Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komaromi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tristan Jehan Swinger alkalmazása egy vicces kis python kód, ami bármilyen dalból szvinget csinál, mégpedig úgy hogy minden egyes ütemet megvizsgál és az az első felét megnyújtja a második felét összenyomja. Az eredmény több mint vicces.[via Music Machinery]..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
Film adatlap Eredeti cím: Inception Bemutató (USA): 2010. július 16. Magyar cím: Eredet Magyar bemutató: DVD megjelenés: Műfaj: Akció, Sci-fi,Thriller Rendező: Christopher Nolan Forgatókönyvíró: Christopher Nolan Szereplők: Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Cillian Murphy, Ellen…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
komaromi 2010.05.13 11:33:06
Brian Aldiss az angolszász sci-fi egyik nagy öregje - mondom ezt annak ellenére, hogy a regényei közül sajnálatosan kevés fordult meg a kezeim között mindeddig, egyedül a Non-stop található meg tőle a polcomon. Ezért nagy örömmel csaptam le egy antikvár Helliconia:Tavasz…..
Fejős Éva a YouTube-on minek van? ..
Allstars-dal az illegális letöltések ellen minek van? ..
komaromi 2010.04.07 15:45:21
Még ilyenebb, még olyanabb Stomp minek van?..
komaromi 2010.04.07 15:34:28
Keressük az ország leghülyébb sajtpultosát. Vagy már meg is találtuk? Egy kivételes szakember félreismert humorista fergetes alakítása következik, a Hűvösvölgyi Kaisersből. Emberünk joggal pályázhatna Monty Python-tagságra, de ő ragaszkodik a magyar szupermarketek szakmai…..
Át is adnám a szót Bogeyman-nek: Sziasztok! Egyik haver mondta, hogy létezik ez a blog, és gondoltam beküldöm azt az inntőmet, amit mindig sajátként hallok vissza mindenkitől :) "Tisztelt Szülők! Bogeyman az ebédlőben nemi szervét étkezési célokra ajánlotta fel, ezért megintem." A…..
Az önfeledt hahotás szemlélet ijesztő megnyilvánulása Machocsiga mindkét alkotása, szó sincs alattomos rafináltságról, itt ököllel megy a harc. A fenti kép megfejtése persze dzsokifagyi, az alantié pedig: villanyírógép..
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
 Talán a szeretet és béke ünnepének köszönhető? Vagy az Urbanista posztjának? Mindenesetre eltűntek a fegyverek a Huszár utcai lakás hirdetéséből. Sőt, a rémes képekkel illusztrált a Hattyú utcai kecó is kapott pár beszédesebb fotót. Azért ezek jó hírek nem?..
Csak múlt héten értesültem arról, hogy megjelent az Adobe képszerkesztője iPhone-re, amikor ugyanis aktuális volt a hír, külföldön voltam, távol a hírektől. Megpróbáltam letölteni, de kiderült persze az is, hogy csak az amerikai vásárlók érhetik el az ingyenes alkalmazást.…..
Buga B nagyon kiakadt:Egy gyilkos félrefordítást szeretnék beküldeni, az "ezt már tényleg nem hiszem el" kategóriában.Van olyan, hogy az ember csak kapcsolgatja a tévét nagy unalmában, pihenésképpen. Nyilvánvalóan csak ez lehet az indok arra, hogy eljut a Reflektor TV…..
Jamie Saft barátomnak hála, sikerült rábukkannom egy videora, mely a lehető leszórakoztatóbb módon leplezi le a Prodigy: Smack my bitch up c. számának eredetét. Szorgalmazom az ilyen videok készítését, így az emberek például nem hiszik azt hogy a Daft Punk írta egy az egyben azt,…..
in_my_opinion kommentelőként is jeleskedni szokott:Június 27-én láttam a Viasat 3 műsorán a Véznák kontra dagik című műsort, aminek az a koreográfiája, hogy összeeresztenek egy különlegesen kövér embert egy különlegesen sovánnyal, és étrendet kell cserélniük. Tehát a…..
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
- de az a helyzet, hogy nem lehet!Megintcsak a guglival kezdtem: 14.800 találat érkezett arra az idióta szókapcsolatra, hogy "azonnal szörnyethalt" - most ez lesz a 14.801.Ennyi nagytudású hírszerkesztő nincs tisztában a szörnyethalt szó jelentésével, pedig megnézhetnék a…..