris az év első bunkóságával kellett szembesülnöm. Talán egy vaskos borítékkal kellett volna kezdenem, akkor más bánásban részesülök? Tisztelt Praxis!   Az év első rendelése a háziorvosomnál emlékezetesre sikerült,…..
Foltos Gatya 2014.01.03 19:37:46
@lapátkaszát:

Remélem,csak viccelsz!-az mióta kiállás,hogy panaszkodsz,meg beírkálsz,levelezgetsz?

felesleges ez a beszélgetés,-oszt jó utat tovább a szolgai úton a nihilbe
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
Foltos Gatya 2013.04.27 18:08:05
@Wind Callman tér:

Tisztelem a véleményed,-ezért kapd be a vezénylőtábornokod összes faszát iziben
A március 15-i Horthy-imitátor verseny idei győztesének kellemetlen emlékei maradhatnak a tegnapi bevonulásáról. Tescós hamburgerek, IKEA-s húsgolyók, és egyes menzák után lóhúst találtak Semjén Zsoltban is. A szerencsétlenül járt lovat már pszichológusok kezelik. Az…..
Orbán Viktor évet értékelt, 2012-őt, azaz az elrugaszkodás évét - bár tartalmilag inkább a kicsit távolabbi múltat ostorozó, a közelmúltat feldicsőítő és a jövőt fantasztikus vízióba öntő kampánybeszédnek lehettek részesei a hallgatók, olvasók. Röviden összefoglalva:…..
Foltos Gatya 2013.02.23 10:11:39
@hot-spot: A itthoni munkavállalóknak és nyugdíjasoknak is üzent a vezénylőtábornok,nem csak az elmenekülőknek!

"a gyáva embert a roller is ledobja"!

És mennyire igaza van,hogy verjem bele!!!
Állítólag politikai pártok uszítanak minket. Állítólag átláthatatlan mozgató erők vesznek rá, hogy bizonyos dolgokat elkövessünk. És a legjobb: állítólag pénzt is kapunk érte! Akik előszeretettel rágalmaznak, azok szerint voltam már cionista, hazaáruló, jobbikos, MSZP-s,…..
A szerencsejáték régóta koncesszióhoz kötött, jövőre a cigi is ilyen lesz, és a hírek szerint a 15 százaléknál töményebb szesz árusítása is állami irányítás alá kerülhet - persze fogadni merek, hogy hirtelen a csirkelábból is pálinkát fog főzni mindenki, elvégre saját…..
Az új Polgári Törvénykönyvhöz benyújtott KDNP-s módosító indítvány óriási kockázatokat rejt a Fidesz számára. Túl azon, hogy az indítvány szakmailag is erősen megkérdőjelezhetőnek tűnik, ahogy ezt az Index cikke jól bemutatja (ami különösen meglepő, mivel még az…..
A 2009-es, 2010-es és 2011-es nagy sikerű listák után immáron negyedik alkalommal, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést olvasóink körében:"Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?"Idén augusztus 21-én nyitottuk meg a lehetőséget az olvasók számára, hogy az általuk…..
A csoport több tagja arra emlékszik csak, hogy a tömegben osztogatott Széles Gábor-arcképes bélyegeket nyalnak fel a vidéken élő unokáknak címzett képeslapra. A 22 tagú csoport többsége egy Jörg Haider-emlékkoncerten tért magához a salzburgi Lederhosen nevű elit…..
A világ legöregebb 3 Michelin-csillagos séfje ugyan nem sokkal előzi meg korban a nagy francia legendát, Paul Bocuse-t (szintén 86 éves és 3 csillagos), de van közöttük egy óriási különbség: Jiro Ono, sushiséf még mindig a konyhában aktív, nem csak a vendégtérben.A képregény főhőse nem biztos, hogy…..
Mennyire szubjektív az igazságérzetünk? Mennyire bocsáthatjuk meg a tudatos csalást az egyik közéleti szereplőnek és nem a másiknak, pusztán azért, mert az egyik a "mi kutyánk kölyke", a másik meg nem? Mikorra nő ki ebből a gyermeteg, képmutatásból a magyar…..
  Sokak előzetes várakozására cáfolt rá a Milla március 15-i tüntetése. Egyrészt a szervezet nem túl sikeres Alternatív Köztársasági Elnök-választása és az Orbán-kormány korábbiaknál konszolidáltabb politikája ellenére is a tavalyival nagyjából megegyező, több…..
Foltos Gatya 2012.03.19 18:39:55
@Kalmár:

Nem hiszem,hogy annyira bonyolult lett volna amit írtál!

Szerinted,-azt azért tedd hozzá szerényen!-mert nekem és másnak is teljesen más lehet erről a véleménye!

Oszt melyik volt az csúnya populista pont,amivel te nem tudsz egyet érteni?
Foltos Gatya 2012.03.19 19:41:33
@Kalmár:

Szép volt,fasza mondatok!

Olvasva szavaidat,szerintem,-téged tényleg nem fognak bezavarni be az olyan faszságok,mint önálló civil emberként gondolkodás, meg hasonló hülyeségek!!!

De egyébként baró gondolatok lennének,-már ha autista volnék és nem utálnám az összes rohadék politikust, pártot és elmeháborodott választóit!!!
A kormánytöbbség a múlt héten mindenfajta hozzászólás vagy magyarázat nélkül szavazta le, hogy az országgyűlés napirendre vegye Schiffer Andrásnak a rendszerváltás előtti ügynökök listáit és jelentéseit nyilvánosságra hozó törvényjavaslatát. Az államszocializmus…..
 Az oktatási rendszer „reformja” kapcsán nem általában egyetemfoglalásra van szükség, hanem a részvétel lehetőségének megteremtésére, mint amilyen a tegnapi Hallgatói Fórum volt.  Egyetemfoglalás vagy Hallgatói Fórum?Egyre szaporodtak az…..
Foltos Gatya 2012.02.18 09:44:52
@kvpsgb:

Kedves öntudatos Hímringyó aki a közgázon ingyen tanul!

Alig várom,hogy meglátogassák a Corvinust az átvertek tömege,-remélem te leszel az első akit helyben seggbe tologatnak!

Addig is szopogasd az ősmagyar Kisztitkár-Vezénylőtábornokod faszát,talán attól kifejlődik benned idővel a tolerancia!!!