Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bsik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén ünnepli 50. születésnapját a legendás angol rockzenekar, a Pink Floyd, amely pszichedelikus-progresszív hangzásvilágával vált híressé világszerte. Ebből az alkalomból összeszedtünk egy csokor érdekességet. Tudtad-e például, hogy mi volt a neve a bandának, és hogy miért…..
Egyre egyértelműbb, hogy komoly erők mozdultak meg a háttérben a Déli pályaudvar likvidálásáért. Az ötletet az adja, hogy támfalcsusza miatt ideiglenesen le kellett zárni a Délibe vezető vágányokat, ez azonban százmillió körüli összegből kijavítható lenne. De az ügy áll,…..
bsik 2015.03.05 11:04:16
@Comandante en Jefe: teljesen egyetértek, végre egy objektív vélemény.
Proszektúra Még négy év 2014.04.06 21:27:20
Tényleg eléggé gázos ez a hazai demokrácia onnan a baloldalról nézve. Ez pedig úgy hangzik, hogy, ha a nép rájuk szavazott volna, akkor bölcsen döntött volna, ám így, hogy a többség mégis ellenük voksolt, hát megtévesztett birka mindahány. Vagy aki meg mégsem birka, az…..
bsik 2014.04.07 11:51:48
@Diorella Queen:
te miről beszélsz? szerinted kik élték át a kommunizmust, ha nem a mostani idősebb korosztály? tőled kommunizáltak el földeket és egyéb tulajdonodat? biztosan...
Filmdroid TOP 10 börtönfilmek 2012.06.23 11:11:00
Mel Gibson karrierje soha nem látott mélységekben, a botrányairól elhíresült remek színész régóta nem tudott igazán sikeres filmmel jelentkezni. A héten már a magyar mozikba is megérkezett legújabb filmje a Börtönregény. A filmről a kritikát itt olvashatjátok. Ebből az…..