Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemocapt

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
nemocapt 2012.01.13 18:37:00
@Atro: Miért? Hátha egy költemény? " Bús gyógyszered elgúrult, a jővőben köszöntelek és sírámlak"
nemocapt 2012.01.13 18:43:43
@kunzoo: Jé, ez a fidesz...
Minek az nekünk? Csak arra jó, hogy a prolikat bosszantsák a gazdagok. Urizálás zajlik ott, semmi más. Operákat, bálokat rendeznek ott sokszázezer forintos belépőkkel, válogatott közönséggel, rongyrázással, celebfelvonulással egybekötve. Szegény ember úgyse oda a lábát be nem…..
A görög népszavazás körüli kavarodásban egy dolgot mindenki elfelejt: hogy mi, magyarok, mindig tudjuk a helyes válaszokat a népszavazásokon. Segítsünk a görögöknek!       Hogyan szavazna a görög népszavazáson?..
nemocapt 2011.11.05 02:11:47
@reccs: Há de semmitse! Viszont ha használnánk a Taigetoszt nem lenne se zorbán, se szijjártó.
 A III. Köztársaság hangulatát jellemző jog és jogász fétis hál’ istennek olyan tulajdonság, amit az orbánköztársaság is képes tovább éltetni.  Annak legalábbis egyik legbénább televíziója, ha szükségét végző kutyát, vagy esőben gyorsan növő gombát…..
Olyan csendőrpertu fílingem támadt, amint az indexen végignéztem a vágatlan felvételét Gyurcsány Ferenc nyomozóügyészségi gyanúsítotti kihallgatásának. Aki nem tudná, a csendőrpertu azt jelentette egykoron, hogy amikor a kakastollasok peckesen végigvonultak a főutcán és…..
nemocapt 2011.10.05 23:01:25
Proszektúra Gyurcsány Fegyenc 2011.10.03 09:40:00
A nap híre, hogy ma hallgatja ki az ügyészség gyanúsítottként Gyurcsányt Ferencet, Magyarország volt miniszterelnökét. Kétségtelenül kevés olyan megosztó személyiség akad a hazai politikában, mint ő. Nem sokan büszkélkedhetnek annyi gúnynévvel, becenévvel sem: Fletótól,…..
Ha tehát Gyurcsányt gyanúsítják, mentelmi jogát felfüggesztik, akkor józan ész alapján azt lehet mondani, hogy Orbán Viktor esetében ez ezerszer inkább jogosnak tűnik.   *** Az MSZP ma végre egy ügyes, okos kommunikációs, és politikai fogást hajtott végre, amikor Polt…..
Beindult a Wikileaks magyar ügyeket ismertető részlege. Egyre több amerikai diplomáciai távirat kerül nyilvánosságra velünk kapcsolatban. Innen tudhatjuk, hogy Gyurcsány két mondatba összefoglalva már a 2006-os választás győztes éjszakáján előadta az öszödi beszédet az…..
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
nemocapt 2011.09.01 17:11:12
Azt most már az index tudósításából is tudjuk, hogy Tarlós István főpolgármesternek nem erőssége a heraldika és a vexilológia. Erre mutattak rá a napokban kellő eréllyel írásbeli tiltakozásukban, szakemberek véleményére hivatkozva, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és…..