Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dszalay

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhamarkodtuk az ünnepélyes választási átadóról szóló örömhírt, figyelmeztetett a Velencei tó környékén lakó olvasónk. A több mint 800 millió forintból megépített Dinnyés és Velence közötti kerékpárutat hétfőn adták át a helybelileg illetékes kormánypárti…..
dszalay 2014.04.01 22:27:27
@Firpó: Több helyszínen is ez volt a fotó készítésekor. Egyébként több szakaszon - ahogy a többiek is említik - még teljesen hiányoznak szakaszai.

Vitán felül áll, hogy egyszer valóban jó lesz, ha elkészül. (Mondjuk néhol az útvonala elég "őrült", pl. szabad strand a Petrocelli előtt most bicikliút lett, miközben az épület túloldalán is mehetett volna, ahol nem zavarja a strandolókat.)

Egyébként a helyi (önkormányzati) újságban két átadási időpont is meg volt hirdetve. Az egyik választások előtt, a másik majd később lesz. Addigra talán valóban elkészül.
dszalay 2014.04.01 22:29:52
@maximum1: Miért este? Hát mert akkor mentem éppen arra.
dszalay 2014.04.02 11:23:22
@lobster thermidor: Éjszaka áttranszformálódik :-)
Átadták hétfőn a Velencei-tó déli partján a tizenkét kilométer hosszú kerékpárutat, amelyet több mint 800 millió forintos beruházással létesítettek Dinnyés és Velence között. A kerékpárút két, egyenként hat kilométeres szakaszból áll. A beruházáshoz Gárdony…..
Hiába büszke arra Orbán Viktor, hogy a felcsúti stadion építéséhez nem vettek igénybe állami pénzt, az építtető alapítványhoz befolyt több milliárdos társasági adókedvezmény közpénznek számít. „A mi akadémiánk, amely nem pályázik nemzetközi babérokra, köszöni…..
Mátyás király megirigyelhetné, amit a kormány tegnap csinált. Hívta az IMF-et tárgyalni, meg nem is. Ők meg jönnek is, meg nem is. Mindez akár egy kommunikációs osztályvezető bakijának is látszódhat. Azonban szerintünk korántsem erről van szó. Mindez finom zsarolásnak tűnik;…..
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
dszalay 2011.01.12 14:50:31
@igényes: Jóhiszeműen azért feltételezzük azt, hogy hiteles fordításról van szó egy hatósági eljárás során... Az pedig pénzbe kerül, hisz ez egy szolgáltatás.

Ha pedig belső munkatársat használtak a fordításhoz, az sincs ingyen... Már csak azért sem, mert amíg ezzel foglalkozott, nem érdemi, komoly dolgokra fordították a humánerőforrást.
Japán befektetőktől (Softbank) érkezett a 75 millió dollár. Az élő streameléssel foglalkozó webes szolgáltatás feltehetően a mostani befektetést az USÁ-n kívüli piacokon való terjeszkedésre fogja elsősorban használni.A Softbank korábban olyan cégekbe invesztált, mint…..
Webisztán I can has podcatz 2008.04.28 11:54:00
Két évvel ezelőtt próbáltam eltemetni a podcastingot. Majd tavaly még egyszer (bár már sokkal sajnálkozóbban). A CommonCraft "In Plain English" videósorozatának egyik friss darabja épp a podcastingot próbálja meg népszerűsíteni: A podcasting elsősorban továbbra is…..
Szertár Mi kell egy jó piknikhez? 2009.07.19 12:10:00
 Lássuk, mi kell egy jó piknikhez! Itt az első Szertár blogtalálkozó kísérlettel, videóval! Hát először is kell hozzá jó idő (az lesz!). Másodszor is kell hozzá kaja-pia, meg valami törülköző vagy pléd, amire ki lehet dögleni (azt hoztok!).  Harmadszor pedig kell…..