Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rajzinho

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
Sopianae DeLuxe Parkolówestern 2010.08.21 09:05:00
Érdekes sztorim van mára. Azt ugye tudjuk, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik, és a munkásosztály keményen harcol az elnyomó imperialisták sötét seregével – esetünkben a Gámán Kft. helyi megszálló erőivel. Történt ugyanis, hogy Marcival beugrottunk a Páromért, és…..
A múlt héten elhoztuk a Hangyászt a műanyagosoktól. Robcsi és Tasi látja még, mert a lakatolás végeztével visszahozom még egy körre az idomok végső megigazgatására. A trélerezés adott egy kis módot a 8 év állás eredményeinek felmérésére, hát tessék, szorongjuk együtt,…..
Környezeti szempontból esély az újrakezdésre az, ami gazdasági szempontból törést jelent.Összeomlott az európai légiközlekedés, és alaposan próbára tette a helyettesítő szolgáltatókat. A magyar vasútnak a legnagyobb kihívást szégyenszemre továbbra is az jelenti, hogy nem…..
rajzinho 2010.04.19 17:33:28
@1116001: A kihasználtságot szerintem itt a szerelvényhosszra értette a szerző, vagyis, hogy ez az egyetlen olyan vonat, amin szinte annyi kocsi van, mint ami a maximálisan engedélyezett. Egyébként az a Kijevi másnap reggeli érkezés este 8 kor van, a Tisza másnap reggelre még csak Lvovban van.
Már hetekkel ezelőtt elkezdtünk készülődni erre a meccsre, sajnos szurkolói szempontból nem voltunk túl acálosak az első két fordulóban (nem a mi hibánk volt). Az Aljas Család egy videóval készült a meccsre, amely hatására már mi is egyre jobban vártuk a derbit. A mérkőzés…..
eSense - Aranyhadsereg 3-3Büdösek - Erő Bá D 4-1Drogbarna FC - Rapid Tipli 9-1GEK - Szabolcsi Elixír 3-3Kánaán BK - Van der Bosch 2-3Szabadnapos: Holland Lovasok Mint azt tudjátok március 15-én is játszunk 21:15-kor. A mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek, hiszen ellenfelünk…..
A bajnokság 2010. március 1. (hétfőn) - számunkra március 2-án (kedden) - kezdődik. Befejezés 2010. május 25.Nevezés kezdete: Február 10. SzerdaNEVEZÉSI HATÁRIDŐ: FEBRUÁR 24. SZERDA!NEVEZÉSI DÍJ: 18000 FT (BEAC-bitumenes): 9-en vagyunk (Tomi (ebben az…..
  Újabb magyar bravúr: a csökkenő világpiaci olajár mellett is sikerült jól felemelni az üzemanyagok árát. A varázsszó: adóemelés. Üdvözöljük Önt a 300 forint feletti benzin világában, amelyben Átlagember egy Suzuki Ignissel próbál közlekedni. Vajon hány forinttal…..