Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabexka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár szinte mindenki örült az Opera 12-nek, a végleges változat megjelenése sokak szerint elhamarkodott volt. Még a fejlesztők szerint is, erről árulkodik a napokban közzétett előzetes blogbejegyzése, ahol a szerző megjegyzi, hogy olyan javításokat kapunk a 12.01-nek elkeresztelt…..
gabexka 2012.06.27 09:35:06
@Cawington: Nekem volt kb. 1 éve hasonló egy .pdf fájlt meg tudtam nyitni a böngészőben a második .pdf fájl megnyitása után azonban kifagyott/összeomlott a rendszer, ebben az időben Adobe Reader-t használtam. Utána meguntam felraktam a Foxit PDF Readert(14 Mb) és csodálatosan működött azóta sem raktam fel Adobe Reader-t (30 Mb).
Szerintem unistalláld az Adobe-t és rakj fel Foxit-et vagy Sumatra-t. A Sumatra "fapadosabb" a Foxit, pedig jobban hasonlít az Acrobatra.
Majdnem pontosan fél évvel az első alfa változat megjelenését követően a mai napon az Opera kiadta a következő generációs böngészőjének béta változatát. Noha a 9.64 óta nem mutattak be nagyon komoly újításokat, számos hasznos és régen várt funkció kapott benne helyet, ami…..