Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shony

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Tétényi Éva Esztergom 2011 2011.02.06 20:40:00
English | Deutsch | Français Esztergom jövője azon múlik, hogy az itt élők mennyire tudnak, vagy akarnak kiállni a városért. Az elmúlt hónapok eseményei előrevetítik, hogy pár hét múlva a településen áldatlan állapotok alakulhatnak ki. A tavaszi hóolvadás után a…..
 A Médiatanács mai ülésén úgy határozott, hogy a Közszolgálati Kódex megalkotásába bevonja a legszélesebb nyilvánosságot. Itt a vissza nem térő alkalom: most bárki javaslatot tehet arra, hogy mi „legyen” a köztévékben és a közszolgálati rádiókban. A…..
Azt hiszem a magyar kormány páratlan dolgot hajtott végre. Azonban ez a teljesítmény nem pozitív előjellel kerül be a világtörténelembe. Ha egy európai külügyminiszter lediktátorozza egy másik európai ország miniszterelnökét az nagyon komoly dolog. Főként ha ezt a…..
A korhatárkarika az alant olvasható levél néhány trágár kiszólásának köszönhető, a történet nem horroros vagy szexes, hanem nagyszámos. Viszont parádés. Levélírónk egy középvállalat egykori vezetője, aki regnálása alatt 50 millió forintért eladott egy ingatlant. Most…..
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
Mai hibásunk a Ferihegyi repülőtér. Ő az oka. Szerintem mostanra már szinte mindenki értesült arról, hogy a reptér kiesett a pikszisből, mivel a figyelmeztetések ellenére sem sikerült betartani a szükséges biztonsági előírásokat. Igazi magyar sztoriról van szó, ahol a két…..
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..
Ez is csak Magyarországon történhet meg! A soproni VOLT fesztivál egyre nagyobb érdeklődésre tesz szert, ezáltal egyre több külföldi fellépő és vendég is megjelenik a fesztiválon. A VPOP és a MAHASZ úgy gondolta itt az ideje "ország imidzset" építeni, és…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
„Nem szép dolog” – így összegezte véleményét a fizetéscsökkentést felvető kormányzati törekvésekről Simor a fentiek alapján és az alapján, hogy a Fidesz-kormánynak most jutott eszébe elővenni a témát, nem pedig elődje, Járai Zsigmond jegybankelnöksége…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
A Szegeden alakult Magyar Kétfarkú Kutyapárt vezetője néhány zseniális street art munka után hivatalosan is megjelent új lakhelyén, Budapesten. A Király utcai Boulevard és Brezsnyevben rendezett blöffkiállítást. A fedőtörténet szerint a Na ez az! Budapesten látható először…..
shony 2010.05.28 12:37:01
@Gregor Samsa: haaat azt kell hogy mondjam... eletemben ennyit meg nem rohogtem....

ez kb olyan mint Zagar koncertre jarni.... mindenki latvanyosan szarik be tole pedig egy fos lassuk be......
Ha az ember olyan városban sétálgat, ahol mindenki stílusosan öltözködik, gyakrabban nézi a kirakatokat is, hátha könnyebb ellesni, hogy honnan és hogyan tesznek szert a helyiek a könnyed eleganciájukra.Az egyik olyan város, ahol az indokoltnál többet bámulom az embereket és a…..
shony 2010.03.24 11:22:05
Először is, hadd köszönjük meg a rengeteg vidám kommentet, amit ma olvashattunk tőletek itt a Totalcaron, a Karácsonyi Hiéna-overkill kapcsán. Az ajándékokat köszönjük meg együtt az ajándékozóknak, cégek, magánszemélyek is voltak közöttük. Könnyeink potyogtak, és minden…..
A Greenpeace tizenegy, "G8-Act Now" feliratú transzparenssel felszerelt motorcsónakkal támadta a tenger felől a G8 csúcstalálkozó helyszínét, de a vízen is éber rendőrség megállította őket, mielőtt partot érhettek volna hogy átadják a klímaváltozás…..
Nou San Trafford Platini Öszödön 2007.05.16 04:34:00
Az, hogy a nemzetközi sportszervezetek csak egy kicsit korruptabbak és sötétebbek, mint egy közbeszerzési pályázat egy kelet-európai főváros metrójának megépítése előtt, eddig is közismert tény volt. Mint ahogy az is, hogy néhány műkorcsolya-pontozóbírót és a Nemzetközi…..
Másfélmilliót ért volna, ha tegnap este a Legyen Ön is milliomos játékosa tudja, hogy ki játssza az Alekszander Litvinyenkó életéről és leginkább haláláról szóló film főszerepét. Litvinyenkó neve biztosan ismerős, ő volt az az egykori orosz állambiztonsági tiszt, akinek…..