Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bertoka

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma este eldönthettük volna a továbbjutás kérdését Miskolcon, viszont a hazaiak nagyon harcosan és veszélyesen játszottak, míg mi óriási helyzeteinkből a legnagyobbat sem tudtuk kihasználni a második harmad után.   Az első játékrészben már 2-0-ra vezetünk Hurtaj és…..
Bertoka 2012.02.03 21:29:07
@drukker26: NEEEM!!!! A golt-golokat meg kellett voltna adja es kesz. Ennyi semmi tobb.
Miskolc-HSC Csíkszereda 5-3 2012.02.02 21:21 F.Kapus..
Bertoka 2012.02.03 21:20:47
@a. Bárd: Hát nincs témában az biztos. Legalább illene az alapvető szabályokat ismerni vagy legalább elolvasni mielőtt beül meccset közvetiteni.
Bertoka 2012.02.03 21:23:35
@SportClub: Az utolsó percben a kapu szándékos kimozditása is megért egy 2 percet, de ezt sem látták és nem is adták meg a birók. Na de mit várjunk el a 2 meg nem adott gól után
Jarmo Jamalainen, az FTC új edzője ezt várja csapatától rövid távon. A finn mesterrel Csíkszeredában beszélgettünk, a Mol Liga-bemutatkozását jelentő Brassó elleni mérkőzés délelőttjén. Szép lassan kapcsolódom be a munkába, csapatban dolgozunk, foglalta össze a jelenlegi…..
Csíkszereda, Vákár Lajos Műjégpálya, 18.30, LivescoreI. harmadNem panaszkodhatunk a mérkőzéskezdésre, eléggé iramosra sikeredik az eleje.6. perc: a játék kiegyensúlyozott, helyzetek azonban nem nagyon adódnak...Mihály és Bíró előtt is helyzet alakul ki, azonban egyikük sem tud…..
Bertoka 2009.11.22 16:38:29
@Csak a Sportklub : Ulf munkajarol beszelsz???? Az hol van, mert nem latszik a csapaton. Egy kalap ... is tobbet er mint Ulf. Jobb ha pakol es megy is el innen, kar ezert fizetni.
Bertoka 2009.11.22 20:16:05
@mik vogymuk: Szerintem pedig igenis az edzovel kezdodik a baj. Amikor 5 a 3 ellen azon kinlodnak a fiuk, hogy valahogy felalljanak akkor nem csak a jatekosokkal van baj. Az utobbi meccseken nagyon latszott, hogy a csapat fejben nincsen sehol! Es ez igenis az edzo dolga ha jol tudom. Eddig semmi extrat nem tudott felmutatni (esetleg a lehozomakapustosztleszvalami vagy esetleg kavargassuk a sorok osszetetelet ha nevezhetnem az Ulf taktikanak). Tudod a hal is honnan kezd buzleni. A repulojegybe en is potolok ha kell, csak szoljatok!
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Ahogy tavaly, úgy idén is legyőzte az SC Csíkszereda a HC Csíkszeredát a román bajnokság döntőjében. Az utolsó mérkőzésen 3-2-re nyertek Wallenbergék, ezzel lett 4-1 a vége. A HC alapvető célkitűzése a háromból három volt, de háromból egy lett belőle. Az Alba Volán…..
Az első döntő:19:15, Csíkszereda, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:Góól(0-1)05:15 - A székely sor hozza az első gólt.A Sándor Szilárd indította akció után a  kipattanót nem hibázza el Péter Robi!Góól(0-2)10:06 - Ugyanaz a sor a kétperces duplakiállítás végén Kósa…..
Bertoka 2009.03.12 16:54:54
@fekmen: a te eszmefuttatasod szerint akkor kerdem en mit "fetrenget" perceken keresztul Polc mikor telibe kapta a lovest?!?!? "(még jó, hogy fel nem fázott)" Es percekkel kesobb talpon volt, meg a cserepadra sem kellett leuljon, vegigvedte a meccset... naaa, ez a masik oldal a te szemmellenzoiddel. tudod, a galler. le kell turni egy kicsit, zavarja mar a latasodat.
Vákár Lajos műjégpálya, 1500 néző.Az első harmad egyértelmű Sport Club fölényben zajlik, ami meglátszik a kapuralövések arányán is. Ebben a harmadban 12-6 javunkra. Mindkét gólunk 5-5 ellen született. A HC gólja egy emberelőnyben jött össze. Mindkét gólunkat a harmadik…..
Az elmúlt hetek történései alapján meglepőnek is mondhatjuk, hogy a román döntő első mérkőzésén a sokszoros bajnok SC legyőzte a trónkövetelő HC-t. Már a vezetést is az SC szerezte meg, Mihály Árpádék futottak az eredmény után, néhányszor egyenlítettek, de…..
Bertoka 2009.03.11 22:33:13
@HAJRA HC!!!: Kar, hogy a serulesek valosak es nem elmeletek. Pl. Hozo. Nehez lenyelni a nagy galler utan a verest. Ez van. Le kell turni a gallert! Ezt a szlogent eleget szajkozta a HC-s szurkolo brigad a Volan meccs utan. Na itt az ido alkalmazni.
@narkoskatona: nektek kellett romaniai biro, most meg szidjatok. Ugy latszik elegge be voltal szivva, hogy nem lattad Galus "oltari alakitasat". Ilyen produkcio nagyon reg volt. Ha ott voltal akkor kellett lassad, marha magadnal voltal, hogy Galus szerint mi a jatek kesleltetesenek az ertelme. Ha a HC uti ki mikor vedekezik gyonyoru ivvel a korongot a kozonseg koze ugy, hogy senkit es semmit nem er a nezokig, az nem 2 perc, de ha egy kis ido mulva a SC uti ki a korongot a harmadabol es a plexirol kirepul az 2 perc. Szoval, hogy van ez???? Ja, hogy az SC nem tudott olyan szep ivet adni es elerte a korong a palankot es a plexit. Ahaaa, kezd derengeni mi is a szabaly erre. Galus szerint. Es ez csak egy pelda a draga zebra teljesitmenyere. Nehogy mar a HC szidja pont Galust. Figyeljel es gondolkozz!!! Ha nem tul nagy feladat ez. Ja es ki nem akart kulfodi birokat csak hazait????? Na......
Bertoka 2009.03.11 23:04:37
@csiki drukker: na errol beszeltem en is. de egyesek a nagy galler miatt nem lattak a mecset rendesen. folyton kellett igazitani azt a franya gallert. biztos csak azert latta csak "a roman birot" talan Galus nem latszott a melynovese miatt, takarta a galler. a Hc rettenetesen gyenge volt ma Polcal az elen. Mihaly Arpi mutatott valamit, legtobbszor a Galus altal szerzett emberelonybe. vagy hogyan is egfyenlitett ki ketszer a HC???
A legmagasabban jegyzett magyar játékvezető remekül fújt az EBEL-negyeddöntőkön. A legrosszabb értékelése is a jó volt, így ismét komoly megtiszteltetésben részesült, az elődöntőben is feladatot kapott. És egyéni szponzori szerződést is kötött a héten. Vasárnap a…..
Bertoka 2009.03.07 15:55:54
@Lazlee: sajnos nem legenda. csak azert, hogy tisztaban legyel a tortentekkel itt egy izelito jegkorong.blog.hu/2008/03/05/magyar_elodonto_2. es ha jol emlekszem nem is annyira gebei volt a fo musoros hanem nemeth martonnal. olyan fortelmes biraskodast reg latott a csikszeredai kozonseg. ha nem lenne igaz akkor miert kert volna elnezest a MJSZ fotitkara. a linknel megtalalod a fotitkar levelet dattila hozzaszolasanal. mielott velemenyt nyilvanitasz jobb, ha utanna nezel a dolgoknak. es igenis a tortenet jobban megmarad mint a datum. emberek vagyunk..
Bertoka 2009.03.07 16:18:25
@Lazlee: nekem nem kell video. nem akarok emlekezni ra. amit eloben lattam a merkozesen inkabb elfeledni szeretnem mint ujralatni, emlekezni ra. de sajna azt a produkciot nehez elfeledni
Bertoka 2009.03.07 16:42:23
@krumplee: ha figyelmesebb lennel eszrevetted volna, hogy en a lazlee megjegyzesere reagaltam, ami nem a leragadast jelenti. es meg azt is tisztaztam, hogy nem is gebei volt ott a nagy problema. a vita reszemrol lezarva