Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tusko hopkins

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze nem maga a gép, csak a nyoma, az amerikai kereskedőcég belső rendszerében turkálva ugyanis a következő tétel került váratlanul elő: A gépet az Apple Comput készíti, a modell megnevezése Dummy sku j, ami a hozzáértők szerint a MacBook Pro titkos elnevezése. Az oldalon egy…..
Meglehetősen aktuális éppen az inkriminált Ice-T nóta médiahatóság általi fordítása, tehát cseppet sem meglepő, hogy beküldés is született belőle.Az első tettes Karcsi.Az Ice-T-gate kapcsán az NHMH lefordította az implikált számszövegét. Nem nyálaztam végig, de úgy…..
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
tusko hopkins 2010.08.18 22:27:23
@Yooha: Tesco???? es mennyit kostalnak?
tusko hopkins 2010.11.18 23:11:48
@Llew: a hula girl meg snowboard girl vicsora kifejezetten ijeszto.
a reppert meg at fogom alakitani afro-amerikaiva (mint a series 2 disco stu-t is atalakitottam fekete funkzenessze, reszben matricaval, pl az ingbol kikandikalo mellkast es nyaklancot, jo lett :)
tusko hopkins 2010.11.18 23:15:41
@tutuka: mindamellett, hogy az offolas szankcionalasaval teljesen egyetertek (tizenegynehany ev forumos mult megteszi a magaet :)) a facebook dolgot nem kene eroltetni. Sokan nem hasznaljak, nincsenek fenn facebookon, es nem csak rolam beszelek :)))

jut eszembe, van egy bontatlan disco stu-m feleslegben. ugy dontottem nem alakitom at, es szerencsere kibontas elott szuletett eme dontes. ha valakit erdekel...
Hogy egy csendes szerda estén, gondolom a vacsora után gép elé üljön valaki, és írjon egy levelet, amiben konkrétan az áll, hogy faragtam mészkőből egy 60 cm magas Lego-figurát, elég szürreális. Képet, or never happened, írtam gyorsan vissza, majd kicsit nevetgéltem a…..
T. Cím! Egy fórumon akadtam az Önök címére és szeretném megosztani a tapasztalataimat. Borsod megyében dolgozom egy amerikai multinál, aki nyomtatott áramkörű elektronikai eszközöket gyárt. Jelenleg közel 10 ezer dolgozót foglalkoztat, más megyékből is. Műszakonként több 100…..
A legjobb ötletnek járó díjat rögtön kétszer is kiosztom. Egyszerűen nem tudtam eldönteni melyik a jobb, de szerencsére nem is kell. Nyereményük egy-egy 2. szériás gyűjthető minifig. Az Executor és 2 csillagromboló az aszteroidamezőn üldözi az Ezeréves Sólymot készítette:…..
tusko hopkins 2010.10.09 18:51:45
@rrroka: es mivel digitalisfotorol van szo meg ehhez vegyuk oda az elektronikat. nem mindegy hany es milyen ccd (olcso gepek itt vereznek el:) de persze cmos lenne a legjobb.

bocsanat a OFF-ert, de rrrokanak igaza van, en sem ertem a megapixel halmozast, nem az szamit (legfeljebb lesz valakinek egy kepen tizenketmillio szar pixele ;) az is igaz hogy en foleg filmre fotozok :D
Jelentkeztem egy minőségellenőr állásra, valamelyik multihoz egy vidéki nagyvárosban. Behívtak, de első körben még nem interjút kellett adnom, hanem gagyi matek és pszichológia teszteket kellett kitölteni. A magyar nyelvi feladatokról meg már nem is beszélve, ahol hiányzó…..
tusko hopkins 2010.10.03 07:57:29
Rendszeres kommentelőnk, és bátran mondhatom, hogy az egyik legnépszerűbb végigjátszónk BorZol egy olvasói kérésre megírta tapasztalatait a piacon történő legóvásárlásról, merthogy bőven van neki. Ha kérdésetek van a részletekről (nekem például máris: milyen arányban…..
blinq követte el az alábbi alkotást, amely a Fascinating Lego Model of the Day blogon került elő. Igazából nem nagyon van mit hozzátennem, azt hiszem, ennél minimalistább alkotást nemigen tudnék elképzelni. Címe: Üres Lapok.| Fotó: blinq |..
tusko hopkins 2010.09.10 08:49:42
@Almaspite: igen, en peldaul soha nem tudtam volna ilyet csinalni, mert annak a bizonyos ives elemnek a letezeserol sem tudtam.
viszont iszonyatosan tetszik (szeretem a minimalizmust), azt hiszem bricklick wanted listre osszegyujtom az elemlistajat es jovore megrendelem :)
Megpróbáltam, nem megy... Itt ülök éjnek idején a gép előtt és rájöttem, hogy ebből nem tudok nem posztot rittyenteni itt, a lemilen...Az egyik testvérblog posztjának hozzászólásai között említette az egyik kommentelő, hogy tán három évvel ezelőtt számolta össze a Magyar…..
Tegnap a kommentek között tűnt fel a kérdés, miért is használjuk folyton a "tile" kifejezést, ahelyett, hogy laposoznák, simáznánk, vagy csempéznénk. Megragadva a kiváló alkalmat, teszek egy próbát, működik-e a szavazás a blogon. Hajrá. (A legoblog nem akar nyelvet…..
Szerdán nem sok hiányzott ahhoz, hogy megvegyem a Fort Legoredo gigakészletet a Bricklinken, egy kicsit még most is a hatása alatt állok (végül úgy döntöttem, hogy inkább egy Castle készletre költök el ilyen mérhetetlenül sok pénzt, olyanom még sosem volt.) Persze nem adtam fel…..
Múlt héten merült fel a kommentek között, hogy bizony vannak közöttünk olyanok, akik csont nélkül összekeverték gyerekkorukban a legóikat a másokéval, hogy kockáikban egyesülve hatalmasakat építsenek. Ráadásul mindezt úgy, hogy utána ki-ki megtalálta a saját cuccát, soha…..
tusko hopkins 2010.07.16 17:50:37
@BorZol: na, egy 4999 Vestasra en is befizetek ha a beszallitodnak tobb lenne ;)
de egy 10184 is johet
Eljött az idő, végre itt van május első napja, amit január óta várunk, ugyanis ma jelenik meg a LEGO darabonként is megvehető minifigura gyűjteménye, igaz, ez amolyan zsákbamacska szerű játék lesz.Üröm az örömben az, hogy: a) ma munkaszüneti nap van, tehát ma biztosan nem…..
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..
- Kezcsókom, miért tetszik a néninek ennyire tolakodni? Tessék szíves levenni a lábamról a gurulós szatyrot, mert egy kicsit zavar.- Há’ hova tegyem? Nincs sehol hely! Ezek a nyavalyás fiatalok elfoglalják az egész villanyost. Hogy nem tudnak megülni a seggükön otthon! Mindig az…..
Csak gondolkozom Hosszabb alvás hétvégén Több, mint a napfény?..
Az Apple vezetői gyakran mondják, hogy legalább olyan büszkék a soha meg nem jelent gépekre, mint azokra, amik végül piacra kerültek. Most mindenki ellenőrizheti, hogy mire alapozza a cég önbizalmát, megjelent ugyanis egy könyv, amiben a prototípusok fotóit lapozhatjuk végig. A…..
tusko hopkins 2009.08.03 09:19:58
nem kellett volna a Snow White-ot leforditani, ugyanis a hires Snow White design language-rol van szo, wikin tobbet megtudhatsz rola: en.wikipedia.org/wiki/Snow_White_design_language
hasonlo prototipusfotok egyebkent mar tobbszor lattak napvilagot, van par oldal amin kinn vannak, erdemes nezegetni oket :)
tusko hopkins 2009.08.03 10:36:06
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
Appleblog A béta is lehet jó 2009.05.31 08:51:00
Világ életemben utáltam a böngészőket. Annak idején meg Explorerrel kezdtem, ami meg is pecsételte a kapcsolatomat ezekkel az alkalmazásokkal: lomha volt, megbízhatatlan, és pontatlanul jelenítette meg az oldalakat. Még bőven pc-s voltam, amikor átszoktam a Firefoxra, és a döntés…..
Öt év - öt nyelv Igeidők 2009.05.28 02:03:00
Nem tudom ki hogy van vele, de én a magam részéről ki tudnék futni a világból az angol nyelv különböző múltidőitől. Biztos jó nekik, hogy le tudják írni/el tudják mondani, hogy a két múltbeli esemény között milyen reláció áll fent, de ha szigorúan veszem, teljesen…..
    MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ - !!!ÚJ IDŐPONT!!!   Na, ma sem alszom ki magamat, úgyhogy következzen egy levél. Bocsánat, de be vagyok csípve és most ennyi telik tőlem.   Balsorsom úgy hozta, hogy megpályáztam egy oktatási titkári állást, amit egy…..
tusko hopkins 2009.05.02 09:46:27
@bore_out: "Pl. mi az, hogy nyelvvizsga pótlék? Van, aki soha nem használja a nyelvet, mi a francért. Csak az kaphasson ilyet, aki aktívan használja a nyelvet."

kozalkalmazotti statusu ismeros meselte, hogy naluk (es akkor nem csak naluk) ugy van, hogy ha van egy alapfoku es egy kozepfoku nyelvvizsgad IS UGYANABBOL a nyelvbol akkor elvileg mindketto utan jar egy-egy potlek, nem csak a magasabb minositesu utan.
tusko hopkins 2009.05.02 09:49:43
@Strici: egyik videki nagyvaros egyik hivatalaban ot (5) ember kellett 1 db papir lefenymasolasara, es mindegyik csinalt valamit (mint a meseben, ez atvette a lapot az ugyfeltol, ez az elozotol, ez berakta a fenymasoloba stb). Es persze nem is ket perc volt a folyamat. Kerdem en, nem lehetne kirugni negyet kozuluk?
tusko hopkins 2009.05.02 09:50:52
@Strici: ok, megmondom neki mert akkor ot is felreinformaltak, mert ott orult hogy lehet hogy lesz lehetosege dupla potlekra :)
(viszont a hazai helyzetet illusztralja hogy siman elhittem :D)
 A srác egyfelől zseni, hogy volt arca ezt megcsinálni, másfelől visszavonhatatlan féreg-jellege miatt nem is tudunk mit mondani. Sziasztok!Gondoltam megosztom veletek az én történetemet, szerintem eléggé tanulságos és sajnos vicces.Volt párommal épp hat hónapja voltunk…..
tusko hopkins 2009.04.03 14:16:30