Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazsi bácsi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Olvasom, hogy a németországi Neumünsterben a DEKRA* crash-laborjában világraszóló újdonságként olyan törésteszteket is végeznek, ahol a jármű ütközésienergia-csökkentő (pre-crash) rendszereit nem kell kiiktatni, így azok működése pontosan megfigyelhető. A gyakorlatban ez azt…..
Az Oldtimer Expo harmadik napja is jól kezdődött. Ilyenkor, reggel még tart az otthoni hideg zuhany utáni sokk, az ember friss és szinte boldogan esik neki ismét a 12 autó polírozásának. A KGST-s gazemberek mindenféle külföldi valutával (többek között trinidadi dollárral is)…..
gazsi bácsi 2010.04.18 13:42:14
Üdvözlöm önöket tömött standunkról. A standról, ahol tulajdonosok mutogatják autóikat a látogatóknak, a standról, ahol mindent szabad, feltéve ha óvatosan csinálják.Reggeli hivatalos sajtótájékoztatónk után megnyíltak a kapuk és mi – bevallom – kicsit félve…..
De nem, Jürgen nem viccelt. Csupán összeadott, kivont és rájött, hogy ilyen nincs, de meg lehet csinálni. 1989-ben a Genfi Autószalonon be is mutatták, igaz, akkor még Montana néven. Valójában egy kicsit mindenki értetlenkedve állt az öszvér előtt. Nem értették sem akkor, sem…..
Az éppen aktuális, tömény és ömlesztett Palik-féle marhaságból ocsúdva próbálok most valamennyire értelmes mondatokat összelapátolni ide. Egyszerűnek tűnhet, de nem az, hiszen OT Expós Totalcar standunk hetedik - kiállított - tagja megfoghatatlanul, csodálatosan kretén,…..
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
gazsi bácsi 2010.02.28 12:49:14
Néha az ember kényszert érez arra, hogy írjon. Az eredményt látva aztán a józan ész, valamint a család és a barátok lebeszélik róla, hogy túl komolyan vegye. De arról már nem sikerül, hogy közzé is tegye. Íme. Vigyázat, fikció! A kitalált történet szereplői is kitaláltak,…..
Belsőség Számlázni tudni kell 2009.05.23 12:00:00
 A sztori olyan egyszerű és jó, hogy nem is kell neki körítés, önállóan fogyasztható, a puszta tények tálalásával is.Adva van egy állami szervezet és annak egyik szolgálati autója. Az autó egy 1.2-es, háromhengeres VW Polo. Lényegében egyedi példány, ezt főleg…..
Akad itthon ez a Yamaha XJ-m, ami a legmostohább korban van. Veteránmotornak még túl új és túl műanyag, viszont a súlyos többség már alaposan lenézi és cikisnek tartja. 26 évesen, műanyag idomos, nagy, mégis vékony kerekű japán motornak lenni ma, Magyarországon nem leányálom.…..
gazsi bácsi 2009.05.03 17:34:37
@Ubul1:
Amit keresel, a rágószerű anyag a szórható tömítő.
Kell hozzá spéci pisztoly,meg kompresszor. Többen is gyártanak ilyent pl Sika, Würth,Dinitrol. 310ml szilós tubusban,vagy zsákos kb. 300ml kiszerelésben kapható.Kb 3000 Ft.Csontszínű a legtöbb.
Amit a Csikós Zsolti ír, az a rücsi spray, ami nem alapozó!! Ha nem alapozol alá és nem fested át, a szivacsos szerkezete miatt beereszti a nedvességet, aztán rohad minden tovább!Fekete, szürke, ritkán fehér is kapható.Kb 2000Ft
Kapható még ecsetes gumi kb 1kg-os dobozban hozzávaló ecsettel.
Ezzel van a nyúlványok és a torony környékén kikenve, ez is jó, és festhető, szürke színű.Az utolsó ecsetvonásokhoz be kell nitrohigítózni as ecsetet, akkor szép.Kb 3000 Ft
Mindegyik alá alapozó, aztán átfestés!!
Bocs a sok szövegért, remélem segítettem.
Belsőség Így könnyebb tartani 2009.03.14 09:53:04
  A Távol-Kelet elhalmoz minket sok jóval, de sosem hittem volna, hogy tempomatot is lehet utólag. Pedig de. Vélemények az azonos című cikkünkről...