Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DavidVilla7

4 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          PREMIER LEAGUE 26. FORDULÓ:Chelsea-Liverpool mecsen mutatkozott be Fernando Torres, a Chelsea 50.000.000€ adott ki pont a Liverpoolnak érte. Persze játszott a mecsen, ráadásul kezdő volt, de mellette még Anelka,Drogba…..
Tegnaap még volt bően mecs amiről még nem írtam,szóval eljött az ideje.Az angol 1. osztályban(Premier League) több rekord is megdőlt.Íme ezzek:-Soha, egy Premier League-csapat sem állt fel négygólos hátrányból és mentett pontot eddig -Megdőlt az egy napra eső…..
Ebben a sorozatban tehetséges kapusokat szedek össze több országból.Első rész német kapusokról szól:Roman Weidenfellerkor: 30 évesnemzetiség:NémetKlub(ok):Kaiserslautern,Bourissa DortmundNem egy világhírű kapus de nagyon jó kapus.2002 óta védi a Dortmund kapuját.2010-2011-es…..
Football Foci hétvége:Szombat 2011.02.05 20:06:00
Ha hétvége akkor bajnokság.Ma is volt jópár érdekes mecs, Arsenal 4-0-ról x-elt a Newcastle U. ellen,Bayern 2-0-as vezetéről kapott ki 3-2re,de születésnapok is voltak például C.Ronaldo-nak vagy C. Teveznek aki 3 gólal ünnepelt.Bundesliga 21. forduló:Hannover–Wolfsburg…..
Star Wars blog Problémák 2010.07.31 19:43:00
Mint ahogy ti is látjátok a videók néha nem férnek ki.Sajnos ennél kisebben nem lehet megoldani csak ha forráskódját átírjuk csak azzal is elteleik egy kis idő.Ha nagyon zavar titeket kattintsatok rá és megjelenik láthatóan.(Bocs a "hatalmas" szókincstárért de most…..
Inda gépház Nyerj dudát! 2010.06.29 12:20:00
Drága Bloggerek!A foci-vb remek alkalmat nyújt mindenféle tippelős, kitalálós, sorsolós, megnyerős játékra, most éppen a Coke kérdez egy furfangosat látogatóitoktól, a blogotok oldaldobozába kihelyezett Coke vb-kvízen, ti pedig indulhattok a 7db vb-s USB pendrive vagy az 50 db…..
DavidVilla7 2010.07.04 21:03:34
Tudtad, hogy a Mortyr németországban betiltott játék? Az köztudott, hogy a németek mindig is már hisztérikusan óvatosak voltak azzal, ami a saját múltjukat illeti, de hogy ezt a nyamvadt játékot betiltották, az most engem is meglepett. Pedig azt hittem, hogy a horogkereszt…..
Elkészült végre Józsi visszatérő videója :) Most kivételesen soron kívül teszem ki, mert már annyian várjátok :) A többi videója a beküldési sorrend szerint lesz kitéve...
DavidVilla7 2010.01.29 15:31:35
@Gucs: Figyelj elég ha 2-3 db. videó van pl. a cod2-őről.Józsi inkább a viccességre megy ami nagyon helyes és ezért imádom Józsit:D Föleg ha haverom is átjön szét röhögjük az agyunkatXD
Megpróbálok objektív maradni:3 azaz három percben szerintem egy flash játékot tökéletesen be lehet mutatni, de egy ilyen 'legendát'.. már szinte sértés.. A hangot alig lehetett hallani. A videónak igazából nem volt se vége se hossza. Szinte értékelhetetlen, alig minősíthető…..
Csak érdekességből rakom ki ezt, hogy a múltkor bemutatott Trucker játéknak milyen a borítója rendes kiadásban (tehát ha nem EVM vagy ingyenes melléklet). Megint el kell mondjam, a gyengébb játékok általában szebben néznek ki kívülről, mint a jók/drágák. Persze ez nyilván…..
Nos az első videó az csak egy előzetes, de ez nem csak 1 eéőzetes hanem + másfél perc hülyéskedés Senshi-től! A videóban vendégszereplést kapott Effecta1 aki szinkronos videóival ismerhetett emg még régebben a nagyközönség:)Nos akkor a másfél perces előzetes: És a…..
Az a legjobb,amikor a pilóta kiugrik a repülőből téged meg otthagy... Reactortól idézetek(youtube):"A Quake 3 Arena is multiplayer játék, érdekes módon a gépi ellenfelek ott 1000× ilyen okosak.Jaaa, és az 1999-ces játék. ""[...] Hacsak nem az ellenséges…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..