Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knight bandit

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyszer már megidézett nagyszabású ivászatnak Tóth István volt a vitathatatlan sztárja. Egyikünk három jól megőrzött palackkal készült az eseményre, másikunk hozzátett még egyet spontán, de nemcsak a mennyiség, a minőség tekintetében is tündökölt az egri mester. Sokat…..
knight bandit 2010.09.22 10:43:21
@Ferraiolo:

kedves ferraiolo,

csak azért szólok hozzá, mert most épp kiült a döbbenet az arcomon, amikor megnéztem az egyik hiper / egri borvidék ajánlatát (Tóth I, Egri Korona, Hungarovin)
tudod, ez is hozzátartozik ahhoz, hogyan gazdálkodik egy kereskedő a portfóliójával
Ahogy közeledik az év vége, az ember nekiáll, és listákat készít. Megpróbálja összegyűjteni az év kedvenc borait, vörösökre, fehérekre, szárazakra, édesekre bontja ezeket, sorba rendezi őket újra meg újra. Aztán rájön, hogy a listakészítés nem neki való feladat. Valami…..
Továbbra is keresem az ideális nyári borokat, amikkel csak úgy el lehet lenni, és a pénztárcámat is kímélik. Mivel nem vagyok egy nagy rozé-fanatikus, ezért a könnyedséget egy kicsit nehezebb, reményeim szerint tartalmasabb műfajban üldözöm - sillereket kóstolgatok. Vannak…..
knight bandit 2009.05.13 16:13:17
@tunderninja: nem drága az sem
Mindig is érdekelt, hogy van-e létjogosultsága a hordóválogatásoknak, szelekcióknak; ki hogy nevezi éppen saját megkülönböztetett tételét. Épp ezért most egymás mellett kóstoltam két Tóth István bikavért. Mindkettő 2003-as alapanyagból készült, beszerezni pedig azonos…..