Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Smith

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években Görögországból jobbára csak negatív gazdasági hírek érkeztek. És most végre itt egy jó hír. 20 éve nem kezdte ilyen jól az évet a görög tőzsde: Jól kezdődött az év a görög részvényeseknek. Ami viszont a többieket illeti...  A…..
  Talán emlékeztek rá, egy több mint 40 ezer négyzetméter alapterületű (nagyjából egy Allee-nyi) bevásárlóközpontot terveztek a kisföldalatti Mexikói úti végállomásához, ám ebből úgy néz ki nem lesz semmi. A tervet a Központi Tervtanács meszelte el tegnap, mint a Napi…..
Johnny Smith 2010.04.25 13:41:28
@Káposztakukac: Szerintem az lenne az igazi csoda,ha megfordulna ez a mentalitás ha nagy a forgalom ne csillapítsuk le,pihenő szigetekkel akár a városban is inkább gerjesszűk fel ezerszer jobban.Nekem ez a fő problémám neked 1 falu közepére is plázát raknék a Hortobágy közepén,élvezd bameg!
Johnny Smith 2010.04.25 15:13:50
@Káposztakukac: Én nem a parkoló ellen ágálok,de azt kéne felfogni h ingyen max.vásárlóknak lesz,a többinek fizetnie kell.A vásárlók annál többen jönnek adott helyre, minél több funkciót raksz a plázádba,ezzel máris földuzzasztod a környék forgalmát,konszenzust kell kialakítani nem gócokat mindenhol.Ja a városba talán nem jönnek be kocsival annyian,eddig jó lenne.
… a Vodafone által meghirdetett Nagy becézőversenynek köszönhetően.Bár a Valentin nap már elmúlt, Nőnap alkalmából újra lehetőség nyílik egymás becézésére. Valószínűleg ezt a Vodafonnál is így gondolták, hiszem Nyünyő még mindig az utcákon hódít. Éppen…..
Johnny Smith 2009.03.11 22:50:17
Mi van nem teccik a reklám?
ss@r de KÖZÖD? Vissza a DEDÓba....:((((((
Az elmúlt időszak eseményei (romakérdés előtérbe kerülése) alapján teljesen aktuálissá vált a képen látható szervezet, az Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Közhasznú Egyesület felhívása. A metróaluljáróban lévő plakátokat szemlélve, rögtön felfigyeltem a szervezet…..
Johnny Smith 2009.03.11 22:42:37
Hát ilyen reklámmal azt sugallják r@ma bünőzőket a rendőrségbe. Majd kézbevejszük a dógókat!!-ez a cél. Ha ilyet akartak sikerült. Inkább kultúráltan,elegáns felöltözött romát muttason,jelezve iskolai tanulmányát. Ja hogy az kevés akkor NEEEEE!!