Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eddynyul

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem tudnád, hogy mi ez, akkor kattints ide és megtudod. Ha tudod, mi ez és kérdésed van, akkor ne fogd vissza magad, kommenteld be és amint tudunk, válaszolunk.Ugyanúgy a Totalcar Facebook-oldalán is megkérdezheted, amit szeretnél. ..
eddynyul 2015.03.29 12:46:47
@ommm: Egen, ezzel egyet értek. Vannak még ebben az országban olyan emberek is, akik még kezdő szinten vannak autóterelés szempontjából, ennek következtében az ár és a pálya ideális célpont arra, hogy kiismerhesse a drift alapjait. Én legalábbis ilyen személy vagyok, aki örvend annak, hogy zárt pályán tudom kipróbálni, hogy mit tud egy E36 a bal lábam megrögzött rugdosása alatt.
Ezt leszámítva, érdekes lenne egy pályanap is, íven is kíváncsi lennék, mit lehet kihozni ebből a kombinációból.
Bukó az kötelező vagy csak ajánlott? Illetve szerelni mekkora rész van elkülönítve?
Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az…..
eddynyul 2014.07.22 19:37:33
@ommm: Akkor asszem elkezdem "megdolgozni" azasszonyt, lássa már élőben, miért is tudok órákat tartózkodni a gép előtt csupán egy oldal vonzáskörzetében tartózkodva :) vagy hogy tudja, a jövőben nem szándékozik hasonló összejövetelekre eltúrázni :P
Kimi Räikkönen tavalyi visszatérése egyértelműen sikertörténet, hiszen a finn klasszis bizonyította, semmit sem felejtett az F1-es versenyzésből, a két év ralizás ellenére sem, ám a Lotus csapatfőnöke, Gerard Lopez szerint a sikerhez jelentősen hozzájárult az istállónál…..
Ahányszor kimondom egy motorra, hogy gusztusos, Zách Dani átható hangja azonnal lecsap, és helyi érdekű, rövid lejáratú paródiákat kerekít körém – ez van, sajnos a Saskabaré sem bír kipusztulni, de én sem adom fel: Lorenzo Buratti SWM-je igenis gusztusos. Fenemód. Az…..
eddynyul 2012.10.05 15:34:22
WTCC Hírblog A galamb és a kacsa 2012.03.15 18:09:57
  Szórakoztat az emberi sokszínűség. Ez tartja egyben a világot. Más véleményen vagyunk, vitatkozunk, de abban egyetértünk, jó lenne megnyerni, elöl menni és egy kicsit pityeregni a magyar himnusz alatt. Mára pontosan tudjuk mi történt. És bár néhány szakértő troll most…..
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
A Hiéna nagyon cseles volt, ráadásul a Densionnál mindent megtettek azért, hogy ne ásítson sokáig az irodában, hiszen szájából áradó rettenetes bűzével komoly fenyegetést jelentett minden - szaglószervvel rendelkező - élőlény számára. Így fejét gyorsan letakarták egy…..
eddynyul 2010.12.11 21:01:06
Vagy épp több van neki? Nézőpont kérdése. Ez egyaránt vonatkozik a nyereményre, az inkriminált cikk szerőjére és a feladványra is. Nézzük. A nyeremény egy Yamaha csomag, Rossival: Yamaha Rossi kép + egérpad + R1 füzet + 2 féle könyv. A szerző Koncz János. A kérdés: Melyik…..
Nincs az a jármű, ahol maradéktalanul elfér minden, amit nyaralni vinne a család. A Bburago play set legalább részben megoldhatja a problémát: nem csak az autó fér bele a kompakt csomagba, de egy komplett utcakép is, autómosóval, benzinkúttal, felfestésekkel. Így könnyű…..
eddynyul 2010.12.11 20:41:19
Tavaly nyár közepén sikerül összeszervezni a nagy fogyasztástesztet. Nem volt egyszerű. Öt kisfogyasztású autót kellett kérni az importőröktől, őt munkatársat kivonni a napi munka alól, egy forgató stábot leszervezni aznapra. Sikerült. Bár lehet, hogy sokan csak a nagy…..
eddynyul 2010.12.11 20:31:22
Nem mondanám, hogy Valentino Rossi rendelkezne a néhai Gyurcsók mester hihetetlen tudásával, és a távolból operálná a rákot televízión keresztül, viszont szakértelme a motorkerékpárok terelgetésében kétségbevonhatatlan. Yamahás korszakának méltó emléke ez az olajnyomat,…..
eddynyul 2010.12.11 20:11:49
16
Persze, tudjuk, hogy megőrülsz a repi-ajándékokért, de erre a posztra biztos nem egy újabb töltőtoll reményében kattintottál, hanem a cím miatt. Angéla szépségének többen is a csodájára járnak az Index házban, azonban a mai napig kollégám, a végtelenségig romlott, az…..
eddynyul 2010.12.11 20:03:46
És íme az utolsó Dension csomag. Ha eddig nem sikerült megszerezned a pulcsit, sapit és nanotartót, itt az utolsó esély! A kérdés nem olyan nehéz: Hol tesztelte hatéves szakértőnk a szerkesztőségi harckocsit?  ..
eddynyul 2010.12.11 19:52:13
Mi látható a képen? Na jó, az Angélát még felismerjük, de mi lóg a vállán. Na az a valami a nyeremény. Az első tippünk hogy lombfúvó-tok. Ezzel többen is vitatkoztunk. A második tipp már nekem is szimpatikusabb: csónakmotor-tok. De minek vágna az ember a hóna alá egy…..
Egy Hyundai kabátot kap az, aki megmondja: Ki ölette meg Franket és Zoét?..
eddynyul 2010.12.11 19:33:19
Belsőség A király nincs többé 2010.07.24 14:33:00
Kedves jóbarátom és egyben törzskommentelőnk, Tie, aki onnan ismerszik meg, hogy a palacsintasütés körüli beszélgetés második mondatában már Range Rovert emleget, egy szomorú esemény kapcsán küldött egy levelet. Azt hiszem, a Belsőség az a hely, ahol joggal emlékezhetünk meg a…..
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
Sose tudtam, hogy az AWI-hegesztés alapmotívuma a vulva, hogy lehet barkácsboltból igazi repülőt építeni, és hogy van ember, aki lézervágógépet rak össze saját gyönyörűségére egy budai garázsban. Aztán Laciéknál meghalt a hegesztőgép, pont a szabadságom elején.…..
2010 január 29. Egy apró, Közép-európai ország autókkal foglalkozó netes magazinjának szerkesztőségében pár pillanatra ismét egymásnak feszült a két gigász: egy 73 köbhüvelykes koreai négyhengeres Chevy és a 146 köbhüvelykes törökországi dízel Ford.Változnak az idők.....
eddynyul 2010.01.30 14:17:50
???
Van az úgy, hogy amikor az ember mindenféle autósport helyszíneken lófrál, egyszer csak felkiált, vagy nem – egyszerűen nem jut szóhoz. Jártam már így a Puszta Mad Max esetében, na ami most jön, az sem piti:) Az egész úgy indult, hogy álltunk  hétvégi drift edzés…..
Helló Róbert! A TotalCar újságban anno remek cikkben boncolgattátok a kissé romos MX5-öst, a belsőségen olvashattunk a kicsike hányatott sorsáról a mélygarázsban, majd arról, hogy azért mégsem adod el. Ha egyszer azonban végleg feladná a Mazda a küzdelmet és közúton nem…..
eddynyul 2009.03.30 16:10:45