Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TopiG

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cégcsoportunk pár pionírja hónapok óta teszteli a leendő környék kifőzdéit. Blogot is csináltak a kalandokból, íme...
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
TopiG 2009.07.30 09:44:36
@Za-firka: Ez nem egy kynológia szakcikk, hanem egy állatbarát élménybeszámolója, ne pürgesd magad, dude!

Sajnos a magyar fajták egyébként egyáltalán nem ismertek eléggé a világban, hogy olyan nagyon szarrá feszíthetné a mellünket a büszkeség, úgyhogy kezdjél inkább te is népszerűsítő cikkeket írni!
TopiG 2009.07.30 10:02:52
@Za-firka: és levelezel a kurucinfóval is, hogy hol vannak már a magyar kutyafajtákat népszerűsítő cikkek?
Régóra érett rá a helyzet, ezennel nagyhirtelen el is indítottam a Nap címe című sorozatot. Az írás mellett egész nap olvasok - ezt teszi persze az összes többi indexes is, például TSZA, aki ezt a példányt találta - így csodálatosnál csodálatosabb címekkel találkozunk. Cikket…..
Az előző rész: A közvetítés hőtana és elektrodinamikája Tóta W. Árpád brownie-zik és kritizál– 01:58 Tóta W. Árpádnak igaza van: én a magam részéről egészen biztosan elfogult voltam. Úgy gondoltam, és most is úgy gondolom, hogy Amerika a két lehetséges jelölt közül…..
Na, hát akkor most itt nyilvánosan átnyálaznám a Google mai budapesti sajtóanyagát. Előljáróban annyit elmondanék, hogy én az összes Google-alkalmazást angol nyelven használom, és valószínűleg sosem tudnám megszokni ezeket a kurtán lefordított magyar nyelvi interfészeket, de…..
A Best Week Ever című blog gyűjtötte össze fáradtságos munkával a 24 című sorozat eddigi évadaiban előfordult böszmeségek közül a 10 legcikisebbet, mi pedig jót röhögtünk rajta, és most itt be is linkeljük az oldalt, hogy mindenki más röhöghessen. Csak naprakész…..
TopiG 2007.05.25 13:45:19
Colbert nem arról híres, hogy csak úgy ki lehet zökkenteni a nyugalmából, de a 69 éves Jane Fonda immárom másodjára is képes volt rá. Fonda egy tavalyi főzőcskés műsorban már kétszer lesmárolta Colbertet, aki akkor sem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, mint ahogy a minap…..
Nem túl érdekes a mai tévéprogram sem, a sorozatfüggőknek azért akad bőben betevő, a szerződését frissen meghosszabbított, fess Mark Harmonos NCIS (tv2 21:00), vagy a szürreális képekkel operáló Kés/alatt (Viasat3 23:05) és a csajos sorozatok trónjáról a Grace klinikát…..
Másfélmilliót ért volna, ha tegnap este a Legyen Ön is milliomos játékosa tudja, hogy ki játssza az Alekszander Litvinyenkó életéről és leginkább haláláról szóló film főszerepét. Litvinyenkó neve biztosan ismerős, ő volt az az egykori orosz állambiztonsági tiszt, akinek…..