Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mm455367

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nitrome-nál valószínűleg egyetlen programkódot használnak, és csak a változókat írják át egy-egy új játék esetén. A Rubble Trouble ugyanis pontosan azokat a jellemzőket hordozza magán, amikről mérföldekről látszik, kik az alkotók: a szokásos épületrobbantgatós…..
mm455367 2010.02.15 19:57:08
Vasutas flashjátékból kevés van a neten, ebből adódóan a KMK-n is. Ezt az arányt igyekszik javítani a Park My Train, ahol vonatainkat kell eljuttatni a megfelelő állomásra, plusz pontokért pedig útközben felszedhetünk egy-két kocsit is. Figyelni kell a váltók helyes állására,…..
mm455367 2010.02.01 09:41:36
@Krajcs: pontifex
Mire jó a régi videókazetta, ha a videó már tönkrement. Kidobni ugye nem fogjuk, ez egyértelmű. Tarthatjuk a polcon, vagy egy dobozban a szekrény mélyén, esetleg a pincében egy sötét sarokban. Mennyivel jobb felhasználási módja azonban, ha kedvenc filmjeink szem előtt lennének és…..
mm455367 2010.01.20 13:38:08
@eztskubizd: Éppen akartam írni, de megelőztél.
en.wikipedia.org/wiki/ArVid
ez az oroszoknak volt, egy kazettára 2 Gb-t tudott felrakni hibajavító algoritmussal rendelkezett. Aztán jött a CD és megszűnt.
A pár nappal ezelőtti krav-magás vitakezdeményhez jól passzol ez az írás, ami a jó rég beharangozott Marc MacYoung-sorozat első darabja. Itt az eredeti, alább a saját hevenyészett magyarításom, amit a könnyebb befogadhatóság (dehogyis: inkább a sok-sok kattintás, haha) miatt…..
Az Európai Unió egyik első, 2010-es döntése roppant kellemetlen meglepetéssel szolgált a magyar politikusoknak. Az Unió bejelentette ugyanis, hogy Magyarországnak 2010. május végéig fel kell szednie összes autópályáját. Mindezt azzal indokolják, hogy a magyar autópályák a…..
mm455367 2010.01.07 17:50:43
@darthmouse:
Akkor mi a faszér jársz ide? Kommentelni sem kötelező. Megmonta a gyurcsótány, ha nem tetszik, el lehet ballagni.
Valahogy mindig szeretjük valamilyen aktuális időponthoz kötni fogadalmainkat - változtatni szeretnénk valamilyen rossz szokásunkon, beidegződést akarunk elhagyni, esetleg káros szenvedélyünktől megszabadulni. A Szilveszter a legkedveltebb alkalom ilyesmire. Nekem a legkedvesebb…..
Gerilla sávfestéssel válaszoltak a brooklyni kerékpárosok a környék vallásos zsidó közösségnek, amelyik bepanaszolta, és eltüntettette a Williamsburgon át vezető kerékpársávot. A bringások és a haszid közösség vezetével szemben álló zsidók éjszaka újramázolták a…..
A régi kakukkos órám elromlott. Egy teljes napot késtem az írás feltelepítésével. Azt szerettem volna, ha Márton napon tehetnék valamit  a Bajnai úr kedvére. Így választottam ezt a levelet. Ha lúd / liba, legyen…..
Egyszer használatos fényképezőgépek már nagyon régóta vannak, Je Sung Park dizájner feltette a kérdést, miért nincsenek egyszer használatos laptopok? Szerinte újrahasznosított papírból készülhetnének ezek a gépek, akár saját magunk is összeállíthatnánk őket. Elég vad…..
mm455367 2009.11.05 18:42:46
@thesaiid: 75 KG "mert dolgoztam mobiltelefon gyárban..." Ott csak összeszerelik a máshol legyártott alkatrészeket, akkor most menjünk végig az alkatrészeken:
Sziliciumfinomítás a mikrochipekhez, Vegyipari folyamatok a műanyaggyártásnál, kőolajtermelés és szállítása plasztik alkatrészekhez, fémbányászat(réz,acél,króm...) és megmunkálás a fémalkatrészekhez, üveg és vegyianyagok az LCD-OLED panelhez, gumialkatrészek, akkumlátor alkotóelemei... Van ott még több szemét is mint 75 KG. És hova kerül mindez? a légkörbe és az óceánokba.
Elérkezett a halloween, kigyulladnak a töklámpások, a gyerekek pedig mindenféle ijesztő jelmezekben járnak házról háza abban a reményben, hogy minél több cukorkával zárják majd az estét. Idilli, nem? Azonban nem mindenki örül ennek ennyire. A Halloween Sugar Rush főhőse is ezen…..
mm455367 2009.10.29 12:04:07
@kobax: Az upgrade a sprinklert tölti. Megfelelően időzítve egyszerre 2 csíkot is be lehet locsolni. A kis hülyék meg ilyenkor azonnal visszavonulnak.
Ez volt az első Jom Kippurom Izraelben. És összehasonlíthatatlanul más volt, mint az eddigiek. Teljesen más dolgok határozzák meg az ünnepet otthon, a diaszpórában, mint itt Izraelben. Otthon Jom Kippurkor már javában ősz van. A vastagabb harisnyámat veszem föl a szoknyám alá. Ha…..
mm455367 2009.10.09 18:27:12
@jung:
Persze!
Sztálin átmenetileg megszüntette a kommunizmust uralkodása ideje alatt. Helyette bevezette az istenkirályságot mint államformát. A külsőségeket meghagyta, és mivel felismerte hogy ez nem tetszik a kommunizmust eredetileg létrehoz zsidóknak, ellenük fordult mielőtt egy új forradalmat kap a nyakába mint ahogyan a cárral is történt. Ugyanúgy ütötte a zsidókat mint Hitler, csakhogy mivel ő a háborút megnyerte, ez nem került nyilvánosságra,és senki nem merte felróni neki.
"Adjon az Isten szerencsét..."Hatalmas demokráciánk a rácsodálkozás képességét tudja fokozni. Észre sem vesszük és üres zsebbel "éljük" át miként válunk "proletárból" polgártárssá. a fene a gusztusunkat.  Ugyanazok (vagy nagybecsű…..
Nagyon sok magyar ember a fogyasztói társadalom bűvöletében, az egyél-igyál, szaporodjál véglények mintáját követve él. Elhitetik vele a média segítségével, a tönkretett oktatási rendszerben, hogy csak egy poszem a hatalmas gépezetben, akinek minden jöttment pénzhatalom,…..
A közelmúltban jött drótpostán ez az anyag. Nem ismerem az előzményeket, de milliárdos "főurainkat" igen, és sokakkal együtt sejtjük hogy lehet munka nélkül megtollasodni. Ha pedig a leírtak megfelelnek a valóságnak, akkor a Parlament kupolája alá behúzódott ellenzék…..
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
… nem ég az SZDSZ. Úgy tűnik megunták az egyedül (vagy Kovács Pistivel) kampányolást, és maguk mellé vették kérve-kéretlenül is a Jobbikot, amellyel úgy látszik, külön versenyt kívánnak folytatni a harmadik helyért. Az ilyen "válasszunk a két lehetőség közül,…..
mm455367 2009.05.10 11:47:01
Néhány alternatív plakátot összealkottak:
kuruc.info/r/22/39921
Jó szórakozást, vannak köztük kifejezetten jók is.
ingyenebéd Kajajegy 2009.03.22 22:31:00
Ha a kormánynak pénz kell, mi sem kézenfekvőbb, mint olyan dolgot megadóztatni, amit még nem adóztatnak. Nosza adózzanak a természetbeni juttatások (azaz pl. kajajegy). A kormány előterjesztése szerint az adóbevétel várható összege egyenlő lesz a most forgalomba kerülő…..
Megnézem a képeket Letöltöm a teljes galériát..
Folytatjuk Hoerbi munkájának közlését, a Lusitaniáról szóló második résszel. Az első rész által kiváltott érdeklődésből kiindulva ezt a posztot is sokan fogják olvasni, és abban is biztosak vagyunk, hogy a jóízlés határain belül maradó vitákat és kiegészítéseket sem kell nélkülöznünk...
mm455367 2009.03.06 11:53:34
@Atrox: Ha nincs hitler, akkor most London felett is fenn ragyogna a vörös csillag, mert akárcsak Hitlernek, Sztálinnak is világuralmi tervei voltak. És az hogy a keleti háború elején rögtön százezer szám ejtették a hadifoglyokat, annak volt köszönhető, hogy a ruszkiknak 8 órával későbbre szólt a támadási parancsuk, így az inváziós hadsereget állásban, védelmi vonalak nélkül, támadásra berendezkedve kapták el. El bírom képzelni az ezt követő fejetlenséget mikor jelenti a komisszár hogy harcban áll a németekkel, és a távoli tábornok leordítja hogy
" - NYET! idiot tovaris, azonnal beszüntetni a harcérintkazést, még nem jött el az ideje! "
Aztán mire rájöttek mi van, addigra az egész inváziót elverték a németek.

Ha nem lett volna az a csúnya bajszos bácsi, akkor most még mindig a nyakunkon ülne a másik csúnya bajszos bajszos bácsi utódja.