Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anhel

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Babinyecz Tímea represents 2010.08.17 21:16:00
Az egyik kérdésre elmondta, hogy szereti a "kézből készült ajándékokat", amelyek mindent elárulnak a "szívedről-szívednek". A legrémesebb randiról pedig mindössze ennyit mondott: "A legrosszabb randi, amin voltam, amikor tizennégy éves voltam, találkoztam…..
Subba Subba sziv iwiw 2010.08.13 08:30:00
Még mindig megtelik a levelesládánk idióta wiwes adatlapokkal, úgyhogy elő a csak erre a célra tartogatott regekkel!Na akkor csapjunk bele!!!...:))Medencézek BebaszcsiztunkAlaposan dokumentált gépnél ülés20 évesen :)Photoshop artistaHeti csiniAlaposan dokumentált ZsoltiA…..
Anhel 2010.08.13 15:17:46
@Fannii: én is hálás vagyok neked az ismertetőért, pá!
Anhel 2010.08.13 15:19:12
@tiboru: az nem a belvárosi villanegyedben van véletlenül?
gyanúúúús, roppant gyanús...bombajó a dumája, méghogy nem tudta, ki buzi, ki nem...
Anhel 2010.08.13 15:45:52
@tiboru: mindenképpen (így tettem volna, ha nem lassul be minden), ráadásul közben felébredt a gyerek, akit tisztába kellett tenni. most pedig indul a játszótér program.
jó hétvégét!
B-oldal TOP5 sétálós klip EVÖR 2010.08.03 07:49:00
A klipkészítésben legalább annyi klisé van, mint a "normál" filmszakmában, így nem csoda, hogy minden ősszel érkezik egy-egy mélabús, "elhagyott a szerelmem, esőben szomorkodom"-típusú klip, majd tavasszal megérkeznek az "együtt bulizunk a szobában,…..
Subba Tom Jones 70 éves 2010.06.07 10:00:00
Boldog születésnapot kívánunk a világ legjobb hangú bányászának, aki már 42 éve is kibaszott laza volt! ..
Anhel 2010.06.07 20:31:20
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..
Nem elég ugye, hogy lebuktatta szegény dillereit, meg az összes kokszoló celebet, az egész piacra nagy csapást mért Buci: mióta bejött a Buci-para, a visszaesett kereslet miatt lement a kokó ára tizenötezer forintról tizenkétezerre.9. percnél figyeljétek meg a mókamester Bucit! Ja,…..
A válogatásból kiderül ki okolható az elmúlt hét szeles időjárásáért. Bolond lyukból bolond szél fújFotosop artistaPaint artistaHeti MilfHeti Milf IIThis is my lionBachmanFagyikaHeti MIAF?Kakiartos csajHorgászás BesszivelA fejemre nőtt..
Anhel 2010.05.21 13:41:50
@claudette: rendben
Anhel 2010.05.21 15:00:20
@Kulics: olyan opció van, hogy azért nincs vki-nek iwiw account-ja, mert esetleg már felkerült ide és ezért törölte magát?
őrület lehet. :)
A jelenleg a Poén! TV-n futó Déja vu című műsor vezetése után újabb felkérést kapott egyik kedvenc tévés arcunk, Lévai Balázs. A Dob+basszus, a Bestseller, a Nyugat100 és a Lévai kislexikon műsorvezetőjét felkérték, hogy vezesse az ősszel visszatérő Mindentudás Egyetemét.…..
A pedofilvadászként is ismert férfi holttestét Litvániában, Kaunas városában, egy víztározó mellett találták meg. Ő volt az, aki feltételezések szerint tavaly októberben végzett egy, a lányát molesztáló bíróval, ebben segédkező volt barátnőjével és bombát robbantott a…..
A Kövér Ellenőr nevű beküldőnk munkáját tárjuk ma nyilvánosság elé. Bár a Modorosblog igyekszik alapból mindenféle hírességet, sztárpletykát és személyeskedést kerülni, a nyelvi megoldások miatt bizony az összeállítás mégis érdekelheti a tisztelt Nagyérdeműt.…..
Sziasztok! Egy nagy cégnél dolgozom, jelenleg még határozott idejű a munkaszerződésem. Elvileg 2 hét múlva határozatlanon leszek már. A véglegesítésem még mindenképp megvárom, de utána szeretném, hogy terhes is legyek. Viszont nagyon félek, hogy találnak valamilyen indokot,…..
Anhel 2010.04.24 12:11:03
@Strici: Hol mondtam olyat, h a Nobel-díjas nő nem mehet férjhez? Mégcsak nem is céloztam rá, rossz a következtetésed. Azt viszont halkan meg merem jegyezni, h a Nobel-díjas nő férje több eséllyel ugyancsak tudós vagy legalábbis tudományos területen munkátvégző pasi, mint asztalos vagy üvegvisszaváltó (mielőtt vki félreértené, utóbbi két tevékenységet mint fizikai munkát hozom fel példának).
Anhel 2010.04.24 12:24:53
@Animacs: igen, ez is egy konvenció, és valóban társadalmi különbség. Mint ilyen szorosan összefüggésbe hozható a biológiaival, hisz tudvalevő, h a férfiak ösztönei mások mint a nőké. Hogy évszázadok során ezek az ösztönök úgymond finomodtak, az már társadalmi fejlődés eredménye.

Arra a hozzászólásodra reagálva, amiben azokról a pasikról írsz, akik nem anyuci szoknyája mellől nősültek..: tapasztalataim szerint ez nem anyuka vagy önállóságfüggő dolog. Attól, hogy egyedül vezet háztartást éveken át és nem szolgálják ki, még nem feltétlen érezné jól magát a bőrében az a pasi, akinek gyesen kéne otthon maradnia anyagi okokból. Szép gesztus és értékelendő, de nem elvárható tőle. Meggyőződésem, h azok a nők, akik ezt kvázi elvárják a férjüktől, ők maguk sokkal kevesebb dologról képesek lemondani, mint amennyiről ténylegesen le kell egy kisbaba kapcsán.
Anhel 2010.04.24 12:32:33
@Strici: "Szerintem akkor vagy fölösleges, ha semmit nem csinálsz"
Te jól éreznéd magad és elégedett lennél a társadalomban betöltött szerepeddel akkor is, ha hosszabb időn át az lenne a napi feladatod, h cumisüveget sterilizálsz és pelenkát cserélsz otthon, míg a feleséged napi x órában pénzt keres?
Pedig mindkettő fontos munka. Ahogyan önkéntesként homokzsákokat hordani vagy hajléktalanoknak ebédet osztani is az. Mégsem ugyanarról van szó.
Nem értem, miért jó kiforgatni a világot a medréből és a hagyományos női szerepeket férfiakra átruházni?
Subba Subba szív iWiW: Tigrises 2010.03.26 09:00:00
Kicsit lapos, de sok szeretettel készült! Karaoke extázisTigrisesSzépség és szörnyetegKedvcsináló gyerekvállaláshozJó, de mikor?!A legdzsesszikább Dzsesszika!GyurmaCukiság PiríítőlErotikus József..
Anhel 2010.03.26 14:08:17
@Cifcu: és milyen doktor?
Anhel 2010.03.26 14:18:37
@Cifcu: én simán elhiszem, hogy a ruhaiparban tett röpke kitérő után elment sebésznek tanulni.
Most akkor ez a dr. előtag annyira komolyan vehető, mint sok kamasznál az új-zélandi tartózkodási hely? Szomi vok a javából.
Anhel 2010.03.26 14:38:27
@Cifcu: lehet, hogy külföldön végzett. És akkor minek is írná be az intézmény nevét, hiszen mi úgysem ismerjük.
Egyébként én ismerek hasonló adottságokkal és stílusérzékkel megáldott, valóban dr. előtag névvel rendelkező hölgyet.
(de nincs link, mert én jóindulatú vagyok :)
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Anhel 2010.03.16 12:56:04
@Smacika:
"...ha egy 150 kilós kancigány áltt volna ott.."
Imádom ezeket a ha kezdetű okosságokat, főleg, hogy a vén nagypofájút egyből felmenti a bunkósága alól az, hogy részeg volt. Egyébként azt honnan lehet tudni, hogy részeg volt? Szerintem csak szimplán nagypofájú volt és zsidózott. És miért baj, hogy ebből egy arrajáró zsidó vagy nem zsidó embernek elege lett és lenyomott neki egyet? Tök igaza volt.
Anhel 2010.03.16 13:27:34
@levi009:
nem is jogosítja fel a taplóságra a taplóság sem...nem erről beszélek. Ha neked az utcán beugat egy hasonló fazon, félremagyarázhatatlanul provokatív módon, sosem érzel késztetést arra, hogy teszemazt barackot nyomj a fejére?
Anhel 2010.03.16 13:36:13
@levi009:
:))) a jobbikos szimpatizánsok, sőt, tulképp bárminek a szimpatizánsai magányosan tartanak hazafelé a nagyrendezvényekről, igen, ez jellemző képsor....meg a kopasz dúvad, aki a maga 70 kilójával követi őket, majd halomra veri...bakker, viccelsz?
Kedves Tibor, Bátorkodom figyelmedbe ajánlani egy számomra elviselhetetlenül modoros dolgot, ez pedig a modoros generációs duma. Persze már így 30 évesen is mindenki kibaszott öreg, meg sokkal értékesebb ember, mint aki 10 évvel később született, de ami most jön, még a szokásos…..
Anhel 2010.03.15 13:19:23
@dex.ion:
Biztos én nem ismerek elég fiatalt ahhoz, hogy ezt átlássam... de akiket igen, azok nem(csak) a közösségi oldalakon bravúrkodnak...

Most ezt miért mondod? Hálaégnek viszonylag korán megtanulnak 1-2 idegen nyelvet az iskolában.
Amikor 18-19 éves gyakornokokkal dolgoztam, az összes beszélt angolul, németül, de egyik-másik plusz még egy nyelvet megtanult ezek mellé még érettségi előtt. Nem voltak intelligensebbek vagy okosabbak az átlagnál és nem a legelitebb középiskolákból jöttek. Ez ma már alap, és ez jó.
Anhel 2010.03.15 13:26:52
@adamka2:
ez jó :) És ha fürdés után tiszták vagyunk, amikor megtörölközünk, akkor miért kell kimosni a törölközőket?
Az új pasi retteg a lány családjától, előző barátnője megcsalta és meglopta, és a gondok egyre csak szaporodnak.  Pszicho-szappanopera következik ködös fordulatokkal, de még így is zamatosan. Sírás, ribancozás, fenyegetés-maraton.   Nem vagyok túl büszke rá, de…..
Lehet, hogy nyilvánvalónak hangzik, hogy a méretet mindig helyesen kell megválasztanunk egy adott ruhadarabnál, de nagy részünk nem tudja, hogy hogyan is kell ezt megtenni. A lényeg, hogy amikor felveszünk egy ruhát, akkor ne legyen túl bő, sem túl szűk - ez ismét nyilvánvalóan…..
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..