Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pengekettő

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 20-án kezdődik a magyar bajnokságok közel hathetes rájátszássorozata. A 14 éven aluliak helyosztói nyitják a sort, végül hat csapat kap aranyérmet a legnagyobbaktól a legkisebbekig. A kölyökbajnokságban Zalai Titánok–MAC döntőt, UTE–SC Csíkszereda…..
Ezt nem lehet a balszerencsére fogni, játszani kellett volna, foglalta össze a lényeget a britektől elszenvedett 5-4-es vereség után Somogyi Balázs, a magyar juniorválogatott legeredményesebb játékosa. Hajtás alatt a gólok és a nyilatkozatok, Somogyi mellett megszólal Popovics Patrik…..
Körbejárjuk, a jelenlegi hat felnőtt első osztályú magyar csapat mellé hol és mikor várható csatlakozás. Debrecennel kezdtük, Szegeddel folytattuk, most Győrhöz értünk. A Győri ETO HC a kilencvenes évek közepétől 2006-ig részt vett az OB I. küzdelmeiben. Bartalis Józseffel, a…..
Elkészült a 2014-es A csoportos világbajnokság magyar kabalafigurája. A hokizó ló megalkotója nem más, mint az SC Csíkszereda játékosa, a korábbi magyar válogatott jégkorongozó, Sándor Szilárd. Szurkoljunk együtt, hogy a világ megismerje Hokkit."Engedjétek meg, hogy…..
Amit a legjobban szeretek a magyar jégkorongban, az a szurkolók szenvedélyessége, mondta blogunknak a dunaújvárosiak vezetőedzője. Szezonértékelő sorozatunkban a bajnok Alba Volán edzője, Énekes Lajos és az UTE-tréner Pék György után a harmadik helyezett Dab.Doclerhez és első…..
Az Alba Volán a vártnál nehezebb sorozat végén, de a nehézségeket feledtető két mérkőzéssel szerezte meg zsinórban hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címét. A végső döfést kettős emberhátrányban vitte be Nathan Martz. Az UTE az utolsó 145 percben gólképtelennek…..
Befejeződött a rájátszás a Magyar Amatőr Jégkorong Ligában. Egyetlen eseménysor maradt hátra, mégpedig a helyosztó mérkőzések hétvégéje. Idén a Megyeri úti csarnok jégbeosztása miatt a döntőket nem egy napon rendezik. A felsőházi rájátszás a B csoportból érkezett…..
Az ifjúsági bajnokság aranyérmeséről szóló cikkünk élesítése előtt kaptuk a hírt: az Alba Volán megóvja a döntő negyedik mérkőzését. A Dunaferr másodszor követte el ugyanazt az adminsztrációs hibát: olyan játékost játszatott, aki nem szerepelt a jegyzőkönyvben.…..
Lehetőleg ma zárjuk le ezt a kérdést, mondta Magosi Bálint az OB I.-bronzpárharc 3.  összecsapása előtt, és lőn. A Dab.Docler egy idegenbeli és egy hazai siker után ismét Káposztásmegyeren lépett jégre az NZ-Stars ellen, és megint elég volt két gólt szereznie a diadalhoz.…..
Az ifjúsági bajnoki döntő harmadik mérkőzését 8-5-re nyerte a székesfehérvári csapat. A párharc 2-1-re áll a Dunaferr javára. Folytatás szerdán, szintén a megyeszékhelyen. Edzői értékelések következnek. És eldőlt az is: a kölyökdöntőnek Csíkszeredában lesz vége.Fekti…..
pengekettő 2009.03.18 09:24:06
@Prince09: Szia ! Kimondtad az igazságot ! Valóban ezt kellene tenni ! Csakhogy ez itt Magyarország ! Aki itt megbukik , azt előléptetik ! Nézz körül , minden a mellébeszélésre az egymásra mutogatásra épül . Nem az a PROFI aki azt mondja magáról ! A PROFI az aki tudatos munkával eredményeket ér el , cselekedeteit egyértelműen , tényekkel bizonyítja , céltudatos közösséget épít maga körül . Vaskezű és korrekt , döntéseit indokolni tudja !

Vannak páran "akikre büszkék vagyunk"!
Miről is beszélgetünk.....????
Ettől a pillanattól kezdve nem lehet kommentálni az OB I.-rájátszásról szóló híreinket. Kissé szomorúak vagyunk, hogy ilyet kellett lépnünk, de elfogytak moderátori kapacitásaink, találomra kivagdosni embereket meg mégsem elegáns. Szóval, aki továbbra is őrjöngeni,…..
pengekettő 2009.03.08 23:02:12
Sziasztok ! Régóta járok mérkőzésekre , sok szezont végignéztem . Szerintem az idei volt az utóbbi évek legjobban megszervezett , megrendezett küzdelemsorozata . Egyértelmű hogy a külföldön tanulóknak lehetőséget kell adni arra hogy a MAGYAR vizsgabizottság elött számot adhassanak tudásukról és ha ők érik el a legjobb eredményt azt el kell ismerni . (Mit ér az ha valakire azt mondják hogy TE voltál a legjobb és Ő is tudja hogy a legjobb az ott sem volt a megmérettetésen !) A kisVOLÁN részvétele a bajnokságban is vitatéma ! Szerintem ez is jó és kell ! Ha ŐK nem indultak volna akkor egy csapat mindíg szabadnapos lett volna . Az igaz hogy lehettek volna acélosabbak is . Véleményem szerint nem a játékoskerettel van a baj . Az idősebbek között több , válogatottat is megjárt rutinos játékost találni . A fiatalok is többen utánpótlás bajnoki címeket szereztek , valószínüleg nem véletlenül és szerintem nem bennük kell keresni a hibát . Szerintem az edzőkkel és az edzők feletteseivel van a baj ! Az az edző aki a mérkőzés alatt tökmagot ropogtat és úgy vezényeli a csapatát az hogyan akarja motiválni a rábízott társaságot ? Milyen alapon várja tőlük hogy profiként álljanak a munkához , amikor Ő maga semmi jelét nem adja annak hogy ez az egész a legkissebb mértékben is érdekelné??? A mérkőzések után persze hiszérikus kirohanásokat intéz hol a játékvezetők , hol a játékosai ellen ! Szóval mindenkiben látja a hibát csak saját magában nem .(az ifi csapat is csak nélküle tud normálisan játszódni) Úgy érzem , meg kellene köszönni az eddigi munkáját és sok sikert kívánni neki a civil élethez ! A főnökét (ha van)azért hibáztatom mert ezt elnézi neki ! Csak ezen a poszton kellene megerősíteni ezt a csapatot és egy igazán komoly ,(jó pedagógusi képességekkel is megáldott) edzővel jövőre nagyon komoly eredmény eléréséért csatába küldeni a társaságot .
Örülnék neki ha jövőre is ilyen szisztéma szerint bonyolítanák a meccseket és az EBEL-ben induló csapatnak (csapatoknak) megadnák a lehetőséget arra hogy HAZÁJUK bajnokságában is bizonyíthassanak . Persze csak akkor ha a Klub vállalja hogy a teljes szezonban képviselteti magát a HONI bajnokságban is !!!

Köszönöm hogy áldoztatok rám egy kis időt ! Sziasztok!!!!!