Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anark

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aranyos Imre a Hangsúly Zenei Díj ötletgazdája még 2014 novemberében indított egy egy éven át tartó közvélemény kutatást, ami arról szólt, hogy a hazai rock/metal színtéren tevékenykedő zenészek, újságírók, bloggerek, hangmérnökök, grafikusok, szervezők menedzserek…..
Anark 2016.01.04 14:42:43
@NZperX: A Tankcsapdától a Legjobb méreg és az Ember tervez albumok férhettek volna fel a listára kapott pontszám alapján, de egyik sem kifejezetten metal album, hanem punk rock/hard rock. Itt elolvashatod ki volt az a 200 ember, illetve találsz egy listát a pdf végén, ami talán kielégíti az igényeidet: www.kronosmortus.com/wp-content/uploads/2016/01/Minden-id%C5%91k-magyar-metal-albumai.pdf
Anark 2016.01.04 16:17:12
@NZperX: Ez a lista nem a "kinek van legnagyobb rajongó tábora" lista. Ennyit kellene felfogni.
Opeth – Heritage(Roadrunner)Körbeértek a dolgok: először Mikael Åkerfeldt énekes-gitáros unta meg a hörgést, sőt az egész metált. Most pedig én untam meg végleg Mikael Åkerfeldtet.Érdemes végighallgatni az Opeth életművét, egymás mellé tenni, hasonlítgatni dalokat,…..
MTV Híradó – A nap legfontosabb hírei, 2011. augusztus 29. 19:30, részlet a 25:16-tól kezdődő bejátszásból: "Itthon egyre népszerűbb a futsal, vagyis a teremfoci. A tavalyi Európa Bajnokságot ezrek nézték, és egyre több a csapat is a szeptemberben induló bajnokságban.…..
Anark 2011.08.30 17:06:24
Az Adult Swim Singles Program keretében, rendhagyó klip kíséretében jelentetett meg a Hegyalján is fellépő Mastodon egy eddig kiadatlan dalt Deathbound címmel. A Crack The Skye albumról lemaradt számhoz az Authority Films készített videót, ami azt mutatja be igen szemléletesen, hogy…..
Anark 2011.07.03 16:03:42
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
Napokon belül elérhető lesz digitálisan a Subscribe új lemeze, a Bookmarks. A Lángoló Gitárok, amellett, hogy kritizál, be is mutatja a teljes új albumot a hajtás után. A fizikai megjelenést továbbra is titkolja a zenekar, de az biztos, hogy még márciusban kézbe veheti, aki akarja.…..
Mint köztudott, Jeff Hanneman Slayer-gitárost egy baktériumos fertőzés támadta meg, ami miatt nem tud jelenleg a zenekarával turnézni. Eddig Gary Holt, Exodus-alapító helyettesítette Hannemant, hozzánk viszont már nem tud jönni, mert ismét aktív lesz az együttese, így Budapesten…..
Az angol Download Festival szervezői úgy döntöttek, hogy idén nem hívják meg a Metallicát, mivel szerintük a rockerek egyre unalmasabbá válnak. Andy Copping, a fesztivál egyik szervezője inkább a Def Leppardot választotta. „A banda ugyan nagyszerű, de ha fognák magukat, és…..
A Mastodon (képünkön) nyolc évvel ezelőtti gödöllői koncertje kis túlzással már lassan olyan városi legenda lesz, mint a Nirvana budapesti fellépése. A zenekar akkor kb. ötven ember előtt játszott a Wall Of Sleep után, a High On Fire előtt, és mivel a csapat azóta a metál…..
E-Force, Mörbid Carnage, Megazetor @ 2011. 01. 14., Tündérgyár Ha egy zenekart elhagy egy jó énekes, a legtöbb esetben a zenekar is megszűnik. Ha ezt a zenekart Voivodnak hívják, nemhogy nem múlik ki, de két testben él tovább. Az egyik test most Budapesten járt. Nem lehet elégszer…..
Anark 2011.01.24 13:18:59
@wice: @SCs: A Negatron és a Phobos kábé úgy viszonyul egymáshoz, mint a Killing és a Dimension. Az Outer Limits pedig az egyik legkirályabb Voivod album, ahogy a Phobos is.
Nile @ A38 Hajó, 2011.01.22.Az amerikai Nile majdnem húsz éve létezik már, utóbbi lemezeik pont attól váltak kicsit érdektelenné, mint amitől tizenkét-tizenhárom éve izgalmas volt a zenekar, de mivel itt az élő teljestményről lesz szó, nem is érdemes foglalkozni azzal, mit adnak…..
Itt a Lángoló Gitárokon már írtunk arról, hogy az Angertea annyira szerencsésen ismerkedett össze Neil Kernon producerrel, hogy a barátkozásnak közös munka lett a vége. Kernon olyan zenekarok lemezein dolgozott karrierje során, mint a Nevermore, a Cannibal Corpse, a Nile, a Deicide…..
A hír: Médiahatósági eljárás egy RTL-es riport miatt. (Az RTL Klub szerint ez beavatkozás a szerkesztői szabadságba.) Egy mondatban: Lassan mondom, hogy azok is értsék, akiknek szól: a Fidesznek kereskedelmi tévé kell, ezt pedig úgy a legegyszerűbb elérniük, ha addig…..
Mike Portnoy saját maga vallotta be honlapjának forumán, hogy a napokban megpróbált visszatérni a Dream Theaterbe, ahonnan nagy sajtónyilvánosságtól övezve még szeptemberben szállt ki. A dobos elmondta, hogy átgondolta a helyzetet, és már csak a rajongók kedvéért is, de…..
Sziasztok! Amíg mások karácsonyra 13. havi bért, bónuszt stb kapnak addig minket meg kiraktak az utcára.Egy elektronikai cégnél dolgoztam Nagykőrösön. A cégnek vannak saját úgynevezett céges dolgozói és vállalkozós dolgozói akik csak kölcsönzött munkaerők. Én is ilyen…..
Zsákfalu Képviselőink 2010.11.26 08:55:00
Ughy Attila Országgyűlési Képviselő részéreOrszágház Budapest Kossuth tér 1-3. 1357 Tisztelt Képviselő Úr!"Én, Ughy Attila, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy ………… munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven,…..
Kocsmablog de Place Club 2010.07.06 15:00:00
Helyszín: 1077 Bp., Dohány u. 39. Látogatás: 2010. június 26. 19:20-0:55 Bezárt, megszűnt!  > Péntek-szombatonként valami DJ tolja a retró diszkó lova fölé valót, hogy a magasan kvalifikált közönség a zene szárnyán visszaszálljon az anyja korába, hogy ott…..
Hogy is fogalmazott anno Lázár János? A Fidesz a magánnyugdíj-pénztári szabályok változtatásával, az állami nyugdíjpénztárba való belépés lehetőségével megteremti az önrendelkezést a nyugdíjpénztári rendszerben.  A Hírszerző és az Index információi szerint: A…..
Anark 2010.11.24 22:15:06
www.facebook.com/nyugdij El a kezekkel a nyugdíjmegtakarításoktól!
Update 1.0: Matolcsy az Estében azt mondta, őt meggyőzte a kormány döntése (amit részben ő hozott), és nem kockáztatja a nyugdíját mnyp-ban. Tehát enged a saját zsarolásának :)Update 2.0: Az elkobzott pénzeket a nyugdíjkassza hiánytalanítására és…..
Anark 2010.11.24 22:12:38
www.facebook.com/nyugdij El a kezekkel a nyugdíjmegtakarításoktól!
Kedves Olvasó,Ha már egyszerűen nem tudtad elképzelni, hogyan lehetne még az eddigieknél is pofátlanabb Veled szemben a Kormány, nem tudtál durvábbat elképzelni, mint amiket elmúlt hónapokban tapasztalhattunk, akkor most nyisd ki a füled!Az Orbán-Kormány ma megzsarolta a magyar…..
Anark 2010.11.24 22:08:37
www.facebook.com/nyugdij El a kezekkel a nyugdíjmegtakarításoktól!
"Mindenki szabadon eldöntheti, hogy a magánnyugdíjpénztári vagy az állami rendszert választja", de aki nem az államit választja, azt megfingatjuk. - mondta Matolcsy."Mindenki szabadon eldöntheti, mit akar, de aki nem azt akarja, amit mi, azt lelőjük." - gondoltam…..
Anark 2010.11.24 22:07:48
www.facebook.com/nyugdij El a kezekkel a nyugdíjmegtakarításoktól!
Elképzelem, hogy fél évvel ezelőtt Orbán elé odaáll valaki, és ezt mondja: "Kedves Viktor, 1. mivel az őszödi beszédedet nem akarod elmondani, 2. a fedezetlen adócsökkentésből és az azértsemszorítunkmeg dumából nem fogsz vissza, 3. az európai adósságválságból…..
Anark 2010.11.24 22:03:58
www.facebook.com/nyugdij El a kezekkel a nyugdíjmegtakarításoktól!