Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PonceDeLeon

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Sziasztok.   Én egy amerikai cégnél dolgozom aminek magyar vezetése lett. Na itt kezdődtek a gondok. Ez a cég nem a lejtőn indult lefelé hanem a szakadékba zuhan. Az emberek megfélemlítése és a minden napi kilátások homálya a cél.   Na ez GE. Aki tönkretette a Tungsramot…..
Pilu FUCK THE POLICE! 2009.12.18 14:15:00
 Miért nem lepődünk meg az alábbi képsorok láttán? Tán’ csak nem emlékeztet a 2006-os pesti történésekre? A jelek szerint az emberi mivoltából való kivetkőzés nem a magyar rendőr sajátja, a dán kollégáik éppen olyan barmok, mint a mieink. Egysejtű, írástudatlan…..
Bizonyos szempontból azoknak a szolgáltató cégeknek rosszabb, amelyek általában jó szolgáltatást nyújtanak, mert náluk sokkal feltűnőbb, ha hibáznak. Ha a Magyar Postával küldetek el egy csomagot, akkor például igazi kellemes meglepetés az is, ha nem lopják el a cuccaimat. Ennek…..
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
Bár megígértem, hogy twitteres közvetítés lesz a mai Távhő-sajtótájékoztatóról, csak hogy az összes újságírót leterelték a föld alá egy óvóhelyre, ahol nem volt térerő. Igen, tudom, ennél egy általános iskolás is jobb kifogásokat talál ki a lecke meg nem írására, de…..