Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurokiraly

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Pinafing 2012.10.29 00:05:29
..
Subba Csatt 2012.09.26 17:23:43
..
Kurokiraly 2012.09.26 21:03:55
@wilson77:
Végre rájöttél te dilettáns barom, hogy egy eszköz vagy két ember szórakozásához, amit be kell ismerni minőségien űznek. Ugyanakkor az egyszerűséged a legtöbb esetben totál unalomba fullasztja a kommenteket.
Szerintem tekinthetjük ezt a posztot záróakkordnak.
Leszek a bunkó a videóban. Most már csak egy megtermett cigányasszony kell, aki fejbeb.sz vele téged.
Kurokiraly 2012.09.26 21:23:22
@wilson77:
Szerintem már elsőre is érthetően fogalmaztam. Ha nem érted, akkor minden hiába...
Kérlek ne válaszolj 'nekem', mert nem azért írtam, hogy bármiféle párbeszédet is kezdeményezzek veled.
Lehet-e 15 év után parkolási bírságot behajtani? Az elévülések ügyes  megszakításával elképzelhető.Szia Zugügyvéd!A segítséged (segítségeteket) szeretném kérni mit tegyek: avégrehajtótól kaptam egy levelet több mint 100 ezer forintbehajtásáról (munkabérből való…..
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
-Mekkora már! Kábító... -Nem foglalkozom fűvel, kopjanak le! -Azaz, meg a cella kulcsa! A Kránitzcal sose volt az igazi, Bujtor viszont mindenek fölött, Isten nyugosztalja. Meg az Újréti. Aki barátot talál, kincset talál! Chi trova un amico, trova un tesoro. Mi ez, hagymás…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Kurokiraly 2010.01.20 16:20:03
@El Topo (Sgt. Elias): Tényleg jobb lenne a Le Szopó :D:D:D

Egyébként meg minek ezen stresszelni. Csak a hidakat kell felrobbantani és máris megtisztul Buda :D:D:D
A Dodge történetét ismerheti meg alaposabban az, aki a következő ajándékunkat megnyeri. A feladványunk az alsó fotón látható sportkocsi gyártója és típusa. Annyit elárulunk könnyítésképp, hogy a karosszériája brit gyártmány, a motorja viszont Észak-Amerikából…..
Kurokiraly 2009.12.12 08:26:28
Belsőség Rosemeyer nyomában 2009.12.12 08:00:00
Ha ön Bernd Rosemeyer-rajongó, vagy egyszerűen csak szereti a korukat évtizedekkel megelőző technikai remekeket, nyilván erősen a látóterében mozog az Auto-Union háború előtti, Typ D-re épített technikájú rekorderkocsija. Rosemeyer épp az aznap felállított, 432 km/h-s…..
Kurokiraly 2009.12.12 08:18:58
Egy kis érdekesség így délelőttre: Gene Simmonsról, a Kiss basszusgitáros-énekeséről ugye minden magyar rocker tudja, hogy félig hazánk fia. Ha valaki nem lett volna ezzel tisztában, nézze meg az alábbi videó és rájön miért is. Maga Simmons mondja el az ötvenedik másodpercnél:…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..