Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobisan dobisan (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem, hiányoztunk. Martina kidőlt egy kis időre, én pedig kivettem magam a hírek körforgásából. Így lehet az, hogy az elmúlt két hétben nem nagyon hallottatok felőlünk. Most viszont, hogy valami nyárszerű kezd alakulni, melegített részecske módjára mi is aktívabban…..
A SEO-sok és webmesterek már tudják, de nem árt, ha mindenki más is tudatosítja magában, akinek köze van weboldalak, webes szolgáltatások üzemeltetéséhez, fejlesztéséhez: Matt Cutts hivatalosan is megerősítette, hogy a mobiloldalak esetében is fontos tényező lesz a rankelésben…..
Nem megszokott ez a mostani adás, nagyon nem. Egyrészt azért, mert velünk volt Lippai Gergő, azaz lipilee az androidportal.hu-tól, illetve a felvétel a szokottnál is később lett felvéve. No meg a szokottnál is zakkantabbak voltunk. Ha készen állsz, kedves hallgató, akkor ugorj neki…..
A Tumblr lakói még fel sem ocsúdtak a Yahoo által bejelentett felvásárláson, a következő frissítő pofont a Flickr kapta. Bár a Tumblr forrong, utálatukat fejezik ki, a Flickr lehet, örömujjongásba kezd és megtelik élettel. Mostantól minden felhasználó számára egy terabájt…..
Dilbert magyarul Szörnyella 2010.02.19 17:11:00
Mai rendhagyó Dilbert képregényünkben a kedves olvasók maguk választhatják ki interaktíve a négy közül nekik leginkább tetsző változatot a link mögött. Jó szórakozást!  2010-02-16 ..
dobisan dobisan (törölt) 2010.02.19 18:59:44
Egy ilyet találtam neked. :)

segitseg.blog.hu/2007/01/02/hogyan_helyezhetsz_el_bovebben_linket

Csak egy <!--more--> taget kell raknod a forráskódba oda ahol a tovább >> linket akarod látni a főoldalon.
Bigyóblog Az MSI is tablettel jön 2010.01.29 11:35:06
Az év második felében lesz kapható az MSI 500 dolláros, Nvidia Tegra alapú, 10 inches tabletje. Ez valahogy elfelejtődött az elmúlt hetekben, pedig a cég még a CES-en mutatta be a prototípust. A hírek alapján valószínűsíthető, hogy Android fut majd rajta. Sokat még nem tudni a…..
Amikor Carter Bays és írótársa, Craig Thomas öt év meló után otthagyták David Lettermant, és átköltöztek a 20th Century Television irodáiba, egyikük sem gondolta volna, hogy nyolc évvel később olyan szerződést írnak alá a stúdióval, ami jó esetben akár nyolcszámjegyű is…..
Szertár Szeszrakéta 2010.01.23 21:26:00
Alkohollal hajtott rakéta, de jóformán akár Szertár werkfilmnek is elmegy... Izgalmas kis szabadtéri kísérletfelvétel volt. Most először volt operatőröm* is, de mire sikerült beállítani mindent, besötétedett. Ami, ha úgy vesszük, jobb is, mert sehogyan sem akart repülni a…..
Szertár Főtt pohár (recept) 2009.09.10 09:16:00
Tök jó lehet gasztrobloggernek lenni. Most én is megpróbálkozom vele. Persze pacalpörkölt helyett jobb valami könnyebben emészthetővel kezdeni:   Forrás: Nagy Anett: Motivációs stratégiák fejlesztése a fizika tanításában, Doktori értekezés, 27-30. o.. SZTE, Szeged,…..
Szertár Magnus 2009.03.25 06:23:00
Ide most írhatnék Bernoullitól Roberto Carlos góljáig. De inkább nézzétek meg a videót.  Itt van egy egész jó cikk (igaz, angolul) a témához kapcsolódva. A többit majd a hozzászólásokban megvitatjuk...