Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dromedar

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Flame mekka 2006.11.21 14:43:00
Ahol kommentezni lehet, ott flame-elni is lehet. A flame-eket gyakran haszontalan, sőt, káros tartalomnak tartják. Na de miért ne gyűjtenénk címkefelhőbe a leggyakoribb flame-szövegeket. Ez önmagában is... Vicces? Ha van kedvetek, összegyűjthetnénk a leggyakoribb flame-eket. Például,…..
dromedar 2006.11.21 16:41:54
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
Jó érzés látni, hogy az idősebb generáció is tudja magát jól érezni. Nem tudja valaki, hogy ez hol készülhetett? ..
Az egyetlen hírérzékeny tévécsatornán az utóbbi órákban valami ismétlés ment – egy mentősökről szóló műsor – aztán egy vérforraló beszélgetést ismételnek Tamás Gáspár Miklóssal és Schlett Istvánnal. Sehol egy helyszíni bejelentkezés Császár…..
Nagy emberek jönnek-mennek a Szigeten, körbenéznek, általában elcsodálkoznak a különleges bioszférán, etetik a vicsorgó punkokat, fotózkodnak a mélyen dekolált gót lányokkal, és tizenéves rappereket simogatnak. Az utolsó nap Tarlós István, Óbuda polgármestere, a Fidesz…..
Csáp Géza A terror örömei 2006.08.14 22:48:00
"Világelsők vagyunk abban, hogy megkeressük az élet örömeit." A Sziget hedonista alapállásából következően ez a szöveg csak egyetlen esetben képes megdöbbenteni a látogatót. Mégpedig akkor, ha a Terror Háza múzeum sátra reklámozza így magát. Vajon a…..
Hétfőn éjjel megvolt a Sziget első, Tarlós István óbudai polgármesternek köszönhetően már eseményszámba menő eseménye, a hangmérés, amin természetesen az Önök serény blogja is képviseltette magát, bár a korábbi években oly lelkesen mérő polgármester, talán…..