Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medencefűtés

2 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guardian újságírója elmerengett azon, hogy milyen csúnya a Pennsylvania Station New Yorkban és ha már így tett, gyorsan összeszedte a világ 10 legrondább pályaudvarát. Közéjük sorolva a budai Délit is (meg mint idő közben a tájkertes Aesculus felhívta a…..
Android LCD elöl, e-ink hátul 2012.12.13 11:46:38
Két kijelzős okostelefonnal rukkolt elő egy orosz fejlesztőcsapat. A YotaPhone névre keresztelt eszköz debütálása a 2013-as MWC konferencián várható, és különlegessége, hogy az érintőképernyős telefonoknál megszokott LCD-s mellett egy második, hátlapi, e-ink technológiás…..
Hallgatom Orbán bálványosi mondókáját, és azt kérdezem magamtól, hogy a Kedves Beteg vajon tényleg világtörténelmi léptékű gondolkodónak képzeli-e már magát, vagy csak a választóit nézi megint teljesen debilnek. Bizonyára hallották: Orbán éves „hegyi beszéde”…..
Nagyon bátor az a reklámcég, amely kitalálta, hogy a halálfélelemmel próbál népszerűvé tenni egy alapvetően nyugalmat árasztó autót. Pedig pontosan ez történt a Lexus esetében. Úgy látszik, a japánok is megelégelték, hogy potenciális vásárlóik minden eddigi…..
Medencefűtés 2012.07.22 08:29:53
Döbbenetes baleset történt Thaiföld legmagasabb épületénél, a turisták körében is jólismert Baiyoke Sky Hotelnél. Hétfő délután a felhőkarcoló oldalán lévő óriáshirdetést cserélték a munkások, amikor a függőállvány egyik tartókötele elszakadt és az állvány…..
Medencefűtés 2012.05.08 08:45:00
@Rocko-: Nem a védőkötelük szakadt el, te nagyon okos, hanem a kas kötele.
Mindegyik külön kötelet kellett volna viseljen a derekán. (Persze a másik végét a kasba kellett volna akasztania :) )

De ahogy a képen én látom, simán kettétört középen a kas.
Medencefűtés 2012.05.08 10:03:51
@Rocko-: Te nem értetted :) Elkeveredtél a sok kötél között :)
Medencefűtés 2012.05.08 10:07:51
@Leporello: Tényleg, hogy a francba került egy szakadt kötéldarab oda le, amit mutogatott a csávó? Mindkettő végének fent kellene lengedezni.
Maradok a kettétört verziónál :)
Megvan a fejünkben a kép, hogy milyen volt a fiatal Axl Rose? Hát Elton John a hetvenes években? Vagy éppen Bowie? Na és Mick Jagger? Ma már nem kell ahhoz öregedő rockernek lenni, hogy tudjuk, milyenek voltak az említett (és más) zenészek fiatalon, mégis, amikor egymás mellett…..
  A teljes hazai lakásállomány – családi házak, panel és nem panel társasházak – összesen 152 petajoule energia-megtakarítási potenciállal rendelkezik a fűtés és használati melegvíz előállítása terén – mutat rá az Energiaklub NegaJoule 2020 projektjének kutatása.…..
Medencefűtés 2011.11.08 22:47:51
@Sátán meg a Jocó: Hát, ahogy én látom a bankároknak megy mostanában a legjobban. Igaz, hogy nem életbiztosítás az a szakma, ahogy ma áll a világ :)

De komolyra fordítva a szót, hallgass @klacus: -ra :)
Én Ausztráliába mennék. Ott jól el lehet bújni a veszedelem elől.
Ha itt maradsz, akkor kezdj el olyan dolgokkal foglalkozni, amikre nyomor esetén van szükség. Kaja, tűzifa és víz, arra lesz kereslet :)

Még komolyabban: ebben az országban szar sem lesz. Ha így kínlódunk akkor azért, ha forradalom lesz, akkor pedig azért. Igaz az utóbbi esetben majd lesz fejlődés, de túl kell élni azt a mélypontot. Ha mégis békés fejlődés lesz, az pedig nem ebben az országban kezdődik el. Nyilván, amiket írtam abban egy alternatív energiára vonatkozó szó sincs, de mivel megélni szeretnél belőle és nem hobbi szinten foglalkozni vele, így először ezekkel kellene tisztában lenni. :)
Én kínai üzemekkel készíttetem el a találmányaimat, fejlesztéseimet. Még segít egy tőkéstárs, aki nélkül semmit sem tudnék csinálni. Eddig itt adtuk el Magyarországon, de jövőre úgy tervezem, hogy be sem hozom az országba, inkább másik országokban adom el nyilvánvaló okok miatt. Itt ha megmozdulsz már 10 tenyeret tart feléd a kormányzat. De nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy a bankok kapzsisága miatt egyszerűen nem marad semmi haszon.
De adok egy ötletet, amit én is pár hónapja láttam és nagyon-nagyon érdekesnek találok. Ez pedig a HHO generátor. (nem tudom említettem e ebben a postban.) Keress rá és nagyon sok infó van róla. Össze lehet barkácsolni saját-kezűleg. Ez egy olyan cucc, amit, ha működik, tűzzel vassal fognak üldözni egy jelenlegi államrendszerben.
De építhetnél légkollektort is. De mindezt csak saját magadnak, mert ha már el akarod adni a munkádat, akkor 3x annyiba kellene kerüljön a sok adó miatt és úgy már nem éri meg senkinek csak a bankoknak.

Összegezve: tedd azt amit klaus írt :)
Akkor most mindenki tegye el a kamerákat, fénykpezőgépeket, mert mutatok valami nagyon titkosat - állítólag ezt modta Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója. Majd megmutatta a Sea Ray névre keresztelt telefont, mely az első windowsos mobilja lesz a Nokának. Persze mondanunk sem kell, hogy…..
Medencefűtés 2011.06.24 11:58:46
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Szar lehet ilyen kangörccsel élni :)
Május végén, miután a Szojuz TMA-20 levált az űrállomásról, az űrhajósok még megálltak félúton, és visszanéztek: eddig ugyanis soha nem készültek még felvételek az űrállomásról olyankor, mikor egy shuttle is csatlakozott hozzá. Ezért hát Paolo Nespoli visszamászott a…..
Az a pilanat még odébb van, amikor hazánk rendőrsége nyugdíjazza az Octaviákat és Focusokat - hisz ez utóbbiak nem is olyan rég érkeztek az állományba - de most fordul elő először, hogy a hazai járőrkocsik egyikéről részletes másolat készül, az ORFK hozzájárulásával,…..
Na, most tessen gombot varrni a winning-feliratos lajbira, a pár hónapja egymást szopató CBS-Charlie Sheen páros, kiegészítve a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warnerrel új szintre emelte a ki, kit néz hülyének játékot, összevissza nyilatkozgatnak bele a vakvilágba -…..
Medencefűtés 2011.04.15 16:57:14
@prokee: Na azért a "kis" pasi nem egy nagy szám.
Még jó, hogy nem retusálták ki a Charlie-t a régebbi részekből :)
Meglepő, de a dízelmotorok fogyasztása jelentősen csökkenthető, gázosítással. Nem tévedés, kevés LPG-t kell tankolni a gázolaj mellé. Mellesleg nincs több korom. Vélemények az azonos című írásunkról...
Medencefűtés 2011.03.30 11:32:41
@MiKEY: A gondolkodásmódból :) De ez azonnal megváltozik, ha pénz közelébe kerülsz.
Tudod akinek önerőből van sok a pénze azok csak nagyon ritkán sík hülyék.
Medencefűtés 2011.03.30 12:11:08
@MiKEY: Tévedsz nem veszek magamra semmi, csak a kioktató stílus mindig irritál :)
A megmondóember szindróma.

Én nem bántottalak, csak megállapítottam, hogy nincs pénzed :)
Medencefűtés 2011.03.30 12:20:47
@MiKEY: Ha ingyen osztasz tanácsokat, akkor soha nem is lesz pénzed :) Soha rosszabb vitapartnert mint te :)
Tombol még a karibi főszezon, de ha esetleg idénre már leköttétek volna magatokat, akkor jövőre még talán nem késő egy egész szigetet kibérelni a nyaralásra.Az Eustatia-sziget a Brit Virgin-szigetek tagja, és egyike a néhány bérelhető karibi magánszigetnek. Virgin Gorda…..
Medencefűtés 2011.03.24 17:52:53
@degeco: Bele is őszült mire felért :)
Az új gumiszállító hat színnel jelöli különböző keménységű abroncsait. A szárazak közül a szuperlágy a piros, a lágy a sárga, a közepes a fehér, a kemény az ezüst. Az esőgumik közül a a narancs a teljes vizes gumi, a kék az intermediate, vagyis az átmeneti. A Pirelli…..
Medencefűtés 2011.03.21 11:23:21
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
Medencefűtés 2011.03.19 16:01:28
@Tíz:59: De elhisszük. Csak az a baj ezzel, hogy rajtad kívül még 26 millió másik embernek is volt egy hasonló érzése. Csak ők nem ide kommentelték a dolgot :)
Már megy egy ideje a magyar csatornákon az a Maggi paradicsomleves-reklám, amiben egy jól szituált család két gyerkőce csúnya szavakat mutogat egymásnak a nyelvükön elrendezett betűtésztákkal. A szpot így is egész kedves, de egy olvasónknak köszönhetően most ráleltünk az…..
Medencefűtés 2011.03.17 23:54:17
Idén 3-4 kerékcsere is lehet versenyenként, de a spanyol szerint továbbra sem a stratégia fog dönteni. "Ahogy az lenni szokott, a legjobb autó nyeri a bajnokságot a végén. A taktika fontos, lehet, hogy egy-két versenyen ez dönt, de 19-20 futam alatt egyszer hibázunk vagy húzunk…..
Mindennek vége: a Kraftwerk is hivatalos alkalmazást jelentetett meg, amely valamennyi iOS-készüléken, így az iPhone-on és az iPaden is fut. A Kling Klang Machine nonstop Kraftwerk-zenével lát el minket, akár a nap huszonnégy órájában - hiszen egy generatív zenét előállító…..
Medencefűtés 2011.03.13 00:08:47
@Ben Zinkoot: Dehogy más. Csóró vagy és kész :)
A Warnernek a kollektív töke tele lett Charlie Sheen viselkedésével és a színész szerződésének egy záradékához nyúltak, hogy kirúghassák, mégpedig ahhoz, ami az erkölcstelen viselkedésről szól. Ennek értelmében a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot gyártó Warnernek joga van azonnali hatállyal…..
Medencefűtés 2011.03.08 17:40:06
@Enrico Palazzo: Azért ilyen, mert éjjelre leeresztik és itt még nem fújták fel rendesen :)
Bernie Ecclestone mesterséges esős versenyének ötlete sokaknál kiverte a biztosítékot, annak ellenére, hogy az évek alatt már hozzászokhattunk ahhoz, hogy a brit milliárdostól nem állnak távol a bizarr kijelentések, avagy a meghökkentő ötletelések.Persze szó nincs arról, hogy a…..
Medencefűtés 2011.03.08 09:10:47
A két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television hétfőn bejelentette, hogy felbontotta Charlie Sheen színész szerződését. "Gondos mérlegelés után a Warner Bros. Television azonnali hatállyal megszüntette Charlie Sheen színész…..
Belsőség Passat light 2011.03.07 06:29:59
Volkswagenes dilemma: Golffal Dunát lehet rekeszteni, ráadásul kicsi is a családnak, a Passat viszont drága, mi legyen? Mi más: Jetta! Vélemények az azonos című írásunkról...
Medencefűtés 2011.03.07 07:48:57
@Semper Fidelis: @GYUSZI BACSl: Van aki közlekedik, van aki menőzik az autójával és van aki élvezi, ha benne ül. Egy szép és jó autó nem feltétlenül a szomszédnak szól, hanem egy élvezet amíg az ember közeledik felé, beül és élvezi belül az egész út alatt, de még akkor is, ha a szép formáiról kaparja le a havat.
Akik ezt nem tudják átérezni, nekik készülnek a fapados járgányok.
A világbajnok szerint is mozgalmasabb futamok lesznek a Pirelli miatt. Az új gumi sokkal kevésbé tartós, mint a Bridgestone, Vettel állítja, a versenyenkénti egy-két kerékcserét elfelejthetjük. "A gumik nagyon mások, mint tavaly, szerintem a versenyzés megváltozik. Egy…..
Medencefűtés 2011.03.04 00:54:51
Medencefűtés 2011.03.04 08:55:43