Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiszavirág12

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a világnak nincs is graffitifővárosa, New York vagy London monopóliuma a múlté. Szép csendben ugyanis minden kontinens kitermelte a maga falfirkastílusát, amely olyan egyedi és burjánzó, mintha ott találták volna fel a festékszórót. A Buenos Aires-i…..
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
Szinkrontolmács A terror máza 2009.06.12 14:21:19
A Fidesz elsöprő győzelme, a Jobbik látványos megerősödése és az SZDSZ haláltusája megfelelő beszédtémát biztosítanak, egy ideig még a válságról is biztosan elfeledkezünk. Az eredmények kapcsán mindenki a Jobbikra figyel, de nem szabad szótlanul elmenni a másik legfontosabb…..
Ellentmondásos technológiát tukmál az EU a tagállamokra, a megvétózott gm kukorica mögött egy agresszív multi áll.>>> Marad a moratórium a gm kukoricára..
tiszavirág12 2009.03.06 14:00:20
@füredi: Nem megy át a gén más növényre. Ez csúsztatás. Csak a kukorica nagyon közeli rokonának (ez egy közép amerikai vad fűféle) van esetleg esélye arra hogy kukorica pollen beporozza és magot fogjon. De kinn a szabadban még az sem történik meg, ahhoz is egy mesterséges keresztezés kellene. Ez egyébként a nemesítök egyik problémája: a keresztezésnek szük határai vannak. Ezt próbálják a gmo technikákkal részben megoldani.
tiszavirág12 2009.03.06 15:46:35
@füredi: "Még mindig nem kaptam választ arra, hogy a kukorica, és az angol perje hogyan cserél génkészletet."

Sehogy. Nem cserél génkészletet. Két különbözö fajról van szó, amiknek nem lehet közös utóda. Még laborban sem sikerül.

Ennyi. A többi az erre a csúsztatásra épülő pánikkeltés.
tiszavirág12 2009.03.06 15:48:42
@tamaskodo: Söt krumplit se volna szabadna termelni, mert eleve tele van toxinnal. Csak a krumplibogár fütyül rá, és képes lerágni. De másnak nem ajánlom, hogy krumplilevelet rágicsáljon.