Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hash

6 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
Az NFL döntőjének csak egy, bár igen jelentős része maga a sport, ez egy globális médiaesemény a felvezető és lecsengető showműsorokkal, a félidei koncertekkel, no meg a reklámfilmekkel, amikről minden évben írunk pár posztot, mert megérdemlik. Míg nekünk a hüvelygomba és a…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
A fehér zombi - The white zombie (1932) Rendezte: Victor HalperinA legutóbb Lugosi leghíresebb filmjéről volt szó, ezért most következzen a második legismertebb, ami egyben az első film, amiben zombik szerepeltek.A történet kicsit bonyolult, ezért (és spoiler elkerülése végett)…..
 Salvadorcsabit már ismerhetitek az Isten Háta Mögött és Black-Out-os adásokból. Mivel egyszerűen imádjuk nem hagyhattuk ki parányi oldalunk szerkesztéséből sem. Első írásában kedvenc témáját feszegeti, ami: Az Élet! A bejegyzés címe: Gonzo a lelke mindennek! Gonzo a…..
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
hash 2009.08.17 15:57:19
@tommybravo: "Gerendai mindenkit lehúz" - ezt eddig is tudta mindenki (egyébként nem vagyok híve a bűnbakkreálásnak), egyébként az általad említett érv a többi "lenyelős" cégnél sem játszik a gyakorlatan valamiért. nekem sem azzal a 250 pénzzel van a bajom, ez nálam elvi kérdés.
Édesapák az Úrban, mi a jó élet ez? Mit csinál két felnőtt férfi csutka fél pucéran egy mikrofonnal és egy szintetizátorral? Remixre szólítjuk fel a lakosságot!   ..
hash 2009.05.30 08:59:30
@Petö Róbert: hatalmasak vagytok xD csatlakoznék gonosz nyuszihoz!
Az önvédelemre berendezkedett bringások ágakkal, botokkal jelzik a veszélyt a Népligetnél, mert a kerékpárút közepén beszakadt aknafedél napi kihívást jelent az arra kerekező sorstársaknak.A Vajda Péter utca - Könyves Kálmán körút sarkánál található FORGALOMIRÁNYÍTÁS…..
hash 2009.05.27 07:49:46
@beked: egyetértek, ez a bringaút mindenre jó, csak bringázásra nem, főleg országútival (ennek ellenére mindig látok arrafele egy adag hivatásos tekergőt). Általában inkább teszek egy nagyobb kerülőt mint hogy erre kelljen jönnöm (hungária nem szimpi valahogy...).
OurFashion Extrém szépség 2009.03.09 13:58:00
Milánóban nyílt meg az Extreme Beauty in Vogue kiállítás a múlt héten. Az anyag a Vogue szépségrovatának legkülönlegesebb fotóit, és a modellek számára legkínzóbb beállításokat tartalmazza. Egyszerűen lenyűgöző ez a válogatás, csodásak a képek, és gyönyürűek a…..
  Azok hát. Ma délelőttre a Sághy tornacsarnokába valami bűvészkedős bohóckodás volt meghirdetve, ovisoknak ingyen, áltisiseknek 400 HUF volt a beugró. Fű, ez milyen fasza lesz, gondolta Zsanim meg az anyukája, Fannibébi rendkívül fogja díjazni, let's go.   Az csak a…..
A Covalence Ethical Ranking 18 szektor 541 multiját, ezen belül pedig 36 technológiai cég tevékenységét vizsgálta etikai szempontból. "Don't be evil" jelmondat ide vagy oda, a Google még a tech cégekre szűkített első tízbe sem fért be, nemhogy az első helyen zárt…..
hash 2009.01.28 15:57:54
@Kisbitang: jah a szemetek megpróbálnak egy bárki számára szabadon elérhető könyvtárat létrehozni! undorító egy ügy...
Mint az várható volt, Németország sem tanult az elmúlt 100 év drogpolitikájából, és betiltotta a Spice nevű termékcsalád gyártását, terjesztését és birtoklását is. Megint a tinédzserek járnak rosszul, akik ugyanúgy be fogják tudni szerezni ezt a szart, mint eddig, csak 3x…..
hash 2009.01.22 13:29:07
@Méhenkívüli: Komolyan úgy gondolod, hogy régen az emberek nem éltek (akár illegális) kábítószerekkel? Naivitás :)
Vasárnaptól az ország több nagyvárosában a szállópor koncentráció miatt „rendszámrendelet” van életben. Nem bonyolult dolog ez, páros napokon a páros, páratlanokon pedig a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Könnyű erre azt mondani, hogy rendben helyes,…..
hash 2009.01.12 09:29:57
Hű! És ha! Ilyeneket mondogattam a mai műsort böngészve, mert ennyi jó és érdekes filmet már rég láttam egy rakáson. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy elsősorban a fizetős mozicsatornák vadultak be, de éjszakára már például egy UPC bronze csomaggal is jók…..
Belsőség Kiszorítás 2008.12.28 00:43:57
  Egységes egészségügyi határérték megállapítása igen bonyolult, mert sok aeroszolképző anyag már egészen kis mennyiségben is nagyon káros lehet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Az uniós források magyarországi sikerességét fenyegető legnagyobb veszély a korrupció - mondta Bajnai Gordon 2007-ben.Mivel mással járhatna elöl ebben az uniós pénzek szétosztásával foglalkozó Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), mint egy évek óta zajló elrettentő…..
Úgy két éve volt a VH1-on egy 50-es lista a legrosszabb videóklippekről, és ha jól emlékszem az alábbi gyöngyszem nyerte meg a versenyt. Aztán pár hete ismét belefutottam a klipbe, ennek örömére másokkal is megosztom ezt a felejthetetlen élményt. Ja, igen, a szóban forgó klip…..
hash 2008.11.12 21:57:40
nalam ez volt mindennek az alja:

www.youtube.com/watch?v=Ydo-HUxDyHM

főleg látva, hogy hogy járt szegény olivia a végén...

de kétségtelen, hogy a fenti gyöngyszem is a büntetendő kategóriába tartozik :D
A KRESZ egyik életszerűtlen szabálya szerint buszsávban nem lehet kerékpározni, azaz a biciklista a legforgalmasabb utakon arra kényszerül, hogy a buszok és az autók közt lavírozzon, az autósok dühét és értetlenségét, továbbá fokozott veszélyeket zúdítva a nyakába. A…..
"Pamela régi titkot őriz, és erről bizony még Bobby sem tud. Eltitkolt első házassága azonban nagy vihart kavar, hiszen a váratlanul felbukkanó ex-férj azt állítja, hogy a házasságukat sosem bontották fel törvényesen. A kényes helyzet természetesen felkelti Jockey…..
Kitört az általános pánik a coffeeshoptulajdonosok körében, miután július 1.-től betiltották a  dohányzást vendéglátóipari egységekben nyilvános helyeken. Ez a szmókerek esetében annyit tesz, hogy kizárólag tisztán füvet szívhatnak, dohánnyal nem keverhetik. Ha az…..
Törzsasztalon találtam egy újabb drogos őrületet. Aszongya:Minden drognak (toxikus anyagnak és allergénnek) megvan a saját rezgés mintázata, ami kiváltja a fogyasztó szervezetében a jól mérhető és a droglátóval láthatóvá tett rezgést. Persze csak akkor tudjuk a rezgéseket…..
Újabb epizód a kifogyhatatlannak tűnő drogháború áldozatai sorozatban. Az amerikai szövetségi nyomozók közbenjárásával ezúttal egy washingtoni nagymamát akarnak kilakoltatni, amiért nála lakó 24 éves unokájánál füvet találtak. A 68 éves Francis Johnson állami lakásban…..