Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luc besson

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország VV valo vilag 2011.12.21 23:52:37
 Ujra élet van a való világ villájában hisz elindúlt a való világ 5-ödik szériája. A leg érdekesebb embertől aleg hétköznapibbakig mindenki jelenlehet. Alfahim, plázacica, helzes pasi de még Alekosz exei kozül is vannak szereplők...
Europeana VV5 2011.12.21 23:52:00
 Ujra élet van a való világ villájában hisz elindúlt a való világ 5-ödik szériája. A leg érdekesebb embertől aleg hétköznapibbakig mindenki jelenlehet. Alfahim, plázacica, helzes pasi de még Alekosz exei kozül is vannak szereplők.http://latogatottsagnoveles.eu/..
Angoltanárnő Angol nyelvtanár 2009.04.06 11:42:00
Nagyon elfoglalt vagyok, kevés az időm. A munkámban egyre nagyobb elvárás az angol nyelv ismerete. Többször próbálkoztam már angol nyelvtanárokkal, de időhiány miatt mindig abba kellett hagynom. Pár hónapja azonban megtaláltam az egyéni igényeimnek leginkább megfelelő oktatást.…..
Sokáig nem éreztem szükségét annak, hogy felelevenítsem az angol nyelvtudásomat. Azonban a kisfiam kéttannyelvű iskolába kezdett járni, és én éreztem, hogy eljött az idő. Egy ismerősömtől tudtam meg, hogy az Örsnél találok egy profi angoltanárnőt, aki az egyéni…..
Köszöntelek!Darvasi Gyöngyi-Diplomás, több éves tapasztalattal rendelkező, számlaképes angol-nyelvtanár vagyok. Minden szinten vállalok nyelvvizsgára felkészitést, üzleti angolból is. Az Örsnél vagyok,de lehetőség van ONLINE tanulásra is, Skype-n vagy MSN-en…..
Angoltanárnő Angoltanárnő 2009.04.04 16:13:00
Lassan diplomázom, és nem rég ébredtem rá, hogy a nyelvvizsgám még sehol. Tanultam már angolt, de nem sokra jutottam. Valahogy a nyelvoktatás módszere sem jött be, meg az idő sem sürgetett még ennyire. Az Örsnél találkoztam egy hirdetéssel, amiben az állt, hogy angoltanárnő…..
A Párizsban megjelenő angol nyelvű napilap - a The New York Times európai kiadása - szerint Magyarország ostrom alatt áll, és ostromolják legnagyobb bankját, az OTP-t is. Csányi Sándor a lap szerint azonban leszögezte: Magyarország nem Izland, az OTP pedig nem a Citibank vagy a Royal…..
Több cég is mérlegeli, hogy regionális szolgáltató központját Magyarországra telepítse - állítja az egyik nagy tanácsadó cég, a PricewaterhouseCoopers adópartnere, Lőcsi Tamás. Miközben a termelőkapacitásokat létesítő befektetők általában kivárnak a globális…..
Az Európai Bizottság elfogadta, a kormány átdolgozott gazdasági programját, így megnyílik a lehetőség az EU által nyújtott 6 milliárd eurós hitelkeret második részének lehívása előtt - mondta Keller László pénzügyi államtitkár a kormányszóvivői…..
Magyarország fegyelmezetlen és elkényeztetett, nincs kellő politikai határozottság a gazdasági problémák leküzdésére - nyilatkozta  a Johns Hopkins Egyetem professzora. Charles Gati politikai szakértő nagyon súlyosnak nevezte Magyarország helyzetét. Hozzátette: az a párt,…..
Már jövőre 3-4 százalékos elsődleges többletet kellene elérni az államháztartásban, majd hosszabb távon 4-5 százalékos többletet kellene teljesíteni ahhoz, hogy Magyarország irányában tartósan visszatérjen a bizalom - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági…..
A Reformszövetség megadta a diagnózist és kidolgozta a gyógymódot a beteg Magyarország megmentésére, ám a javaslatokról a politikának kell döntenie - mondta Demján Sándor a Magyar Narancsnak adott interjúban. A Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke - aki a kezdeményezés…..
A Világgazdasági Fórum által készített Turisztikai és Közlekedési Versenyképességi index alapján Magyarország öt helyet esett vissza az idén, jelenleg a 38. pozíciót foglalja el 133 országból - írja a Világgazdaság. Ha csak az európai országokat tekintjük, akkor a 25. helyen…..
Három napos közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség. A ma kezdődő ellenőrzés során elsősorban a teherautósokra koncentrálnak.Az ország egészére kiterjedő közúti ellenőrzés tart a napokban a rendőrség. Az akciót több más európai országgal egy időben 2009. március…..
A tőzeges talajon épült, Nagykanizsa-Budapest vasútvonal és az M7-es autópálya töltését veszélyezteti a belvíz, ami több mint ezer hektárt öntött el a Kis-Balaton térségében - mondta vasárnap a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság Kis-Balaton…..
Orvosi kezelésre érkezett a halasi kórházba az a soltvadkerti férfi, aki a kórház főbejárata előtti parkolóban akart leállni, de a fék helyett a gázra lépett. A felbőgő motort hallva fejvesztve menekültek a fogadócsarnokban a székeken ülő betegek, amikor az üvegfalat áttörve…..
A magyarországi válság és a forint folyamatos gyengülése miatt egyre több szlovák fogyasztót vonzanak a magyarországi üzletek - és a magyar vállalatok is egyre jobban érdeklődnek a külföldi vevők iránt. A határ menti településeken egyre több a magyarországi akciókról…..
A Gfk Hungária által elvégzett kutatás alapján 2008-ban a legmódosabb Budaörs lakossága volt, míg a legkevesebb elkölthető jövedelemmel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csenyéte lakói rendelkeznek.A Gfk Hungária két évente publikált tanulmányaiban a hazai leggazdagabb és…..
Az erős szél miatt továbbra is narancssárga riasztás van érvényben a Közép- és Dél-Dunántúli régióban. Az elmúlt 24 órában összesen 205 alkalommal riasztották a tűzoltókat országszerte.Az erős szél a fővárosban, Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Somogy megyében okozta a…..
A földgáz fogyasztói árának esetleges csökkenésével arányosan mérséklődik a gáz- és a távhőár szociális támogatásának összege, de a rászorulók terhe nem nő - derül ki a napokban közzétett kormányrendeletből, amely a 2007. évit módosította.Ezzel a kormány mintegy 20…..
Indítványozta az objektív felelősség és a közigazgatási bírság szabályainak megszüntetését az állampolgári jogok biztosa, mert azok nem összeegyeztethetőek az alkotmányos büntetőjog követelményével.Aggályosak az objektív felelősség és a közigazgatási bírság…..
Tíz évvel ezelőtt tartotta első évértékelő beszédét Orbán Viktor. A Fidesz elnökének sajátos performanszain politikai ellenfelei azóta is fanyalognak. Tény ugyanakkor, hogy minden esztendőben igazi médiaeseménynek bizonyult, alkalmanként pedig emlékezetessé is vált egy-egy…..
A pekingi bronzérmes szerbekkel döntetlent játszott szombaton az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott Egerben, a 3. Volvo-kupán. A Volvo-kupa szombat esti meccsén az elért címek és érmek tekintetében a világ két legjobb együttese találkozott. Dejan…..
Szombaton a Dunántúlon, valamint Bács-Kiskun és Pest megye nyugati területein az északnyugati szelet kísérő legerősebb széllökések 60-85 km/h között várhatóak - adta ki figyelmeztető előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A legerősebb széllökések a…..
Egyre súlyosabb a belvízhelyzet a Hanságban. A Rábca mentén és Kapuvár térségében már másodfokú a készültség, míg a Fertő mentén továbbra is elsőfokú. Már három szivattyútelep - a börcsi, a lesvári és a bősárkányi - is folyamatos üzemben működik - mondta el…..