Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hockey_Fan

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ljubljana–Fehérvár 4-3 2012.03.01. 19:14 F. Kapus..
Hockey_Fan 2012.03.02 08:53:01
@Grundolf: Az Olimpija játékos azért nem kapott 2 percet a korongkilövésért, mert az a középső harmadban történt! Árpi pedig a védekező harmadunkból lőtte ki a koronget!

"Ha egy játékos vagy kapus, aki közvetlenül a saját
védekezı harmadából kilövi, kidobja, illetve kézzel
vagy bottal kiüti a korongot a játéktéren kívülre, akkor
a szabály szerint Kisbüntetést kell kiszabni."

Nem véletlenül van benne az, hogy "saját védekezési harmadából".
Kapfenberg–Dab.Docler 6-3 2011.11.02 21:32 F.Kapus..
Hockey_Fan 2011.11.03 10:13:37
@OliBLOOD: Tévedés! Nem minden szar! Az a szar, ha a Dab sorozatban olyan meccseket veszít el a Nationalligában, amit simán nyerhetne, ha a megfelelő kerettel lép jégre! Ezek szerint a Nationalligába csak azért neveztek idén, hogy minden játékos elég játéklehetőséghez jusson? Ott kellene lenni az első 3-ban, de ha így folytatják, majd a 6-ik vagy 7-ik hely körül zárnak, utána pedig csodálkozunk, hogy a rájátszásban egy Dornbirn vagy ATSE Graz ellen játszhatunk a legjobb 4 közé jutásért!

@Spigott: Ez egy nagyon intelligens hozzászólásod volt, gratulálok hozzá. Esetleg olvasgassál bele az osztrák fórumokba, (amennyiben értesz idegen nyelvet), ott majd megtudod miként értékelik a Dab szereplését az Osztrákok és mennyire jó ez a Dunaújvárosnak! Így az EBEL csak álom marad, ha esetleg vannak ilyen álmok.

Én nem tudok büszke lenni arra, hogy a Bécs farmcsapata 2x is veri a Dab-ot, vagy most Kapfenberg sima 6:3-as győzelmet arat. Nevetséges!
Hockey_Fan 2011.11.03 13:28:37
@Spigott: Nem sértettél meg, mindössze eltér a véleményünk. Így biztosan nem nő meg a nézők létszáma, hogy nem tudni soha, mit kapsz a pénzedért. Arra senki (vagy ÉN biztos) nem vagyok kíváncsi, hogy "gyenge" 2. osztályú osztrák csapatok verik a Dab tartalékot. Ezért Pestről pl. senki nem fog Dunaújvárosba utazni. Ebből a szempontból nekem a Fehérvári modell sokkal jobban tetszik, hogy van egy EBEL csapat és egy Farm. Az átjárás minimális. De akinek ez így tetszik ahogyan van, az örüljön neki és élvezze, az én szememben ez továbbra is bohóckodás marad, semmi koncepciót nem látok benne és még az eredmények is részben engem igazolnak. Ezért kár volt a Nationalligába nevezni. További sok sikert a Dab-nak, kíváncsian várom, mi sül ki ebből a szezon végére.

U.i.: Egyébként a kontinentális kupában is a belgák kaparták ki a Dab-nak a gesztenyét, mert miután Dornbirnben és Feldkirchben kikapott a Dab, még a hollandok is megvertek haza pályán, hiába készült és pihent a csapat szinte egy teljes hétig.
Klubérdekeken felülemelkedő kapusoktatást indít Budapesten négy edző, Várady Csaba (FTC), Nagy Attila (UTE), Bán Károly (Pesterzsébeti Farkasok) és Őrsi Bence. A hetenkénti 80 perces kurzus helyszíne a Millenáris műjégpálya, kezdési időpontja minden csütörtök 19 óra.…..
Horváth András, Ales Kranjc és Nathan Martz nélkül, de az új szlovák hátvéddel, Juraj Durcóval megerősítve áll fel a Fehérvár pénteken. Ismét listavezető, de ezúttal nem a Salzburg, hanem a Klagenfurt érkezik Magyarországra az EBEL pénteki fordulójában. A magyar bajnok…..
Hockey_Fan 2010.10.08 15:34:04
@szeszter: Nem kapott még 2 percet sem, nem volt kiállítás belőle!

@defó: A Sportklub, mint mindig!
"Törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb utolér a sors, egy szavam nem lehet, legutóbb tíz éve voltam hasonló helyzetben, akkor a szemem sérült meg" – mondta blogunknak Hoffmann Attila, akinek az UTE elleni pénteki mérkőzésen két helyen eltört az állkapcsa. Az…..
Hockey_Fan 2010.09.28 10:42:25
@peterszky: Milyen mozdulatra gondolsz? Én nem láttam semmi furcsát! Pontos idő hol (perc:másodperc)?
Hockey_Fan 2010.09.28 12:08:00
@Iceblack: Aha.... itt bizony a Tolnai csapott oda egy nagyot, ebből a felvételből szinte biztosan megállapítható, miután a 13-as Fradistát elgáncsolta előtte!

Így viszont már nem lep meg annyira a dolog, sajnos Tolnai játéktudásában és mozdulataiban az ilyen sérülésveszély mindig benne van.
Hockey_Fan 2010.09.28 13:14:12
@Ringleader: Kristály tisztán nem is látszik, de a mozdulatsorozatból jól kivehető. A lényeg 0:13 és 0:14 körül van. Miután Tolnai (12) megfektetta a 13-as fradistát, a kapu felé veszi az irányt. Először csak bal kézbe fogja a botot, de utána két kézbe veszi. Ahogyan odaér balról Hoffmann, lehet látni a mozdulatból, hogy Tolnai odacsap egyet. Ütőre vagy kézre akarhatta az ütést, de mivel Hoffmann feje elég alacsonyan volt, állonvágta szerencsétlent. Lehet látni, hogy utána rögtön kezd összeesni Hoffmann.
"A rossz hangulatú nagy megbeszélések általában meghozzák az eredményt a csapat életében, de minél több ilyenre kerül sor, annál kevésbé hatásos a  módszer – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Nem szabad, hogy sok ilyenre adjunk…..
Hockey_Fan 2010.09.28 13:04:57
@nagypi: Egyetértek. Nem tudom, miért nem kap több lehetőséget. Mikor játszik, akkor jó. Szerintem Orbán és Jobb semmivel nem jobb hátvédek, mint Maklári, így valóban több bizalmat adhatnának neki.
Cristian Carlan Steaua-főnök a számára előírt határidőn, két munkanapon belül eljuttatta levelét a Magyar Jégkorong Szövetséghez (MJSZ) a versenybíróság határozatával kapcsolatban. Mint ismeretes, múlt pénteken a bukaresti jégpálya használhatatlansága miatt elmaradt a…..
A Vienna Capitals szlovén válogatott csatára az EBEL első fordulójában az Olimpija Ljubljanában játszó honfitársa, Damjan Dervaric ellen a 46. percben (a tovább utáni videón 2:10-nél látható az eset) olyan szabálytalan ütközést mutatott be, amely egyértelműen fejre és nyakra…..
Megváltozhat az A csoportos jégkorong-világbajnokságok menetrendje, ha a nemzetközi szövetség küldöttei megszavazzák az erre irányuló javaslatot a csütörtöktől szombatig tartó portorozi közgyűlésen - ismertette az IIHF-honlap cikkét az MTI. A javaslat szerint a 16 csapatot két…..
A Mol Liga első fordulójában egyedül Kiss Gábor, az FTC 30 éves csatára tudott két gólt szerezni, jelenleg tehát vezeti a góllövőlistát. A 16-szoros válogatott jégkorongozó igen ritka útvonalat járt be egy év alatt. 2009-ben nevelőegyesületétől az UTE-hoz igazolt, majd…..
A jövő hét végi Ifj. Ocskay Gábor-emléktorna előtt összecsap a magyar bajnok EBEL- és Mol Liga-kerete. A Miskolc a tegnapi nagy siker után a házigazda iglóiak ellen mutathatja meg tudását ma este. A Dab.Doclernek holnap másodosztályú osztrák ellenfele lesz. A Dab.Docler pénteken…..
Megtartotta első jeges edzését az UTE. A Megyeri úti jégcsarnok karbantartása miatt a többi magyar csapathoz képest két-három hét késéssel kezdhetett jégen dolgozni az Ancsin János irányította Mol ligás klub. A legendás hokisból lett vezetőedző elmondta, 22 jégkorongozó volt…..
Nem tudta felvenni a ritmust a magyar bajnok a horvát Medvescakkal szemben, és bár a különbség az első harmadban még nem volt annyira egyértelmű, mint utána, de a látottaknak megfelelő végeredmény alakult ki a Fehérvár ötödik felkészülési mérkőzésén. Az elején egy…..
Hockey_Fan 2010.08.22 08:44:56
Kedves jégkorongot kedvelő Sporttársaim!

A fenti hozzászólások mind jogosak, DE....

A fiúk az elmúlt években mutatott teljesítményükkel igazán kiérdemelték, hogy EGY ilyen meccs után NE húzzuk őket rögtön fel Fehérvár főterén! Ez a felkészülési időszak!! Napi két edzésekkel, nehezek a lábak, az edző pedig most kísérletezik, hiszen most még nem baj, ha a csapat belefut egy ilyen vereségbe, ebből le tudja vonni a következtetéseket. Ezért vannak ezek a meccsek, hogy gyakoroljunk, próbálkozzunk, kísérletezzünk. Mikor tegye ezt meg egy edző és csapat, ha nem most.

Egy sportoló/csapat életében pedig igen, sajnos előfordulnak ilyen meccsek, mint a tegnapi főleg egy jobb ellenféllel szemben. Reméljük a játékosok szégyenlik magukat és legközelebb értünk, a közönségért is odateszik magukat!

Tények:
- a csapat gyengébb lett, mint tavaly volt
- a költségvetésből ennyire futja, ezt kell szeretni
- van legalább 5-6 olyan játékos a keretben, aki nem EBEL szintű, de sajnos egy Banhamre nincsen pénz. Abból kell gazdálkodni, ami van, így nagy csodát senki ne várjon.

Pat Cortina keretében is van most a Münchenben kb. 8-9 kanadai, ezek miért nem játszottak évekkel ezelőtt Fehérváron? Nem azért, mert az edző nem tudta volna idehozni őket, hanem mert nem volt rájuk PÉNZ. És sajnos most sincsen jó idegenlégiósokra, különben nekünk is lehetne olyan keretünk, mint a Zágrábnak.
"Mindenképpen többet szeretnénk látni csapatunktól, mint az eddigi négy mérkőzésen, ezért is alakultak át a sorok jelentős mértékben" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar EBEL-résztvevő játékosai a szövetségi kapitány előtt…..
Hockey_Fan 2010.08.21 13:03:42
@swineeyes: A 4.-ik sor szerintem teljesen használhatatlan, sajnos nem EBEL szinvonalú. Nem tudom ők mit keresnek egy Fehérvárban, csak a létszámot töltik fel velük, mert a pénz ennyire elég. Mindössze 1 kivétel, ő Vaszjunyin, az előszezonban eddig a megszokottnál jobban teljesít, bár az előző éveket nézve rá is igazak a fent leírt.

@peterszky: Köszi a képeket!
Jégkorong Vasas–Jesenice 0-9 2010.08.19 21:54:00
Súlyos vereséggel kezdett a bledi tornán a Mol Liga-felkészülés elején tartó Vasas, a Jesenice 9-0 arányban győzött. Helyszíni emberünk szerint Kangyalék nem voltak egy súlycsoportban EBEL-es ellenfelükkel, a szlovénok tetszés szerint érték el góljaikat, miközben a…..
Ma este fél nyolckor a házigazda Acroni Jesenice elleni mérkőzéssel kezdi szereplését a Vasas a bledi Rudi Hiti nyári tornán. Igazán illusztris társaság ellen készülhetnek Kangyal Balázsék, hiszen rajtuk kívül három EBEL-csapat játszik a tornán. Új csatáruk is segíthet. A…..
László Arnold a Mol ligás csapat harmadik számú hálóőre lesz. A nagy terveket szövögető klub bérletesei közül valaki autót nyerhet. Az újpesti Rafaj Attila próbajátékon vesz részt Miskolcon, ott próbálkozik a kapus Becze Zoltán is. Az UTE-nál szerda este számolnak be a…..