Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laborcs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
laborcs 2009.03.05 23:21:03
Szabó Albert és Magyar Népjóléti Szövetség nevű operettbandája évekig masírozott röhejesen színpadias nácidíszletek között a baloldali-liberális média és politikusok hosszan elnyúló hörgése-vonyítása közepette. Hónapokig náciveszélyezett, szélsőségesezett, rasszistázott a véleménnyilvántó "értelmiség". Fel lehetett vetni a polgári oldal felelősségét a helyzet kialakulásáért, hogy nem ítélték el eléggé és idejében a szélsőséget, nem határolódnak el eléggé tőle, talán csak nem játszanak össze vele? (vö. a Sólyom Lászlót ért ugyanilyen baloldali támadásokat. Nem szólalt fel, nem időben szólt, mit mondott) És egyébként is lesz itt nemulass meg fehérterror, ha a Fidesz hatalomra kerül. A Fidesz hatalomra került és Szabó Albertet, az antiszemita szörnyet a szakmai terminológia szerint "kiszorították" az országból.
Ugyanez megy most is.
Mivel a kormány mára gyakorlatilag minden kérdésben megbukott, muszály olyan témákat találni, amivel 1. (egyre nehezebben bár, de) el lehet terelni a figyelmet a gazdasági problémákról 2. felelőssé lehet tenni és be lehet sározni a polgári oldalt.
A magyar nép semmivel sem rasszistább bármelyik "felvilágosult" kultúrnemzetnél és kurvára elegem van belőle, hogy a baloldal néhány idióta prominense lelkiismeret furdalás és kollektív bűntudat keltési szándékkal állandóan ezt a kártyát veszi elő, ha szarban vannak.
Budaházi, Toroczkai a KGB-bérenc magyar NBH-főigazgatóval összejátszva teszik most ugyanezt. Utóbbi pedig, ha már szolgálatával nem tudja, vagy nem akarja a külső támadásokat elhárítani, belső pártpolitikai megrendelésre, az eszközökben nem válogatva próbálja lejáratni a politikai ellenfelét.