Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueBear

1 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norbert egy visszatérő jótanácsra hívja fel a figyelmet, azazhogy mindig tessenek kiolvasni a termék csomagolását, mielőtt kifizetik, mert hiába utal minden külső jel tejre, ha azt egy szóval nem írják a dobozon. Nyilván nem véletlenül: Nemrég volt szó róla: megpróbálják…..
BlueBear 2009.03.23 14:49:17
@elwood: Nem a fene egészséges életmód miatt élnek tovább az emberek, és nem is ezért kisebb a csecsemőhalandóság, hanem mert a legtöbb szokványos betegségre van gyógymód, míg akkoriban egy tüdőgyulladás is halálos volt. Ami engem illet, hamarabb eszem meg a magunk nevelte disznóból csinált ételeket, és iszom meg a tejüzemet a büdös életben nem látott tejet. Az igazság az, hogy bármit megvesznek az emberek, mert "olcsóbb". Gyakorlatilag meg fogalmuk sincs, hogy mit etetnek meg velük.
re"Lopásgátló a szalámin" subjecttel írta Jocó: "Ezt a árkádiai Spar-ban lőttem... Értem én...csak hát vicces." Értjük mi is, de tényleg vicces látvány egy elektronikusan védett szalámi, úgyhogy ezennel kihívást intézünk a Homár olvasótáborához.…..
BlueBear 2009.03.23 13:27:06
@lmntn: Alkalmasint a Bőr- és nemibeteg gondozóba sokkal nagyobb ciki elmenni.
Paranoiás ügyfél már régóta figyelheti a biztonsági őröket, akik tidzséhúkeres vetődésekkel kápráztatják el a raklapokat, amikor a vásárlók elfordulnak. Most azonban végre sikerült rajtakapnia egyet, amint személyleírásukat cébézte be, miután megfogtak egy üveg Metaxát:…..
BlueBear 2009.03.22 21:41:21
@pause: Nem tudom, lehet én vagyok túl agresszív, de az ilyet visszakézből gégén verném
BlueBear 2009.03.23 11:27:02
@☺ágica: Nem hülyéskedsz? :)
BlueBear 2009.03.23 11:29:08
@flexsnake: A 15 lopást én simán teljesíteném. Vinnék én mindent. Plazmatévét, turmixgépet, sprotnit :)
Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..
BlueBear 2009.03.23 10:08:36
3. számú melléklet a 218/2003. (XII. 11.) Korm. rendelethez

A mozgásában korlátozott személy parkolási igazolványa

Az igazolvány

anyaga: karton, műanyag borítással

mérete: magasság: 106 mm

szélesség: 148 mm

mindkét oldalon nyomtatva, nyomdai sorszámozással

színe: világoskék, kivéve a sötétkék hátterű fehér kerekesszék szimbólumot

Elő- és hátlapja függőlegesen két részre osztott.

Az előlap bal oldalán a következők szerepelnek:

- kerekesszék-szimbólum, fehér színnel, sötétkék háttérrel

- az igazolvány sorszáma

- az érvényesség lejáratának dátuma

- az igazolványt kiállító hatóság neve.

Az előlap jobb oldalán a következők szerepelnek:

- a „PARKOLÁSI IGAZOLVÁNY A MOZGÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLY RÉSZÉRE” szöveg magyar nyelven, alatta kisbetűvel a „parkolókártya” szó angol, német és francia nyelven feltüntetve

- „Az Európai Közösségek mintája” szöveg magyar nyelven

- Magyarország betűjele (H).

A hátlap bal oldalán a következők szerepelnek:

- a jogosult neve

- a jogosult törvényes képviselőjének neve

- a jogosult (írásképtelensége esetén törvényes képviselőjének) aláírása

- a jogosult arcképmása

- a kiállítás dátuma.

A hátlap jobb oldalán a következők szerepelnek:

- az „az igazolvány tulajdonosa a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendeletben (KRESZ) meghatározott kedvezmények igénybevételére jogosult” szöveg

- a „használatkor az igazolványt a jármű szélvédője mögött úgy kell elhelyezni, hogy előlapja ellenőrzés céljából tisztán látható legyen” szöveg.
A Homár akkora kozmopolita, hogy Bloomberg polgármester egy alkalommal sírva adta át neki New York kulcsait, de abszolúte megértjük Istvánt, hogy felhúzta magát, amiért a MÁV hangosbemondója Marosvásárhelyt Tirgu Muresnek mondja, miközben románul persze nem ad információt és…..
Fogalmunk sincs, milyen cég az Európa Nyelviskola, de az Ózdi Fiúnak rémes tapasztalatai voltak velük. Mondjuk ki, átverést kiáltott. Nyilván sok tekintetben szubjektív megítélés alá esik egy iskola teljesítménye, de a naiv ügyfél konkrétumokat is megemlít, például a nem…..
Az év álláshirdetését küldte el a Homárnak Bede kolléga: a príma ajánlat bebizonyítja, hogy vannak képernyős szakmák, ahol a nyelvtudás egyáltalán nem feltétel, akkor sem, ha 40 ország polgárait kell verbálisan meggyógyítanunk. Irtó nagy hülyeség volt blogolással…..
Imádjuk a blogkommenteket, íme egy újabb ok, hogy miért. Szombaton jelent meg egy príma poszt (benne kisbuzizás és tajparasztozás!) a Kandírozott szinglilét blogon, amiben a blogger azzal vádolja a budai Oscar szórakozóhelyet, hogy filigrán nő, sőt réztáblával igazolt alapító…..
Szabi tavaly nyáron biztonsági ajtót vásárolt, amiről hamar kiderült, hogy nem is olyan biztonságos, mint amennyibe került. 1 hónap után a zár tönkrement, a garancia ügyében a forgalmazó és a beszállító egymásra mutogatott, de a perrel fenyegtés végül hatásosnak bizonyult.…..
Vagy zsugorodnának? Két májas alapján nem mernénk megmondani, a fotót beküldő Tamás igazi frusztrált magyar fogyasztóként persze a második lehetőségre szavaz. Tamás, gondolja azt, hogy a műbél félig teli van! Gondoltam megosztom veletek ezt a képet. Úgy látszik a gazdasági…..
A Népszabadságban találta Kata, hogy a Vatera tulajdonosa felvásárolta a TeszVeszt, amivel egészségtelen túlerőbe került az online aukciók piacán (90% részesedés). Ezzel rögtön vissza is élnek, ugyanis a Vatera április 6-tól bevezeti a listázási díjat, azaz mostantól nem csak…..
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
BlueBear 2009.03.12 12:15:05
@lótumfaktum: Olaj ám egy túróst! Régi jó disznózsírban sül a krumpli! Minden sütőkádba egy-egy 25 kilós tömb megy bele, és abban sütik egész nap, nincs csere félidőnél. Ez ziher. Egy teljes évig nyomtam ezt náluk Debrecenben.
     Különösebben szerintem senkinek sem kell bemutatni a mobilnet gyönyörűségét, hiszen kapott már hideget és meleget egyaránt, mióta színre lépett. A Fókuszból plagizált kedvenc kifejezéssel élve, az én „kálváriám” 2008 május 11.-én…..
Miklósék 2006 nyarán szívtak az Aeolus utazási irodával, de nem hagyták magukat, és mivel az utazási iroda nem reagált a panaszos levelekre, perre vitték az ügyet. Kedves Soklábú barátom, Történt, hogy lassan 3 éve Krétán töltöttünk feledhetetlen 12 napot az Aeolus…..
BlueBear 2009.03.09 13:39:31
@Magam_a_Mondomét!: Nem látod a dolog praktikus oldalát. Itthon nincs lábmosóval kombinált retyó. Ha meg hátradőlsz, a szélére kényelmesen felrakod a lábad, és olvashatod a a napi sajtót. Azzal határozottan egyetértek, hogy ezért nem kell Krétáig menni
Örs levelet kapott a Magyar Telekom Nyrt. helpdesk csoportjától arról, hogy a bejelentett hibát kivizsgálták, a hibakezelést lezárták. Mindezt aznap, amikorra a szerelőt várta az ügyfél, kinek panasza jogos. Örssel nem először esett ez meg, de most már kiborult és megírta minden…..
BlueBear 2009.03.09 13:02:34
@CatMother: Esetleg egy ló feje az ágyukban?
Jusztlacika törzskommentelőnk szusi-mentes története következik Ferihegyről. Helló mindenkinek, JUSZTLACIKA TEGNAP SZOPÓ ÁGON VOLT! Történet röviden: Tegnap fél kettő körül ismerőst Ferihegy 1 re kivittem. Autó lezár, csipp-csipp. Bemegyünk.  Gépe felszáll. Go vissza…..
BlueBear 2009.03.07 11:56:12
@WRC: Arról nem is beszélve, hogy nincs ellophatatlan autó. És ha kellően jártasak az egyes rendszerekben, meg lehet cseszni a műholdas követést is. Feldobják trailer-re, 24 órán belül úgy szétkapják, hogy Bukaresttől Bécsig keresheted az autód darabjait.
Attila megelégelte, hogy az újpesti Spar biztonsági őrei ahelyett, hogy a dolgukat végeznék és a vásárlókat védenék az erőszakos piás hajléktalanoktól, a kosárpakolásnál sokkal többre nem hajlandóak. Tisztelt Spar! Egy fontos problémával kapcsolatban kérem azonnali…..
BlueBear 2009.03.07 00:57:26
@chicken, a 'Kérem, Szilyt ne!' lobbi alapítója: Zártkörűen Működő Részvénytársaság
BlueBear 2009.03.07 01:06:04
man@Messidor: Hasonló élményben nekem is volt részem, bár ott nem akart kocsit tologatni az ipse. Megkérdezte, van-e egy ötvenesem. Belenyúltam a zsebembe, elővettem az ötven forintot, majd azzal a lendülettel el is raktam és közöltem, hogy van. Majd továbbálltam. Legközelebb már nem kérdezte meg.
 A hajszárítónak is meg kell élnie valamiből, nemdebár? Mennyivel elegánsabb lett volna a hajszárításra oxigénhasználati díjat felszámolni.A kocsim szélvédőjére helyezve találtam meg ezt a szórólapot, mely  egy hatalmas tavaszváró bomba akcióról tesz említést az…..
BlueBear 2009.03.07 11:35:54
@Bukowszky: Azt kellene a Dunában meghúzgálni jégzajlás idején, aki ezt az EMO-t kitalálta. Régen csak úgy jött a "depis" "öngyi" hajlam, ezek meg divatot teremtenek neki. Hányszor néztek annak, bakker! Talán a szólógitár+fekete haj+bőrdzseki kombináció teszi? :S
Gábor a Hogyan rázzuk le a kitartó telemarketingest? című posztban panaszolta el, hogy egy Capital Partners nevű cég egyszerűen nem hagyja békén, állandóan hívogatják telefonon és nem hajlandók törölni az adatbázisukból. Megérkezett a cég válasza, alant olvasható az…..