Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr gumby

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen hihetetlen is, egészen egyszerűen jókedvem kerekedett a Semmelweis Egyetem keddi sajtóanyagától. Ha jól értem, Schmitt Pál tényszerűen plagizált - a jelentés összefoglalója szerint "a dolgozat szokatlanul nagy terjedelmű szövegazonos fordításon alapul" -,…..
mr gumby 2012.03.27 17:30:06
@wagem: ezeket csak azért linkelem be, mert ugyan isteni a szád, és kiválóan szopsz, de kicsit zavar, hogy annyi csacsiságot beszélsz rajta, életem!

hetivalasz.hu/jegyzet/hajra-elnok-ur-47357/

index.hu/belfold/2012/03/27/a_miniszterelnokseg_nem_siet_reagalni_a_schmitt-jelentesre/
mr gumby 2012.03.27 17:38:09
@wagem: úgyse olvasod el az a linkeket, ezért inkább összefoglalom neked, főnök:

első a vérlibsi (haha) heti válaszban jelent meg, és a vérlibsi (haha) stumpf szerint palinak le kéne mondania

a másikban a vérlibsi jobbik közleménye áll:
"A Jobbik szerint a Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktorijának ügyében felállított bizottság egyértelműen megállapította, hogy az államfő plagizált, csak "ebből röhejes következtetéseket von le". De már önmagában a tény is elegendő ahhoz, hogy Schmitt Pál lemondjon posztjáról - jelentette ki Dúró Dóra kedden."
Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy olyan takarékos-zamatos, gondos-okos-megfontolt gazda, mint a Magyar Állam mihez kezd, ha egyszer az életben rászakad a világ legnagyobb lottófőnyereménye, 3000 milliárd forint.Ehhez még nyugodtan tegyük hozzá a nyugdíjvédelmi nagyasszony, Selmeczi…..
mr gumby 2012.03.26 15:23:05
@Enrico72: ez volt a legerősebb érved? '32ben a nsdap nyert németországban, a te általad oly kedvelt feri meg kétszer is itthon. ellenben az itt felvetett konkrét érvekre nem tudsz mit mondani, mert sötét vagy.

de annyira, hogy a postban le is vezetik, hogy a lenyúlt lóvéból mire mennyi ment el, konkrét számok vannak ott, meg százalékok, te mégis bebüfögöd, hogy az egész államadósság csökkentésre köllött! de ha azt mondanák neked, hogy űrbázist építünk belőle a marson, mert a marsi réz lesz a jövő aranya, meg olaja, te azt is beszopnád és azt ugatnád.
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
mr gumby 2012.03.26 12:08:47
@tekasztorik.blog.hu: fú de átláttad a post lényegét! sajnos nagyon alacsony színvonalú az újságírás ma Magyarországon, és ez természetesen értetendő a blogokon cikket írókra is! Egyébként utánanéztem ennek a cikkírónak is, és úgy tűnik, hogy semmilyen életmóddal, vagy egészséggel kapcsolatos végzettsége sincsen!
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
mr gumby 2009.04.02 15:51:17
@F.house: hogyhogy ki? danny devito
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
mr gumby 2009.03.05 14:38:40
@bekbórd: denveres - denevér emberes, nyilván a kabátja miatt, mint azt itt már korábban megállapították.
Vannak olyan dalok, melyek, ha előkerülnek egy buliban (legyen az kisvárosi diszkó, házibuli, lakodalom, vagy csak rádióból jövő háttérzene) , szemeim vérben forognak, már-már farkasemberré változom, de mindenképpen kimegyek a tánctérről. Persze az aktuális társaságból /…..
mr gumby 2009.02.23 11:42:24
@walter77: lehet h igaza volt, de az emberek nagy része akkor sem érti meg. minden buli halála mikor elkezd mindenki számokat kérni, mert nem olyanokat kérnek ami jó, vagy másoknak is tetszene, hanem ami nekik tetszik. és nem értik meg hogy ha te betennél mindent ami másoknak tetszik, akkor ő lenne az első aki hazamenne, mert lehet h ő scootert kért, de előtte huszan meg coldplayt, mc hawert, kék a szemét, metallicat stb. erre azt mondjak h jo akkor azokat ne tedd be, csak a scootert.
Tardai történetek Tizenhárom 2009.02.13 10:00:00
Pechről lesz szó, baszod. Ignác besokallt ettől az angliai melótól, egy ilyen indiai éttermes faszi házán melóztak, a srác két szlovák arccal a fürdőben rakta a mozaikot, kurva nagy felületen valami Shiva-szerű mintát kellett kirakni, egy öreg indiai faszi irányította őket, meg…..
mr gumby 2009.02.13 13:30:14
@MTi: nem hinném, hogy ez kukihosszúság mérő verseny lenne a tordaiak meg az ödönbák közt.
"Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével…..
mr gumby 2009.01.23 00:30:40
@amc: Belenézve eddigi kommentelői munkásságodba az a veszély nem fenyeget, hogy téged bárki bárkinek a nyalásával vádolna. Ugyanis te meg a ló bőven mások oldalán ülsz. Nem tudom melyik a kevésbé szimpatikus...
Cool List Hungary Mi ez a kúlság? 2008.12.05 19:01:00
Sziasztok!Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más,…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
Subba Korzó 2008.04.21 10:24:00
Ehhez biztosan nem fuzunk semmilyen kommentárt, figyeljuk csak a kreatív elme szárnyalását csendben. ..
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Nincs iwiwről szóló blogbejegyzés vagy fórum téma, ami ne hemzsegne a piacvezető közösségi portállal elégedetlen megjegyzésektől. Az iwiw lassú, nem lehet rajta semmit csinálni, nincsenek új fejlesztések - érvelnek a panaszkodók. Van közben egy - a Webisztánon is…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
Kedves olvasók, rövid, de sajnos ismét artikulálatlan üvöltözés következik, előre is elnézést kérünk: Ki volt az a szánalmas félnótás a Magyar Televízióban, aki megrendelte a Világ Legjobb Sorozatának szinkronizálását? Faszkorbács! Faszkorbács! Faszkorbács!..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Szeretnénk egy bolondos dallamot ültetni a fületekbe, és egyúttal megmutatni, hogyan lehet kábítószer nélkül is úgy érezni, hogy tiéd a világ. Na meg egy picit azért is, hogy ne gondoljuk, hozzánk született az összes zenélésből megélni akaró idióta. ..
Subba Álmodj nyugodtan! 2007.06.01 11:38:00
Amikor a Harry Potter-őrület felfutásakor néhányan elkezdtek azon sikítozni, hogy ez az egész bizony megbolondítja gyermekeinket és nagyon rossz hatással van rájuk, senki nem hitt nekik. Erre tessék, itt a bizonyíték, hogy mégis nekik volt igazuk."A Varázslat Ifjúsági Klub…..
Zokni Show Az ÉLET iwiw nélkül 2007.04.21 01:51:00
Zokni öngyilkos akar lenni, mert elvesztette iwiwes barátait ..
mr gumby 2007.04.27 15:44:41