Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaloszoli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, és nem tudom, hová fordulhatnék. A problémám a következő: Egy európai üzletlánc alkalmazottja vagyok már harmadik éve lassan, középvezető beosztásban. A munkahelyi hierarchia a következő:NAGYFŐNÖK, Középvezetők (ketten…..
A jégkorongban nincs köztünk feszültség, nyilatkozta nemrég Ján Filc, a vb-ellenfél szlovák válogatott szövetségi kapitánya. A szomszédos ország szövetsége fantasztikus gesztussal magyar nyelven küldött részvétnyilvánító levelet Studniczky Ferenc MJSZ-elnöknek. A magyar…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az Alba Volán a 2009/10-es szezonban is az osztrák bajnokságban indul, tudta meg a jégkorongblog id. Ocskay Gábortól. A szakosztály-igazgató közölte, két névadószponzor-jelölttel tárgyalnak, és van esély, hogy hároméves szerződést kössenek valamelyikükkel. Fehérváron olyan…..
kaloszoli 2009.03.05 10:37:44
@Utasellátó '68: Jóbarát! Ocskay-liga? Lehet! De tegyél le te többet az asztalra mint az Ocskay! Ő már bizonyított, és te? Szerezz szponzort, tárgyalj, hozz kellemes és kellemetlen döntéseket a csapatod érdekében! Vállald a szidást és az egyéb következményeket tetteidért! Akkor talán rólad is elneveznek egy "ligát"! Hajrá! Én szurkolok neked! Utasellátó liga!