Regisztráció Blogot indítok
Adatok
House MD

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Listen to your heart 2012.01.08 12:32:01
Sok mindenki megkönnyebbült tegnap este. "Ezt nem hiszem el, bazdmeg!" - mondta pl. Kökény Attila, amikor kiderült, hogy (a Megasztár 5 történetében valószínűleg először) nem Szíj Melinda kapta a legtöbb szavazatot, hanem ő (Szájról jól olvasók erősítsenek meg, hogy…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
Reggel a Youtube-on keresgéltem a Facebook oldalra az első zenét Oscar Petersontól - 1925-ben a mai napon született -, amikor teljesen véletlenül rátaláltam egy Ella Fitzgerald A hard day's night feldolgozásra. Utána - ahogyan lenni szokott - egyik feldolgozás jött a másik…..
House MD 2010.08.15 12:00:30
Kukorica Jánosné beküldését nem találtam meg a blogon, ami furcsa, mert elég gyakori hamis barátról van szó. Ugyanis:Kedves Jakab,Nem vagyok hivatásos fordító, sőt, nem hivatásos sem, csak szimplán beszélek (és értek) angolul. Félrefordítások terén általában megelégszem…..
Egyik kedvenc távol-keleti filmrendezőmnek szentel három éjszakát is az m2, méghozzá a három legszebb filmjét adják, úgyhogy itt az idő felzárkózni, ha valakinek még nincs kipipálva a neve. Ma este 23:35-kor az 1995-ös Bukott angyalkákkal (képünkön) kezdenek, ami Kar-Wai egyik…..
House MD 2010.06.21 21:58:22
 (illusztráció, a felső valójában 4/3, de a DSLR-t (full frame) jelzi, az alsó a feltételezés) Sokat gondolkoztam, merre fordulhat a fejlesztés? Először, hol tartunk most? A Canon, Nikon kihozta a Full frame DSLR gépeit (+Sony), itt már finomítani lehet, nagy áttörést nem…..
tvblog Összecsap az RTL és a TV2 2009.10.10 00:42:00
Till Attila vagy Stohl András? Nacsa Olivér vagy Ördög Nóra? Talmácsi Gábor vagy Oroszlán Szonja? Létezik ember e földön, aki képes lenne ezen, jelenleg ellendérdekelt duókból választani magának, tehetném fel a pusztán költői kérdést. De félre a tréfával,…..
House MD 2009.10.11 00:03:12
@silvamarius: Jelenleg mindegy, hogy mit ad a két csatorna, ha ugyanazt a műsort adná, akkor is az RTL kb 10%-ot verne a TV2-re. Ilyen ma a nézők beidegződése. Egyébként mindkettőbe belenéztem, mindkettőt el is kapcsoltam.
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..
House MD 2009.10.10 20:17:14
@morrisal_: A gazdagréti tízemeletesek ablakain stb ... azért kicsit erős, miből gondolod, hogy az ott élők nálad kevesebbek? Én nem ott lakom, de te egy beképzelt hülye vagy.
Így szombat délelőtt talán nem felesleges elgondolkoznunk kicsit azon a jelenségen, ami Roman Polanski letartóztatása és lehetséges börtönbe csukása körül kialakult. A tényeket mindenki ismeri - több évtizeddel ezelőtt Polanski leitatott, bedrogozott és análisan megerőszakolt…..
House MD 2009.10.03 21:29:56
  De kinek jut eszébe bemenni egy ilyen túristacsapdába? Nekem őszintén szólva magamtól sosem jutott volna eszembe, pedig számtalanszor elmentem előtte. De aztán megismerkedtem azzal a sörmesterrel, aki a 85-ös nyitáskor főzte a sört a Kinizsi utcai Kaltenberg…..
House MD 2009.09.30 23:18:51
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
Beteg ember, aki felizgul, ha hírt kap egy politikai párt sajtótájékoztatójáról, de hát egyrészt mi betegek vagyunk, másrészt Török Zsoltról van szó, harmadrészt ilyet még nem pipáltunk. A jelek szerint az MSZP vagy antiszemita fordulatra készül, vagy a magyar nyelvvel már…..
House MD 2009.07.30 21:51:07
A Magyar Villamos Művek Zrt. többszöri sikertelen próbálkozás után az elmúlt napokban kikényszerítette, hogy „a másik fél” az MVM Csoport tulajdonába adja azt a horvátországi szállodát, amelyet nagyjából egymilliárd forintért vettek bérbe egy bizonyos „Mrs…..
Ugyan volt egy erre vonatkozó meggondolatlan ígéretem még az év elején, de valójában soha nem volt kedvem a jogos védelem megváltozott szabályairól külön bejegyzést írni. Azonban az elmúlt napokban két családtagom is feltette nekem a kérdést, hogy most akkor tényleg le lehet-e…..
Utoljára írok ígérem a cipővisszaváltásomról, de ez most közérdekű kérdés - ugyanis egyre gyakoribb a "második féláron" típusú akció. Akkor a most bekapcsolódók kedvéért az előző részek tartalmából: szóval vettem két csukát a Leonardóban, az olcsóbbat…..
 Míg itt nálunk tenyérnyi parkok beépítéséről folyik a harc, az Egyesült Államokban úgy gondolja a kormány, hogy a válságból a legjobb kiút, ha eldózerolunk néhány várost. Na jó városrészt. De azért senki se pár utcányi környékekre gondoljon, hanem mondjuk 120 ezres…..
Az ifjú pécsi titán Magyarországról egyedüliként bekerült a nívós londoni gitár tehetségkutató verseny, a Guitar Idol 12 döntőse közé. A haverokkal már a szigeten vannak: ma még gyakorlás, holnap viszont már minden megy élesben. Steve Vai is ott lesz. De ki is ez a srác?…..
House MD 2009.06.12 22:54:05
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
House MD 2009.05.05 10:06:54
@senderesevece: Milyen bukott műsorról beszélsz? Nem veszed észre hogy, minden új műsoruk siker? Mert igényt teremtettek rá és mert a többi csatorna sem különb, csak szarabbul csinálja meg ugyanazt. A paraszt meg nézi, mert ez van, ezt kell szeretni. Ő nem fog ismeretterjesztő csatornát nézni, egyrészt mert a tányérosán nem jön, másrészt meg itt nem kell gondolkodni, csak bámulni.