Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsakos.matyi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márciusban vásároltuk meg az első Macbook Air-ünket, majd áprilisban vettünk egy másikat is. Miért vettünk ilyen gyorsan kettőt, miért nem vártuk meg az új szériás Air-eket, és mik a tapasztalataink? Tavaly év végén egy konferenciáról lopták el kedvenc táskámmal együtt azt…..
Teljesen lemaradtam a "milyen zenét hallgatnak a nagyvárosok"-mozgalomról, ami lényegében arról szól, hogy Lisszabon, Párizs, New York meg a többi szomszéd utcáin leszólítanak fülhallgatós embereket és megkérdik tőlük, hogy milyen dal szól épp a lejátszójukból. Ma…..
zsakos.matyi 2011.07.25 23:52:08
Őszintén szólva erről a helyről indult az egész sorozat ötlete, mert pár éve olyan reggelit ettem itt, hogy azóta is emésztem. Jó volt az íze, benne volt minden, aminek bele kellett kerülnie, és olyan laktató volt, hogy délutánig nem éheztem meg tőle. Delejes étel a Stex Alfréd…..
Appleblog Az igazi iPhone-gyilkos 2011.05.12 10:17:00
Most egy kicsit elbúcsúzom tőletek. Szombaton elveszem feleségül Dórát, aztán két hét nászútra megyünk, szóval egy ideig Ádám fogja nektek szórni a híreket magas minőségben az ország első számú Appleblogján, az Appleblogon (de kiraknék most egy szmájlit).Addig is ezzel a…..
zsakos.matyi 2011.05.12 10:23:17
Majd ti megmondjátok, hogy új-e a tábla, vagy csak én vagyok vak és mentem el mellette több tucatszor úgy, hogy nem vettem észre. Mindenesetre én most először láttam ezt az építési tervet, ami korrekten leírja, hogy mettől-meddig lesz szívás a Kálvinon.A kezdődátum 2006.…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
zsakos.matyi 2010.11.09 19:24:28
Íme, ez a bizonyos, a legszarabb képem:                  Ha valakinek nem lenne egyértelmű, akkor a megoldás: "Íme ez a bizonyos Alex: arab képem..." egy kedves barátom jelezte, leírva nem…..
Egy kis bemelegítő után jöjjön egy most vasárnapi műalkotás, ami biztos kiveri a biztosítékot:-Mi az ami a biztonság kedvéért mindig van egy levélkézbesítőnél?S természetesen a megfejtés nem más, mint a postásgumi !Ez sem jöhetett volna létre, ha nem jön át…..