Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stibicsek

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
stibicsek 2009.04.28 15:52:39
@TFL: te melyik videót nézted? :) A felhozott két példád egyike sem stimmel sztem.
stibicsek 2009.04.28 14:02:54
@Droidfigyelő: Persze, igazad van, remélem mindenki érezte a túlzást a szavaimban. Tanítani kell a töriórán, minenkinek ismernie kell, tanulnia kell belőle, stb. Egy túlélőt se szabad leugatni, hogy fogja már be. Csak azt nem értem, miért kell orrvérzésig nyomatni ezt a dolgot, ez mire jó? Szerintem az egész tagadásnak egyetlen oka és célja van. Sokan nem bírják már, hogy a csapból is ez folyik, hogy minden élő embernek az orra alá dörgölik minden áldott nap, hogy egy percig elfelejteni ne tudd, hogy mi történt. Pedig én szeretném. Ígérem, hogy SOHA NEM követek el népirtást, de cserébe hagyjon mindenki végre békén a holokauszttal.
stibicsek 2009.04.28 14:13:00
@EnZsolt: Bocs, hogy beleugatok, de van abban valami, amit MsTaurus mond. Pl. sose értettem azokat a srácokat, akik egy dologra ugrottak, de arra késsel a másik nyakának: ha az anyjukat lek..ázták. Persze, rosszul esik, meg minden, de egy értelmes, logikusan golndolkodó emberben az alábbiak fogalmazódak meg (szerintem):
1. biztosan tudom, hogy anyám nem k.
2. mindenki más is tudja, hogy nem volt az.
3. ez a mocskolódó ember most valami miatt szenved, ezért akar belém marni, fájdalmat okozni.
4. senki nem fogja ezt a dolgot elhinni neki, nem fogják komolyan venni
5. Mások is tisztában vannak a 3. pontban leírtakkal.
Konklúzió: Az állítása értelmi szempontból abszurd, érzelmileg pedig egy gyenge próbálkozás. A legjobb reakció: meg se hallani.
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..