Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polly-f

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavasszal járó eufóriában megírtuk itt, hogy a nagypolitikai nyomortól valamennyire függetlenül Budapesten az utóbbi pár évben kialakult egy meglehetősen vidám és élhető közeg, amelyben fiatal magyar emberek már nem azzal foglalkoznak, hogy hogyan határolódjanak el a helytől,…..
polly-f 2010.11.25 23:49:00
@Rejtett Változós Elmélet:
ne haragudj nincs igazad, itt mindenki sunyít aki meg tisztán játszik elég hamar tönkremegy, az állam ugyanis sokkal többet vár tőlünk mint amennyit mi teljesíteni tudunk... ez egy tény. néz utána!
polly-f 2010.11.26 00:06:42
@polly-f: @Pacsker:
elég bizonytalan minden, annyira korrupt ez az ország és annyira ostobák a vezetői, nem gondolnak a jövőre egyáltalán, az ostobaságuknak nem kicsi ára lesz!
Összedőlnek a panelek, és mehetnek az emberek az utcára. Soha az életbe nem lesz lakásuk mert olyan pénzekért dolgoznak hogy az ember nem is érti hogy egyáltalán minek van minimálbér. (hogy beírhassák az összeget az adóbevallásba, de különben mindenki tudja hogy ezek az adóbevallások koszónöviszonyban sincsenek a valósággal. haha, már szoftvert is ezeréve lehet csinálni aminek segítségével soha az életben nincsen adóbevallás de simli sem, ugyanis a papírbürokrácia konzerválja a simlit! ha a könyvelők a cég kifizetéseit egy szoftverben tartogatnák amely mindent tud (statisztika készítés, metszetek, elemzések, dolgozok egyenkénti bontás stb.) akkor már nem lehetne simlizni, hiszen a szoftvert nem lehet becsapni. vidéki srácok felköltöznek, 3man laknak egy szobában, hogy kijöjjenek anyagilag. tragikus a helyzet így is úgy is, és ez sajnos nem csak a panelek fognak összedőlni :(
polly-f 2010.11.25 23:32:04
@Pacsker:
szörnyű dolog hogy ennyire megmaradt a komcsiterror a társadalomban.
évek óta úgymond "hirdetem az igét" hogy basszus ne hagyjátok magatokat, miért ne lehetne egy dohányzóasztallal kimenni a társasház udvarába, miért nem lehet ott egy pingpongasztal, miért nem játszanak ott a gyerekek akik a társasházban laknak, cserébe miért a TV és az internet előtt nőnek fel ahelyett hogy szocializálódnának az óvodán és az iskolán kívül, miért? miért üvölt velem a frusztrált néni hogy ne itt szarassam a kutyát miközben hajolok a szar felé kakizacsival a kezemben? szóval értited...
BtheBest Borkultúra 2010.01.13 11:30:00
Úgy érzem nagyon fontos beszélnünk a borokról, mert a kultúráltságnak a része, hogy az ember fogyasszon bort. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Például kólával, vízzel meg ilyenekkel tilos fogyasztani a borokat, mert úgy csak a proliknál szokás! Meg kell kérdezni…..
polly-f 2010.02.14 23:48:05
@nezzutana: wehehehehe
25ezer forint alatt nem bor a bor, mi??? jól van paraszt, téged is betudnak etetni...
és külföldön is azért nincs magyar bor mert nem eléggé jó. hahhahaah, jót mulattam a srác nagyon ért hozzá, tényleg...