Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Quid (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Képviselő Funky szomorúan értesült arról, hogy sok honfitársunk, különösen a fiatalok, nem terveznek szavazni a vasárnapi EP-választáson. Ti hálátlan kis csírák :-(((( Mégis, mi lehet ennél fontosabb? Utolsó kétségbeesésünkben Dj Trexx-hez fordulunk, aki Captain Jack és a…..
Reszkess Los Angeles!!! Jason Statham a kib*szott házban!!!!  Egy olyan moziról lesz most szó ebben a néhány sorban, amit kétségkívül már az egész világ lélegzet visszafojtva vár. A finoman adagolt hírek, hosszabb-rövidebb trailerek után, 2009. április 17.-én megérkezett az…..
Johnny Quid (törölt) 2009.05.06 09:39:03
@Mikka-Makka:
kurvára nem grindhouse, és kurvára nem tarantino koppintás. Aki ezt mondja, az nincs otthon a filmekben. Az egy mondhatnám műfajteremtő volt, ahhoz hasonló filmet még nem láttam: pörgős, humoros, kemény, akciódús, szexis. Akcióban mindenképp 10/10. Én csak attól félek, hogy a 2 egy sima bőrlehúzás lesz, hogy semmi újat nem tud adni az egyhez képest (amitől még nem lesz szar, csupán nem 10/10, mert nincs benne semmi új).
Stathamat meg lehet fikázni mekkora ótvar filmekben játszik (szerintem az összes Szállító fos próbálkozás volt), de:
- azért szerepel jó filmekben is
- ha a fikázóknak kínálnák fel a szerepeket x millió dollárért, kíváncsi vagyok, elfogadnák -e - én személy szerint nem hiszem, hisz így is lenne elég dellám. Bár ezt már a Jay és Néma Bob visszavágban megmondta Ben Affleck: van a pénzes mozi, a művész mozi, és a havernak szívességet tevő mozi
- prokee - Fekete Üröm 2009.04.26 08:00:00
Mert Csernobil jelentése Fekete Üröm. Ma van 23 éve, hogy felrobbant, majd összeomlott a csernobili Lenin Atomerőmű négyes blokkja. A katasztrófa bekövetkeztéről, okairól nem írnék, megtették ezt már sokan előttem. Inkább csak kiemelnék néhány dolgot: - A katasztrófa egymást…..
Sokan még azon gondolkodnak, hogy milyen lesz az új 200-as, a SHITBREAKER előrelátó szerkesztői viszont már tudják, amit még csak néhányan sejtenek az országban: nemhogy euró nem lesz itt még jó ideig, de nemsokára nemcsak az új 200 forintos, hanem sokkal nagyobb címletű pénzek…..