Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bendeguz33

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
bendeguz33 2018.11.14 06:46:23
@Tothotto: De az.
Csalt akkor mindenki, a vendéglátósok, a boltosok, sőt még a gyárak is. Vizezés, újrahasznosítás és trükkös mérések a Kádár-korszakból.  ..
A második ellenzéki tömegtüntetés 8 következménye: mi történik, ha folytatják? Van-e esélye annak, hogy Orbán kiegyezzen? ..
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
bendeguz33 2017.09.21 12:36:49
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
bendeguz33 2017.04.25 07:42:24
E hét azzal kezdődött, hogy az országgyűlésben Vona Gábor ellenzéki politikus, a Jobbik nevű párt elnöke tetemre hívta a miniszterelnököt. Régi vádat melegített föl: Orbán Viktor állítólag kapcsolatban volt a Kádár-rendszer titkosszolgálatával. Feltételezését a miniszterelnök visszautasította, ám a…..
  A szerdai budapesti közgyűlés egyik napirendi pontja lesz a budapesti olimpia rendezés ügye. A népszavazás előre láthatólag sikeres kezdeményezése miatti fejetlenségben a felelősséget Tarlós Istvánra hárítaná a Fidesz. Megállapítja, hogy a nemzeti egység felbomlásáért a felelősség mindazokat a…..
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él.  Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok…..
Kökény-Szalai Vivien kinevezése után új pletykák kaptak szárnyra a Tv2-hez igazoló új szakemberekről...
bendeguz33 2016.02.12 08:10:43
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Szeretnék érdeklődni, mégis hogy…..
Merthogy ilyen is van, és ahhoz, hogy valakiből itt miniszterelnök legyen, jó ha van neki. Mint régen a hat ujjal, vagy foggal született gyerek. Mindenki tudta, na ebből táltos lesz, meg van jelölve. Az életösztön persze nem ilyen csip-csup dolog, annál sokkal fontosabb, de nem…..
bendeguz33 2015.03.29 18:11:31
@öreg_répatorta: Bizony,bizony, a gecinek gecik közt van a helye!
Nagyon örül az egyszerű ember lelke, mikor a nemzeti együttműködés rendszerét nagy atomcsapásként éri a valóság, mégpedig a benne résztvevők közreműködésével. Nincs is annál szebb élmény, mikor az ilyenkor felszínre kerülő keresztény nemzeti konzervatív értékek…..
bendeguz33 2015.02.07 18:02:17
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
IGEN EZ A LÉNYEG NEM A REKLÁMADÓ!
Az az érzésem, ebben az országban nem a politikusokkal van baj. Ők működnek üzemszerűen. Lopnak, hazudnak, jól vannak. Mi viszont - átlag civilek - nem működünk üzemszerűen. És nem vagyunk jól. Köszönjük, pocsékul vagyunk. A végtelenségig megosztottak vagyunk, pedig mi…..
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
bendeguz33 2014.08.15 23:09:39
@sunblind: Azért ez nem így van ,mert az utánzat minősége szar
nem olyan minöség mint az eredeti,persze ez csak akkor derül ki amikor szétrepül fékezéskor.Ugye nem szeretnél abban az autóban ülni?
És akkor mindig jön műelemző Bayer Zsolt és szájba rágja, hogy Orbán Viktor szerző hogy gondolta. Természetesen mindig megfogadom magamnak, hogy nem, Bayer Zsoltról többet nem, nem, semmit. Viszont úgy alakult, hogy megtudtam ettől az elkötelezett tollforgatótól: én is azon…..
A tegnapi Népszabadság legérdekesebb cikke a baloldal sanyarú helyzetéről szól. Nagy N. Péter legfontosabb megállapítása, hogy „Amióta csak léteznek, ezt csinálják: megújulnak.” Úgy értelmezem az immár negyedszázados folyamatot, hogy 1989. október 7-én a platformok…..
bendeguz33 2014.05.06 08:01:58
@.Gordon Gekko.:
Az hogy ki kire szavaz a véleményemtől eltérően jobb vagy baloldalra, azért Én nem minősíteném,nem hiteles embernek, főleg nem nevezném trógernek, aki ilyen jelzővel illet valakit aki nem azt gondolja amit Ő, ott probléma van a toleranciával.
Belefér ez a gondolkodásmód a jelenlegi hatalom koncepciójába !
Olvasom, hogy egy szedett-vetett német televízió, fene tudja milyen sötét erők megbízásából, a magyarországi szociális feszültségekről - és kapcsolt árucikként - a szélsőségek megerősödéséről jött riportot forgatni szép hazánkba. El nem tudom képzelni, ki bátorkodott…..
bendeguz33 2014.04.20 21:18:43
@csakférfi: Minden társadalom diktatúra a "demokrácia = a többség diktatúrája a kisebbség felett".Az állam az uralkodó osztály erőszakszervezete.A kapitalizmusban pedig egy szűk réteg az uralkodó osztály, a diktatúrában meg még szűkebb,mint nálunk."Politikai gazdaságtan" nem én találtam ki, tőlem sokkal okosabb emberek.
bendeguz33 2014.04.20 22:14:18
@csakférfi: Á dehogy kövezlek meg én tolerálom más véleményét a mondanivalód tartalmával egyet is értek viszont a stílusodon még csiszolni kellene egy kulturált ember nem háborodik fel es nem akar másokat kioktatni, mert más a véleménye !
bendeguz33 2014.04.21 20:05:15
@csakférfi: Nos én nem vagyok bölcs ! Úgy gondolom nekem ennyi elég volt. :-)
Pedig azt hittem, hogy a rezsiharc lesz a végső. De nem. Van itt még valami. A pálinka. „Ha kell, törvényt is alkotunk a pálinka védelmében. A magyar pálinka a kultúránk része, elválaszthatatlan a hagyományainktól”. Valóban. Szeressük mi a pálinkát széles e hazában, de a…..
Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak…..
Megismétlődhet-e a 2002-es bukás a Fidesz számára, tettük föl a kérdést néhány hete. Most ismét ez a kérdés, csak most abból az aspektusból, hogy a ron werberi taktika megint érvényesülhet-e, megint lehet-e manipulálni a szavazókörökben az eredményt. Nos, a hírek szerint…..