Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaguar7

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdetek még 2007-re nyúlnak vissza, mikor DONDRIFT és ASTAR78 megismerkedtek. A közös rajongás a motorsportokért valamint az ezek megörökítéséért, hamar közös mederbe terelte őket.  A meder neve: XPROVID Films.A 2008-as Tuning Show volt az első anyag ami ezen név alatt…..
Kedves Blogolvasóim!A minap a Magyar Hírlapot forgatván kezembe került egy igen érdekes cikk, melyben megemlíttetek. Ímhol:Van, hogy a kommentek a legérdekesebbek. Mint például most, hogy ellopták Varró Dániel laptopját, benne verskezdeményekkel. Hogy ez most hír vagy…..
Blogom kedves látogatói!Bocsássa meg nekem a világ -- na, nem azt, hogy szeretem a cigánymuzsikát, mert azt nem, bár a népies műdal azon kitételével, miszerint a művirág nem igazi virág, tökéletesen egyetértek, szóval azért kérek bocsánatot, mert rég nem posztoltam már. Ennek…..
Kedves Blogolvasók!Örömmel jelentem, hogy újabb irománnyal gazdagítom lassan kétéves múltra visszanéző elektronikus diáriumomat. Az írás azonban egyúttal azt is jelenti, hogy újabb eseménnyel gazdagodott fordulatokban igazán nem szegény életem. Ezúttal magánéleti fordulatról…..