Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hriszto

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Erwin, én nem ilyen lovat akartam! Igazából nem is a lóval van bajom, mert az olyan, amilyen. Nem egy táltos paripa, de tegnap futhatott volna sokkal jobban is, ha a zsoké nem pakol rá mázsás súlyokat. Egy szar portugál csapat verte le tegnap a magyar válogatottat, ami már önmagában…..
Kicsit olyan ez, mint az angolok kapusa. Mindig volt legkisebb rossz a posztra, de a pocokarcú Seaman kiöregedése után igazából sosem tudtak klasszist a kapuba tenni. A különbség mindössze annyi, hogy amíg a háromoroszlánosok búslakodhatnak az említett problémán, addig germán…..
Egy normális pénteken, déli tizenkettőkor, az ember a hétvégéért üvölt. Most mégis mindenki a monitorra fog meredni, főnöke legnagyobb gyönyörűségére akinek rálátni a monitorjára, az megcummta. Az UEFA ekkor tartja az európai kupák negyeddöntőinek, illetve…..
Már az Inter nyakán volt a böllérkés, de a silány minőségű olasz penge most is kicsorbult a monumentális ádámcsutkán, miután a szezon legjobb meccsén a milánóiak óriásit küzdve visszahozták a kutya szájából a Roma elleni rangadót. A Juventus most nemcsak nem lőtte tökön…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..