Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miroslav

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól kigondoltam mindent: úgy csinálom, mint Szicíliában, gondoltam. S cselekedtem. Beslattyogtam egy közértbe, vettem egy brióst, de nem szorongattam sokáig, hanem betértem egy kedves cukrászdába, a Mészáros utcai Béla bácsi cukrászdába. Mikor elmondtam bánatomat, bizalmatlanul…..
Ha van márka Magyarországon, aminek a kommunikációja kényes dolog, az bizony a Pöttyös Rudi, amit a mai napig elképesztő rajongás övez. Ezt bizonyítja többek között az is, hogy nem kevesebb mint 430 000 követővel övék az ország legnagyobb, márkához kötődő rajongótábora a…..
Testvéri nép az arab, mit sem bizonyít jobban az, hogy a Keletinél már régóta ott vannak. Igaz, mondják azt, hogy azért válthatják ott zavartalanul a pénzt, mert a rendőröknek adják az infókat, meg azt is, hogy az egyik utca már teljesen az övék (ahol éppen olcsón lehet CD-t és…..
Miroslav 2011.05.26 08:33:30
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Na ez a másik! Mint,ha csak a Keleti alkalmazottai lennének, bőszen szólongatnak le mindenkit...Bár csak a MÁV beosztottai lennének ilyen közevetlenek és feladat orientáltak :)
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
 ·         Bécs virslistandjait eredetileg azért nyitották meg, hogy a Monarchia hadirokkantjainak bevételt biztosítsanak, azaz anno ezek a katonák működtették őket. A legrégebbi 1928 óta szolgálja ki a kolbászra ácsingozókat,…..
Bécsi Lét Sturm und ... 2010.01.16 21:41:00
Ezt a szót a viharon kívül, sokáig csak a felvilágosodás irodalmi irányzatával tudtam összefüggésbe hozni, így meglehetősen bután néztem, amikor teljesen más szövegkörnyezetben került elém. A tanulási folyamat még tavaly ősszel kezdődött, mikoris egy…..
Unalmas, de hasznos, olvasói kér(d)és által inspirálódott bejegyzés következik: hogyan lehet a leggyorsabban és a legolcsóbban kijutni Schwechatra (a reptérre) Bécsből, illetve onnan Bécsbe.Talán az elején rögtön érdemes leszögezni, hogy vagy olcsó lesz, vagy gyors. A kettő…..