Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MorningGlow

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
A That '70s Show avagy Azok a 70-es évek egyik szereplője, Lisa Robin Kelly mindössze 43 éves volt, halálát alkoholizmusával ás drogfüggőségével összefüggő egészségügyi problémái okozták. A sitcomban Kelly Eric testvérének karakterét alakította, a tévésszerplés után…..
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
Régen érettségiztünk, sok éve elhagytuk az iskolapadot, sokat felejtettünk, de persze utáljuk, ha kijavítanak minket. Ezzel én is így vagyok. Mivel érzékeny a téma, első cikkemet mindjárt saját szarvashibámmal nyitom, amit 10 évvel ezelőttig én is rosszul használtam, és a…..
Csucsu - REFLUX Thriller 2009.07.12 05:30:00
„Ő mondta ki azt a szót, ami végül a felmentő ítélethez vezetett. A betegség neve: rejtettheréjűség.” (a Story tényfeltárása Michael Jacksonról)Az előző rész tartalmából.Michael Jackson arra üvöltött föl, mikor sokadszorra mellkasára csaptak baldachinos…..
MorningGlow 2011.04.18 21:00:58
@Csunderlik Peti: A Story magazin...az való neked. Az a te kulturális lapod.
MorningGlow 2011.04.18 21:19:13
@MorningGlow: Evan Chandlernek így pénz, és támogatás híján nem lett saját filmje. Filmes karrierje ahogy kezdődött véget is ért 1993-ban. Ő volt a Robin Hood: Men in Tights egyik társszerzője.
Michael Jackson - Michael (Sony Music) Új lemeze jelent meg a napokban Michael Jacksonnak. A szupersztár persze már másfél éve halott, de hát az ilyesmihez nem kell élni. Pláne manapság, és főleg akkor nem, ha róla van szó. Ha nagyon cinikus akarnék lenni, azt mondanám, az egészben…..
MorningGlow 2010.12.21 14:52:43
@Tigris: És Philinganes közreműködött Michael lemezein és a turnékon is. A dal a Yellow Magic Orchestra szerzeménye, de a dalszöveget Michael írta
hozzá.
MorningGlow 2010.12.21 15:04:40
@Łolita: De azért van még rengeteg felvétel, amit jó csak más okok miatt nem került kiadásra. Pl.: nem fért rá a lemezre. A Smooth Criminal is majdnem lemaradt a Bad-ről. A Blood On The Dance Floor-t pedig már a 1991-es Dangerous-ra tervezték, de végül csak '97-ben jelent meg. Az "Is It Scary"-t és a "Ghosts" pedig az 1991-es Addams Family filmhez készült, de végül nem jelent meg. Később viszont kiadták. Ezek lettek MJ Ghosts című filmjének zenéi. Szóval, szerintem akad még jó pár dal, ami nem azért nem jelent meg, mert rossz, hanem egyéb okok miatt. Meg aztán Michael is tévedhetett. Lehet lehagyott 1-2 olyan dalt a lemezekről, amik slágerek lettek volna. Ugye régen kevesebb fért egy lemezre kb. 10 dal, de mikor bejött a cd akkor Ő ki is használta és 15-16 dalt tett a HIStory-ra és az Invincible-re.
MorningGlow 2010.12.21 16:17:36
@stabika: De nem is lett befejezve. Most összevágták a felvett anyagból.