Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seregbontó

0 bejegyzést írt és 439 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az ügyészség kihallgatta Gyurcsány Ferencet. Forog tehát az elszámoltatás vaskereke, sőt elérte a XXI. század Nagy Imréjét is, most már csak azt kellene tudni, hogy ennek a politikai lépéssorozatnak mi az értelme, a logikája, lesz-e politikai vagy akár gazdasági haszna a…..
Seregbontó 2011.10.08 20:58:05
@milyen szép a Vértes, ó:
Gyurcsány elmegy a fenébe. De ha már itt tartunk a BALOLDAL már jó párszor rárontott a nemzetre, '18-ban '49-ben, '56-ban és így tovább, 2002-ben is.

@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
Nem, nem csak "egy jól körülhatárolható része". Az egész baloldal zusammen.
Az imént a postás egyéb küldeményekkel együtt a kezembe nyomott egy kis cetlit is, ami öklömnyi betűkkel arra buzdít, hogy „a népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk!”Az Erdő Péter bíboros, prímás, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke…..
Seregbontó 2011.09.27 21:55:00
@kéne 1 nick: Hogy honnan szerezték? Nos először István királyunktól adományképpen, később pedig a többi királytól szintén így. Rabolni nemigen raboltak, erre szükségük sem volt. Illene kis történelmet tanulni.

"Le kéne már számolni azzal, hogy az egyház hatalom."
Nos az egyház már jó régen nem hatalom. Aki mást állít, annak csak azt tudom mondani, hogy sikerekben gazdag rettegést kívánok, hátha egyszer még megégetik.

"Ki kéne mondani, hogy ugyanolyan emberiségellenes bűnöket követtek el, mint a hitleri Németország, és ennek megfelelően is kéne bánni a papokkal. Százmilliók halála szárad a lelkükön."
Egy papot sem ismerek akinek százmilliók halála száradna a lelkén. Ahogy egy németről sem lehet elmondani ugyanezt. Ez így szimpla gyűlölködés.
Seregbontó 2011.09.27 22:35:22
@Monçada bíboros: És nyert az a bizonyos párt, amely mellett agitáltak? Nem. Akkor hol a hatalom? Egyébként a hívő emberek nagy többségének nem kell agitáció, ez nem a baloldaliak vagy a liberálisok jellemző tábora, de ez így volt mindig is.
„Nem tudjuk, hogy az a példátlan jogi pr rally, amivel a vádlott és védője az elmúlt három hónapban körbeszáguldotta az országot, megtette-e a hatását, és érdemben befolyásolta-e a bíróságot, hogy enyhébb ítélet szülessen.” Ezt írtuk 10 héttel ezelőtt Stohl…..
  Nem tudom, gyártottak-e a júniusban megszavazott új budapesti lobogóból, de ha igen, akkor a gyűjtők igazi kedvence lehet a zászló, hasonlóan egy-egy visszavont vagy tévnyomatosra sikeredett bélyeghez. A főváros Tarlós István főpolgármester által megálmodott új jelképe…..
Egy korábbi poszt videóinak segítségével már bepillanthattatok a vietnámi közlekedésbe, ma azonban egy igazi túlélőt láthattok! „Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen a járművel a gyalogosnak…..
Varánusz Free Gyurcsány! 2011.08.25 05:43:00
Új platform alakult a Demokratikus Chartán belül, a Free Feri. Nem csoda, lassan közeleg a szeptember és a Mentelmi Jog Visszavonásának Napja, mikor is a kormánypárt végre eldönti, lesz-e vér a pucájában kedvére tenni igazhitű híveinek, hülyét csinálni saját magából és…..
Seregbontó 2011.08.25 14:07:19
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
kepzeld, en jobboldali vagyok:-)

Most ketto ora van. Fel hetig egyfolytaban rohogni fogok!
Rendkívül szórakoztató írás jelent meg néhány napja az Economistban, az obligát meghatározás szerint „tekintélyes brit gazdasági hetilapban”. Szerzőjének valószínűleg nem a szórakoztatás volt a legfőbb célja, hanem annak sokadik elmesélése, hogy mennyire…..
A Cenzúra nélkül blokk részeként augusztus 18-án, csütörtökön 23:05-kor mutatja be az HBO A halál játéka című dokumentumfilmet, ami Stanley Milgram amerikai pszichológus hatvanas évekbeli kísérletét gondolja újra. A tavaly készült francia filmben az alkotók La Zone Xtrême…..
Nem nagyon szokott kiszivárogni, milyen szerződéseket is írnak alá a tévék, pontosabban a gyártó stúdiók az egyes valóságshow-k szereplőivel. Jó, azt mondjuk eddig is tudtuk, hogy a Survivorba jelentkezők tudomásul veszik, hogy ha esetleg megsérülnek, és nem kérnek orvosi…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
Seregbontó 2011.08.02 17:39:24
Nem az utolsó Harry Potter film a kétrészes Halál ereklyéi - jelentette be az író, J. K. Rowling. A könyv már íródik, képernyőre a Transformers zsenije adaptálná. „Valahol félúton lesz Kundera és Kant között, a transzcendentális találkozása a szubdimenzionálissal,…..
A szarnak adott pofonnak nevezte a Facebook Share-gombját az EP-képviselő. „Mi a jó véreres brét kell lájkolni ahhoz, hogy a kikúrt profilkép megváltozzon?” - jelentkezett be regisztrációja óta először Deutsch Tamás EP-képviselő a Facebookon. A Fidesz alapító…..
Seregbontó 2011.07.28 17:47:38
  Sokan pedzegették már, hogy Norvégiában, a béke (fél)szigetén minden annyira rendben van - legalábbis volt eddig -, hogy luxusbörtönéletre készülhet a gyerekgyilkos Breivik. „A társadalomnak és az egyénnek is egyszerűen félre kell tennie a bosszúvágyat, és ne úgy…..
Paranoid Android Miért is ölünk? 2011.07.24 18:35:00
  A Norvégiában történtekről lassan összeálló információmorzsák azonnal előcsalták azokat, akik a magát (bizonyára helyesen) kereszténynek és konzervatívnak önmeghatározó, értelemszerűen szélsőjobboldali elkövető személyéből és tettéből eljutottak oda, hogy az…..
1941-es felépítésük óta a háború végéig több ezer angol életét mentették meg a steampunk lépegetőkre hasonlító Maunsell-féle tengeri erődök. 1967-óta egy hallgatólagosan elismert hercegség működik platformján, amely eurómilliókat termel önjelölt uralkodójának. A mesterséges sziget tulajdonjogát…..
Seregbontó 2011.07.22 13:12:58
Vastagbőr A mackó elbukott 2011.07.20 15:31:00
Sajnos rossz hírt kell közölnöm: a mackó elbukott. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa új jelölést vezet be, a "gyermekbarát" kategóriát. "A kiskorúak megóvása a káros médiatartalmaktól eddig is fokozott jelentőséggel bírt, de ugyanilyen…..
Egy megyei napilapból idézet: „A honvédelemről szóló törvény módosítása számos félreértés alapja. A szerkesztőségünkbe érkezett olvasói levelek, telefonok is arról tanúskodnak, hogy az érintett korosztályban sokan a sorkatonai szolgálat visszaállításától tartanak.…..
A Jobbik parlamenti képviselőjéről Zagyva György Gyuláról ismert Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) aktivistái tüntetést szerveznek a benzinárak ellen. A „fiatal magyarok” nem találtak más helyet erre a tüntetésre, mint a Sziget Fesztivál…..
A Kékszalag tókerülő verseny idei hibáiból tanulva 2012-től szigorítanak a versenyszabályzaton. Az már most biztos, hogy minden résztvevőnek magenta karúszót, vagy 40 darab üres unicumos üveget kell viselnie a teljes versenyidő alatt. Nemzetközi hatásai is voltak a Kékszalagnak,…..
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Krajinai szerb menekültek konvoja 1995 nyarán Idén augusztus végéig kell a chicagói bíróságnak döntenie arról, hogy a tavaly benyújtott keresetet érdemben elbírálja-e. Krajinai származású, Amerikában élő szerbek szervezete ugyanis beperelte az MPRI nevű katonai tanácsadó…..
no emisszió Tahók a tavon 2011.07.15 08:23:36
Szép és ritka példája a természet - és saját nyugalmunk - konszenzusos védelmének az, ahogy a Balatonon tiltják a motorcsónakok közlekedését. Szép és ritka eset az, hogy két fontos és befolyásos döntéshozó, Siófok és Balatonfüred polgármesterei (Balázs Árpád és Bóka…..