Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trebit

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pézsma Süss fel nap! 2012.10.28 14:46:42
Jó lenne tudni, kinek szólt be az időjárás, hogy most ő kerül sorra?! Esetleg az IMF-el cimborál? Tagadja a Turul-hitet? Nem regisztrált a Nemzeti Csapadékképző Hivatalnál? Az időjóslás állami monopolizálásának ötletére valószínűleg Kádár-koponyája is elismerően…..
Trebit 2012.10.28 23:19:21
Az itt a legnagyobb baj hogy a magyar irigy, lusta és széthúzó.
Ez a meteorológiai "átszervezés" még csak felvetés, még nincs törvény belőle. Addig míg lehet vitázni róla.
Érthető az állam oldala is hogy a drága nemzetközi díjak (műholdképek stb.), hiteles mérőállomások, infrastruktúra stb. fenntartása nem olcsó. Valahogy jó lenne ha önfenntartó lenn a rendszer. Sőt még fejlesztgetni is. A mai világban az információ a legnagyobb érték. Aki birtokolja az irányít, stb.
Példa. Ha én keresek egy telefonszámot akkor a szolgáltató készségesen ingyen segít ebben. De ha én egy vállalkozás lennék és a telefonszámokat összegyűjteném egy adatbázisba és pl. kéretlen reklámmal bombáznék mindenkit akkor igen gyorsan be lennék perelve.
Szerintem most az állam így érzi magát mint a telefontársaság.
Egyik út hogy lekorlátozza az adatok felhasználását, tehát lányegében monopolizál.
Másik út hogy ezekkel a szervezetekkel szorosabbra kellene fűzni az együttműködését (ami most kb egyirányú) Ha segítenek fenntartani a rendszert akkor megoszthatják egymás között az információkat.

De ez úgy sem fog létrejönni mivel ez Magyarország. :) És ez nem a Fideszen stb párton múlik hanem az teljes lakosság erkölcsi morálján.
Navajognak hogy miért van ennyi adó. Mert a magyar mindenhol csak a kiskaput nézi. A nyugati adórendszerrel a fele adó sem jönne be. A vállalkozó elkerüli az adót, nem fizet a munkásnak, a munkás ott lop ahol csak tud és ott kell állni felette hogy csinálja a munkát és mellette még is feketézik. Az orvos nyavajog hogy nincs fizetése de sz@rik a betegekre és közben meg kapja a hálapénzt megszámolhatatlanul.
Vajon miért lép meg mindenki az országból aki dolgozni akar de nem a létbizonytalanságban (itt nem a pénzhiányra gondolok hanem hogy állandóan a lavírozáson kell gondolkodni, a stressz öli meg a magyarokat.)
De mindegy pár száz év és teljesen beolvadunk és kihalunk innen. És akkor kihal ez az érdekes állatfaj. :)
A nyúlon túl Mz: Szerda 2012.09.05 19:19:00
hogy SFW legyen, a hölgyek a tovább után találhatóak ..
Trebit 2012.09.05 21:19:13
A képre kattintva válogathattok a felbontásokban ..
Trebit 2012.09.02 22:35:56
Napjaink egyik legsikeresebb és legbájosabb topmodelljéről egy csodálatos, fekete-fehér képsor készült, amelyen Miranda Kerr teljesen ruhátlanul látható. A képek és a modell egyaránt gyönyörűek, igazi vizuális élmény! A fotós a Párizsban született, jelenleg pedig New…..
Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! ..
Trebit 2012.07.09 20:39:03
Évek óta mondogatom, hogy a digitális íráskészségnek része kell lennie az orvosi kurrikulumnak. Ez a Debreceni Egyetemen a kurzusom által része is 2008 óta, mely kurzus idén szeptembertől a Semmelweis Egyetemen folytatódik tovább. A napokban volt egy nagyon érdekes beszélgetésem…..
Vigyázzunk a tojásokkal..
Trebit 2012.04.09 15:18:29
 ..
Trebit 2012.04.06 21:33:58
Elnézést kérek azoktól akinek lassabb a nete, elég sok kép van beszúrva, de megéri megvárni őket! Le vannak kicsinyítve, ha jobban meg akartok nézni egyet-egyet, akkor jobb egérgombbal kattintva kép megjelenítése menüpont! A VirtualBox alsó és felső sávja ott lesz minden…..
Trebit 2009.11.20 14:24:36
@robiwolf: Hmm. Azt a rész végigjátszottam de nem lett jó. Csak második rendszernek használom ezért csak most válaszolok. Érdekes módon így újraindítás után után majdnem jó a beállítás csak a nulla helyén van a az í az í helyén van < ez a nulla meg sehol. :S
A hanggal majd később foglalkozok.
köszi
Ezen a héten már úgysem fogunk semmi viccesebbet látni annál, mint amikor Gémesi György gödöllői polgármester kutyája, akit demonstrációs céllal vitt magával a Dune TV-be egy kutyaszarról szóló beszélgetésre - na mit csinált? Hát természetesen jól odaszart a stúdióba,…..
Subba Így kell ezt csinálni 2007.05.25 17:01:00
Az megvan, hogy miért a Jáksó-közeli Juj.hu-nak volt először felvétele a rendőröket erőszakkal vádoló Zsanett nyilatkoztával? Jáksó éppen akkor járt a rendőrségen a Hujber Ferenc által eldobott kamera ügyében, amikor Zsanett is ott volt, és a…..
Subba Igazgatói levél 2007.05.24 11:37:00
Elképesztő, hogy hogyan próbálják meg az ember kedvét elvenni az ivástól. A levél végén említett kis puhapöcs pedig szégyellje magát...
Ómolnár Miklós irodájába egy szép nap beállított Kiszel Tünde azzal, hogy a következő héten ő mindenképpen a Story címlapján akar lenni. Ómolnár elkezdte magyarázni, hogy már hetekkel előre le van minden zsírozva és valami szenzáció kell, hogy a címlapon változás…..
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
Trebit 2007.03.27 18:04:20
hali velvet.hu/trend/ntx0327/ ezt kell 2 hétig gyakorolni videjó nem készült "véletlenül" és az a sok hüle pícsa, istenem mi lesz ha ezek felnőnek