Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HAHA

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év végén kötelező megszólaltatni jósokat, jövendőmondókat, látnokokat, akik előre megmondják a frankót (lesznek szerencsétlenségek,katasztrófák, rendkívüli események, de mellette sok jó is), gondoltam, én is beszállok a bizniszbe, csillagjegyre lebontva elárulom, hogy mi várható 2018-ban. Hátha…..
Kerestem néhány magyar online ökológiai lábnyom számlálót (ÖLSZ), ami a család egy főre jutó ökológiai lábnyomát számolja ki.  1. Kothalo.hu Eszerint az ÖLSZ szerint az én ökológiai lábnyomom 3,1ha/fő, ami kevesebb, mint a magyar átlag, ami 3,7ha/fő.…..
Szagértői vélemény Észbontók 2015.10.15 10:00:12
Ma indul a VIASAT-on az Észbontók című műsor új évadja. A lényeg az, hogy síkhülye embereknek feltesznek olyan egyszerű kérdéseket, amelyre elméletben minden ember tudja a választ, és a stúdióban ki kell találni, hogy mekkora marhaságot mondanak. Az előző…..
Állatvédelmi kérdésekben jó dolgokat írni nem mindig könnyű. Egyszerűen ilyen a téma jellege. Ezért is van az, hogy nagyon sokszor borúlátóak vagyunk. Pedig azért történnek itt jó dolgok is...