Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az igazi doka

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy félrekefélő, piáló csajjal kezdődött minden.   Sziasztok! Kicsit „ never ending story” lesz, bocs mindenkitől, azért remélem érdemes lesz elolvasni. 2007 májusában ismertük meg egymást az akkori barátomon keresztül. Én akkor 16, ő 32. Rögtön nagyon jóban…..
az igazi doka 2009.04.03 10:44:33
@100 % original primula: hmm...kíváncsi volnék otthon milyenek az itt jókedvű kacagós csajok...nézetek magatokba kicsit..
nem szégyen bevallani hogy otthon sok a gond,számlák gyerekek,stb....csak a neten mindenki happy,milliomos és jófej..ja meg repűlőgép pilóta :-)
az igazi doka 2009.04.03 10:46:47
@Phoenix *from the ashes*: Igazad van...mint azt az előbb írtam is..én fogalmaztam rosszul..de azt nemértem miért mindig a szavakon kell lovagolni,miért nemlehet érteni azt amit a másik mondani akar?
az igazi doka 2009.04.03 10:48:23
@Roanilendra: én nem érzem hogy kapuzárási pánikban lennék..sőt...de a többiben azt hiszem igazad vagyon :-)
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
az igazi doka 2009.04.02 14:21:47
Nekem egy űzletem web oldalával kapcsolatban bactatnak állandóan,és kezdek ott tartani hogy amár az elején említett felmenő ági rokonok emlegetéséhez fogok folyamodni!
Tőrténet:
Kedves,illedelmes bemutatkozás útán kőzlik
hogy mivel nekik az oldalukon van fent ...baxus má megint hívnaaaaak!
az én weboldalamnak egy hirdetése,amit nem értek hogyan lehet a tudtom nélkűl,
és ott a látogatottság alapján én átkerűltem a kiemelt űgyfelek kőzé,ezért
meg óhajtanak engem jutalmazni..na gondoltam ezt most már végig várom,úgysem az én számlám...
Szóval..kapok az ő oldalukon egy saját kis weboldalt,meghát ami a lényeg egy hiper szuper nyomtatót..(15 ezer ft értékben :-) )és hát hová is küldhetné,adjak egy címet..hmm..elgondolkodtam..ha mi szerződében állunk akkor miért nem, tudja a címem?No ekkor már egyre kíváncsibb lévén gondoltam felgyorsítom a beszélgetést ,térjünk a tárgyra...mire kiderült hogy mely cég ez,és tudom tavaly ezt ugyanígy eljátszottuk és akkor is elküldtem őket melegebb éghajlatra az ősszeg hallatán,
kérdem én..hát hogy fészkes...ban érhettem én el kiemelt ügyfél címet a látogatottságom alapján az ő oldalukon ,mikor előző évben is elhajtottam őket,és egy fillért sem fizettem,ha meg ingyen is felraktak,ako mijafaxé fizessek most,há hűlye vok én?? :-)
És képzeljétek..még azt a nyamvadt nyomtatót sem akarják elküldeni..pedig 5 éves lányom gépére jó lett volna :-)
No..komolyan..és ami bosszant az egészben hogy mindezt hívószám kijelzés nélkül,és úgy körítve hogy félóra elmegy mire rájössz hogy szívatni akarnak....
Ma megint megtalált egy ilyen cég...de
most már röhögők..szegény már harmadszor hív vissza..10 percig hallgatom a hülyeségét,és mikor elfárad a kezem,közlőm vele hogy alkalmatlan az időpont,hívjon később...HAJRÁ,SZÍVASSUK EGYMÁST MAGYAROK!! :-)
Tardai történetek Negyvenhárom 2009.04.02 09:00:00
Benőke nagyon meg van győződve magáról. Az a fajta májer, aki azt gondolja, minden csaj vele akar dugni, és konkrétan még ő tesz szívességet, ha levarrja a kiválasztottat. Az arc még a mekiben is azt hiszi, hogy a szia, gyere máskor is egyenesen neki szól, és azt jelenti, basszál…..
az igazi doka 2009.04.02 13:18:39
Tardai történetek Negyvenkettő 2009.03.31 09:00:00
Fasz tudja, mire számított a Jancsi, amikor meghirdette a vizespóló-versenyt a Panorámába', arra biztosan nem, hogy a szakács Bandi nyeri meg a tekintélyes csöcseivel. Az persze örült az ovációnak, sőt még az epiláló gépnek is, ami a fődíj volt, mert megoldódott a nővére…..
az igazi doka 2009.03.31 14:41:21
Nagyon jó a történet..szinte láttam magam előtt,mivel nekem is van egy hasonló jellegű kis falusi csehóm.
A múltkor nálunk zsíroskenyér party volt..képzelhetitek..falú bikái,meg városi csajok a pultosok mini szoknyában,
mikor kezdett laposodni a dolog,kitaláltam hogy zsirokenyér evö verseny....persze nemcsak úgy egyszerűen ahogy otthon ennéd......kenyér...fél centi zsír..vastag karika lila hagyma,só mint állat..vegeta mint két állat..csípős piros arany,csípős piros paprika..
Igazából nyeremény nem is nagyon kellett,mert hát úgyi mindenki a pultos csajoknak(arra felé kevés a..hogy is mondjam emberszámba vehető nő)akarta bebízonyítani ..ő a FALÚ BIKÁJA! ..
tehát akor kezdjűk..azt látnotok kellett volna..a sok szerencsétlennek potyogtak a könnyei ,úgy tömték a zsírosdeszkát..az elsőnél még büszkén faltak..a másodiknál a már említett könnyek.....a harmadiknál fele feladta..
maradt a két legynagyobb szájú...dacból..ha beledöglöm akkor is..
Én meg jót nevettem magamban..hátúl dörzsölgettem a tenyerem...wazze...máma inni fogtok, erre muszály!!
a nyertes nemvolt kétséges,ezt szinte előre tudhatta mindenki..A srác..nem akarom néven szólitani..épp akor szabadult a koterból ahol röhej miért volt ,de az egy másik sztori,
és ekkor jőtt a lényeg..bevétel úgyi megvolt rendesen,ahogy számítottam...de a falu bikája...úgyi aki azért evett meg 9 darab kibacottúl csipős kenyeret hogy vagyánykodjon a pultos előtt...há nem felszedte tényleg az egyik pultost??!!!
Bár útolag visszagondolva már értem..éhes volt mint állat mert rendes kaját rég evett..tehát tudtuk ő fog nyerni,gondolom a pultosom is tisztában volt vele hogy a srác nagyon kilehet éhezve,tehát nemcsak úgy meg lessz pamacsolva.....hát most mit mondjak..
Megéri falu bikájának lenni,mert tényleg formás a csaj!
u.i.:Ez lehet bénán sikerűlt mert még nemrégóta írkálok ilyeneket..ezért bocsi!
 Először is határozzuk meg, hogy mi a zombi az én olvasatomban. Zombi például az, aki hangoskodva ordít hungarista jelszavakat, karján ott virít a Trianon előtti Magyarország (nem Nagymagyarország – ezt a fogalmat rosszul használjuk), de ha megkérdezed, hány magyar él…..
az igazi doka 2009.03.27 16:51:17
@Hajjakend: VÉGRE EGY ÉRTELMES ,TETSZETŐS...SZÁMOMRA HOZZÁSZÓLÁS...LE A KALAPPAL ELŐTTED!!!
az igazi doka 2009.03.27 17:04:18
@jonatanalma: Azért nem termelték ki,mert mint mondottam...kijafacom venné meg akor az oroszoktól a gázt???
tudod...volt egy olyan,ha vélekszel még rá hogy KGST!
Aki tudja mit jelent a rővidítés az hamar rájőn 40 év alatt miért nem lett kitermelve!
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
Paranoiás ügyfél már régóta figyelheti a biztonsági őröket, akik tidzséhúkeres vetődésekkel kápráztatják el a raklapokat, amikor a vásárlók elfordulnak. Most azonban végre sikerült rajtakapnia egyet, amint személyleírásukat cébézte be, miután megfogtak egy üveg Metaxát:…..
az igazi doka 2009.03.19 11:05:08
@Tonyk: Úgyan így jártam..szintén szeged,csak praktiker..
Tudni kell hozzá 2 méter vagyok meg 105 kg..eladó visit nebontsa ki,én válaszoltam úgyanazt mint te hogy akor honnan tudjam mit veszek..ő úgyanazt mint neked..hát rajta van a dobozon..vagy majd otthon,erre én..neharagudjon 30 km -re lakom,nem fogok vissza kocsikázni,úgyhogy megnézem...akor milesz? sztetek?
hívta a bizti őrt,aki szerencsétlen volt kb 40 kg,és végignézte ahogy én szépen kibontottam és megnéztem! :-)
az igazi doka 2009.03.19 11:08:14
@Vinitor: meg kelett volna kérdezni tőle,hamár úgyis kisér..nemtolná a kocsimat? :-)
Zsolt sorain átjön az a feldúltság, amit a banki elszámolásán talált moderátori díj okozott. A banktól felhívták, hogy nem fizetett, pedig de, eztuán rávertek egy ezrest a hívás költségeként? Nem nagyon hisszük el, bankosok, segítsetek! Ugye a bankok lázadnak szent atyáink…..
az igazi doka 2009.03.18 14:14:17
@Hurrá Torpedó: nem a postban van...később pótoltam a hiányosságot,ha végig olvasod!
az igazi doka 2009.03.18 14:16:39
@mamapicilánya/mpl: Képzeld..mi is rendesen fizetűnk...ezért bosszant!
hogy a kakas rúgja meg őket!!!!!
inkább csipje meg a heréjűket!!!
Csak kezdeményezések vannak, de mai sajtóhírek alapján keményen beindult a lobbi, hogy dotálják az autóvásárlásokat. Magyarországnak persze nincsenek olyan lehetőségei az anyagi támogatásra, mint Németországnak, ám a szakma és a kormányzat az Európában bevezetett dotációt…..
az igazi doka 2009.03.12 16:16:54