Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokobatyko

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ifjúsági bajnoki döntő harmadik mérkőzését 8-5-re nyerte a székesfehérvári csapat. A párharc 2-1-re áll a Dunaferr javára. Folytatás szerdán, szintén a megyeszékhelyen. Edzői értékelések következnek. És eldőlt az is: a kölyökdöntőnek Csíkszeredában lesz vége.Fekti…..
pokobatyko 2009.03.18 11:03:32
@gute:
Szia Gute,
Az első két meccsen biztosan láttam Géczi Gábort és a kanadai edzőt, az elsőn pedig mindkét ifi válogatott edzőt. A harmadik meccs a DAB-NZStars meccsel volt egyidőben így néhányuknak igazolt a hiányzása :)
Korábban a juniorok, most hat fordulón át az ifjúságiak vb-felkészülését készítette, illetve készíti elő a program, amely alapján a felnőttek között versenyeznek az utánpótlás-válogatottak. Az U20-asok esetében nem sok segítséget adtak a klubok, de lassan kezdik megérteni a…..
pokobatyko 2009.03.07 08:35:32
@farmotor: Kedves Farmotor,
Nem értek egyet a Heraklész válogatott hasznosságával kapcsolatos véleményeddel.
Azt gondolom ugyanis, hogy jó a cél és a forma, ráadásul az első olyan program, amely működik már évek óta.
A klubszinten pumpált pénzek eltűnnek a 'mosásban', nem szolgálják az utánpótlás fejlődését, inkább egyesek anyagi gyarapodását. (Egyébként meg az MJSZ már több éve felszerelésekkel támogatja a klubok utánpótlásait, ha nem csal az emlékezetem.)
Én az elmúlt években azt láttam, hogy a programot koordináló kis csapat - időt energiát nem kímélve -rendkívüli áldozatokat hoz, és valódi pénzeket tesz a programba, a gyerekekbe.

Az meg egy másik kérdés, hogy

1., hogyan lehetne találni olyan edzőket, akik ezt a lelkesedést és professzionalizmust viszik tovább az egyes válogatottak élén,

2., hogyan lehetne rávenni a Szövetséget, hogy ne egy két nappal a mérkőzést megelőzően írják ki annak a dátumát,

3., hogyan lehetne a klubok és azok edzői szemében a valós értékére emelni a programot.

GM-nek pedig annyit üzennék, hogy köszönöm magam és minden érintett hokis nevében amit az utánpótlásért tesz a férjével együtt, MERT VAN TÉTJE.