Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raul77

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar bajnoki címvédő és első számú kihívója is 2-0-ra vezet az OB I. elődöntőiben. Mindketten idegenben győztek a második mérkőzéseken, az Alba Volán 5-3-ra verte jelentős nehézségek közepette a Dab.Doclert, az UTE pedig 4-2-re az NZ-Starst. A Dab.Docler alaposan…..
raul77 2009.03.06 22:23:54
@adamnfl: Kis hazánk legagyalágyultabb bírói csütörtökön és ma fújtak jó nagyokat Fehérváron és Újvárosban mert, hogy levegő az nem nagyon jutott a tüdejükbe, sem ész a fejükbe!Gyalázatos amit a sporik művelnek Magyarországon!

Az UTE-nak grat, a volán meg szánalmas volt ma!Egy osztrák ligához szokott csapatnak nagy szégyen,hogy csak egy hat percen át tartó kettős emberelőnyből tud kiegyenlíteni, és fordítani, és ezt is úgy, hogy csak a harmadik dupla fórt tudta kihasználni!!! Már előre félek, hogy mi lesz Svájcban, bár azért ott lesznek a Godóék is!!! hajrá DAB!
raul77 2009.03.06 23:42:35
@exL:1: Ma nem volt olyan nagy a sebességkülönbség mint tegnap! Ezért kellett Árkovics. A Kanadai edzőnk pedig nem hiszem hogy durvaságra buzdítana csak legfeljebb keménységre. Ezt szívtuk egész évben utaznak ránk a bírók, a játékosok!Ahonnan J.P. Mc Callum jött ott nem divat az alattomosság. Remélem egyszer úgy lehet Magyar hokimeccset nézni hogy nem kell a bírókkal foglalkozni, és ha kiállít, senki nem kételkedik az ítélet jogosságában...
A két nagy érdeklődéssel várt OB I.-elődöntő után a szemtanúkkal beszélgettünk a látottakról. Az UTE–NZ-Stars vezetőedzői és az Alba Volán–Dab.Docler klubvezérei mondják el, hogyan értékelik a csütörtöki mérkőzéseket. Kiderült azt is, visszakaphatják a…..
raul77 2009.03.06 23:13:57
@fehérváricsabi: Minden tiszteletem a voláné. Elindulni az EBEL-ben nem kis dolog. Két év, egy utolsó hely és egy 9-dik.Ja és közben megnyeri a Magyar bajnokságot a hc ellen. Ez valami fantasztikus teljesítmény, grat. Az idei versenykiírás meg egyszerűen kriminális, pályaelőny, egyből a legjobb négy között úgy hogy nem láttuk őket egész évben csak a tv-ben... na mindegy.

Te láttad azt az öt gólt? Szerintem nem. Ha így lenne nem írnál ilyen ostobaságot. Hajrá magyar hoki hajrá DAB!!!